- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.801
Canım ya taşınmaydı falan uzun zamandır giremedim bi de 2 küçük çocukla yaşamak zormuş hakikaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya taşınmaydı falan uzun zamandır giremedim bi de 2 küçük çocukla yaşamak zormuş hakikaten
pastanın tadını alırsa sebzeye tabi burun kıvırır. eşin annesiyle konuşmaz mı? ben olsam eve tatlı bişey sokmam olanı da saklardım. madem laftan anlamıyor. ay ne sinir bozucu bişey bu ya.Kızlar benim bebiş ek gıdayı sevmedi hiç. Tabi kv sağolsun her fırsatta ağzına tatlı bişeyler tıkıştırdı onu görünce kuş gibi açıyo ağzını ben yedirirken kilitliyo resmen. Bugün pasta yedirirken yakaladım snlamıyor kadın ya yapma demekten.
emzik alıyor mu? bi yazıda okumuştum, parmak emme alışkanlığı daha zor bıraktırıldığı için emziğe alışması daha masummuş. birde parmak emmek dişlerin erken çürümesine neden olacağından tavsiye edilmiyor.Bi de kızlar benim bebiş parmak emiyor ıspartadaki doktor bıraktır dedi burdaki elleme 2 yaşına kadar normal dedi ne yapacağımı şaşırdım var mı başına gelen? Uykusu geldiğinde ve çok stres yaptığında emiyor
Ya canım benim büyük olan istedi pastayı aldım mecbur en küçüğünden aldım herkese bi dilim anca çay koymaya gittim bi geldim ağzına tıkıştırmış yapma vermiyorum şeker zararlı dedim biz verdik zamanında hani bişey mi oldu bizimkilere diyor sinir oluyorum valla. Eşim arada söylüyor ama onu da dinlemiyor li valla birinibulmak istiyorum yardımcı böyle olmuyorpastanın tadını alırsa sebzeye tabi burun kıvırır. eşin annesiyle konuşmaz mı? ben olsam eve tatlı bişey sokmam olanı da saklardım. madem laftan anlamıyor. ay ne sinir bozucu bişey bu ya.
Canım benim kızımda parmağı hep ağzında..ama emmiyorBi de kızlar benim bebiş parmak emiyor ıspartadaki doktor bıraktır dedi burdaki elleme 2 yaşına kadar normal dedi ne yapacağımı şaşırdım var mı başına gelen? Uykusu geldiğinde ve çok stres yaptığında emiyor
Almıyor canım emzik biberon. Çok uğraştım alsın diye ams öğürüyor emziğiemzik alıyor mu? bi yazıda okumuştum, parmak emme alışkanlığı daha zor bıraktırıldığı için emziğe alışması daha masummuş. birde parmak emmek dişlerin erken çürümesine neden olacağından tavsiye edilmiyor.
Yok benimki sağ baş parmağı emiyor başkasını emmiyorCanım benim kızımda parmağı hep ağzında..ama emmiyor
Canım güzel bi şekilde söylesen. Ne faydası var anne tatlının. Sen vermişsin Öyle büyümüşsün bn tatlı vermek istemiyorum desen anlamaz mı. Bnm kv de meme reddi yaşadığımı bildiği halde 3.5 aylıkken verdi tatlı. Bn ağzının kenarında gördüm bebeğimin. Farketmesem söylemezdi. Kv yerken bakmış da o da ondan vermiş verince ağzını şapırdadıp yemiş sevmiş. Tatlının içinde yumurta ve peynir telemesi var yani süt ürünü. Alerjen ürün var anne içinde dedim aklıma gelmedi dedi sorsaydı yani dedim verdirmeyeceğimi bildiği için sorma zahmetine katlanmıyor. Daha sonra birşey vermedi kendi yerken der hemen vereyim mi kısım senin ağzına da bir kaşık diye sanki küçük çocuk konuşabilecek Ba zarf atıyor. Bnm tarafımdan akraba geldi 6 ayına yeni girdi bebeğim başladım mı ek gıdaya diye soruyorlar. Meme reddi yaşadığımı için daha başlamadım bn dedim. Geç kalırmış sonra yetmezmiş birşey yemek seçerim falan onlar gitti. Kv falan vardı o zaman bnde kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yaparak. Annesi aç bırakıyor ya bu çocuğu annesinden başka herkes herşeyi verip doyuracak. Bn düşünmüyorum ya dedim. Zaten tatlı olayından sonra birşey vermeye niyetlenmedi.Kızlar benim bebiş ek gıdayı sevmedi hiç. Tabi kv sağolsun her fırsatta ağzına tatlı bişeyler tıkıştırdı onu görünce kuş gibi açıyo ağzını ben yedirirken kilitliyo resmen. Bugün pasta yedirirken yakaladım snlamıyor kadın ya yapma demekten.
