- Konu Sahibi angel5angel
günaydınlar herkese bende kan verdim öğleden sonra çıkıcak son adet tarihim 26 kasımdı
günaydınnnnn..
ay hadi hayırlı haberler alırız inşallah. bat beklemeden mi kan verdin?
benimde son adet 25 kasım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar herkese bende kan verdim öğleden sonra çıkıcak son adet tarihim 26 kasımdı
evet canım dün idrar testi yaptım pozitifti oyüzden verdim kan bakalım ya nasip :) sen yapmadınmı idrar testigünaydınnnnn..
ay hadi hayırlı haberler alırız inşallah. bat beklemeden mi kan verdin?
benimde son adet 25 kasım.
sonunda kan verdim bakalım öğleden sonra belli olacak hayırlısı
Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorumson adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık
![]()
evet canım dün idrar testi yaptım pozitifti oyüzden verdim kan bakalım ya nasip :) sen yapmadınmı idrar testi
inşallah seninde pozitif çıkar açıkçası silikti ama sabah yapmamıştım bakalım ne çıkacak kandanya ben meraktan salı günü (ayın 20sinde) yaptım negatifti..
25-26 sını beklerim artık..
senin pozitif çıkmış ne güzelll![]()
inşallah seninde pozitif çıkar açıkçası silikti ama sabah