Söylemez miyim canım. Hatta dedim anne bak o tatlara alışınca hiçbişeyi yemiyor ilerde zaten yiyecek şekerde onun gelişimine yararlı hiçbirşey yok. Neler neler bizimki dinlemez jiç. İlkinde de o alıştırdı tatlıya buna da aynı şeyi yapıyo. Sadece tatlı değil geçen baharatlınçubuk kraker vermiş eline görünce zor kaptım anne tehlikeli falan dedim yiyemez ki o damaklarını kaşıyo diyo Allahım!!!! Hayır gözü üstünde olsa bi derece tv izliyo Allah korusun bişey olsa görmicek bileCanım güzel bi şekilde söylesen. Ne faydası var anne tatlının. Sen vermişsin Öyle büyümüşsün bn tatlı vermek istemiyorum desen anlamaz mı. Bnm kv de meme reddi yaşadığımı bildiği halde 3.5 aylıkken verdi tatlı. Bn ağzının kenarında gördüm bebeğimin. Farketmesem söylemezdi. Kv yerken bakmış da o da ondan vermiş verince ağzını şapırdadıp yemiş sevmiş. Tatlının içinde yumurta ve peynir telemesi var yani süt ürünü. Alerjen ürün var anne içinde dedim aklıma gelmedi dedi sorsaydı yani dedim verdirmeyeceğimi bildiği için sorma zahmetine katlanmıyor. Daha sonra birşey vermedi kendi yerken der hemen vereyim mi kısım senin ağzına da bir kaşık diye sanki küçük çocuk konuşabilecek Ba zarf atıyor. Bnm tarafımdan akraba geldi 6 ayına yeni girdi bebeğim başladım mı ek gıdaya diye soruyorlar. Meme reddi yaşadığımı için daha başlamadım bn dedim. Geç kalırmış sonra yetmezmiş birşey yemek seçerim falan onlar gitti. Kv falan vardı o zaman bnde kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yaparak. Annesi aç bırakıyor ya bu çocuğu annesinden başka herkes herşeyi verip doyuracak. Bn düşünmüyorum ya dedim. Zaten tatlı olayından sonra birşey vermeye niyetlenmedi.
Canım söyle sende anne iyilik yapmıyorsun bu şekilde bu çocuğa ilerde yemek yemicek. Tatlının ne faydası var fa tatlı veriyorsun gibisine söylesen belki etki eder mi...
valla canım ben daha bebeğim 3 ayını doldurmadan başladım işe sağıyordum biberonla veriyorlardı ama mama takviyesi de aldık emmeyi hiç bırakmadı doğduğunda göğüslerim yara oldu hemen sağıp veriyordum biberon verme memeyi bırakır dediler bırakmadı benimki açıkçası ama bebekten bebeğe de değişiyormuş açıkçası.Kızlar ya bi de bişey soracağım size ben önümüzdeki yıl işe başlsmayı düşünüyorum haftada 1 gün nöbet olacak yani 8. -4 okulda olacağom ve sütüm sağacak kadar yok yani sağınca gelmiyor acaba emmeyi bırakır mı çok uzun bi süre ememeyecek okulla ev arası da uzak
Allah kolaylık versin canım. İnsana sinir krizi geçirtmeye kadar. Eşin Dr değilmiydi o deyince falan dinlese bari. Sanki çok faydalı şeker ambalajlı yiyecekler. Anneden başka herkes ne meraklı bu bebeklere birşey yedirmeye.Söylemez miyim canım. Hatta dedim anne bak o tatlara alışınca hiçbişeyi yemiyor ilerde zaten yiyecek şekerde onun gelişimine yararlı hiçbirşey yok. Neler neler bizimki dinlemez jiç. İlkinde de o alıştırdı tatlıya buna da aynı şeyi yapıyo. Sadece tatlı değil geçen baharatlınçubuk kraker vermiş eline görünce zor kaptım anne tehlikeli falan dedim yiyemez ki o damaklarını kaşıyo diyo Allahım!!!! Hayır gözü üstünde olsa bi derece tv izliyo Allah korusun bişey olsa görmicek bile
Cok sevindimm duyduklarima :) haziranin ilk haftasi icin sorgunu tercih ettik bakalim bebegimizle ilk tatilimiz olacak merak icindeyim :)Canım biz çok kez gittik voyage sorguna kesinlikle tavsiye ederim şiddetle tavsiye ederim o derece :) özellikle alakartlarını. Biz ilk bebişle gitmiştik ve çok rahat ettik. Ek gıda için hiç problem etme istediğin şeyi bile yapıp getiriyorlar.ihtiyaç kalırsa ki kalmıyo zaten bebek bölümündeki yiyeceklerden kendin yapabiliyorsun. Çalışanlar hep aynı değişmiyor bu da kaliteyi yükseltiyor
Pasta mii, meyve yedikten sonra bile sebzeyi reddeden bebekler varken pasta sonrasi bisey yememesi normal. Kv ile detaylica konussan yaptiklarinin seni ne kadar zorladigini ve bebegin sagligi icin ne kadar tehlikeli oldugunu anlatsan tekrarlar miKızlar benim bebiş ek gıdayı sevmedi hiç. Tabi kv sağolsun her fırsatta ağzına tatlı bişeyler tıkıştırdı onu görünce kuş gibi açıyo ağzını ben yedirirken kilitliyo resmen. Bugün pasta yedirirken yakaladım snlamıyor kadın ya yapma demekten.
Canım işte benim sıkıntım sağacak sütüm yok mama alabilir sadecevalla canım ben daha bebeğim 3 ayını doldurmadan başladım işe sağıyordum biberonla veriyorlardı ama mama takviyesi de aldık emmeyi hiç bırakmadı doğduğunda göğüslerim yara oldu hemen sağıp veriyordum biberon verme memeyi bırakır dediler bırakmadı benimki açıkçası ama bebekten bebeğe de değişiyormuş açıkçası.
Ay canım demediğim kalmadı anlamıyor kiPasta mii, meyve yedikten sonra bile sebzeyi reddeden bebekler varken pasta sonrasi bisey yememesi normal. Kv ile detaylica konussan yaptiklarinin seni ne kadar zorladigini ve bebegin sagligi icin ne kadar tehlikeli oldugunu anlatsan tekrarlar mi
Evet canım ona sığınıyor bi de ben büyüttüm bak doktor bile oldu diyor hakikaten cahile laf anlatmak zor. Boşta bırakmamaya çalışyorym kızı ama illaki arada ona bırakıyorum mecburen. Evdeki abur cunurları attım gidip marketten almış dün akşam çayın yanına getiriyor kızın da ağzına tıkıştırıyor aradaAllah kolaylık versin canım. İnsana sinir krizi geçirtmeye kadar. Eşin Dr değilmiydi o deyince falan dinlese bari. Sanki çok faydalı şeker ambalajlı yiyecekler. Anneden başka herkes ne meraklı bu bebeklere birşey yedirmeye.
Valla viz tüm alakartları kullandık doldu falan demediler özellikle yunan mutfağını ve uzak doğu mutfağını deneyin bir de yine rezervasyonla kır kahvaltısı var alakart ona da gidin mutlakaCok sevindimm duyduklarima :) haziranin ilk haftasi icin sorgunu tercih ettik bakalim bebegimizle ilk tatilimiz olacak merak icindeyim :)
Alakartlari ben de seviyorum ama voyage torba da bir gun once oglen 2 de arayip rez. Yaptiriyordun ve 2 yi bir dakika gece ariyorduk dolmus oluyordu :) sorgun da daha kolaydir insallah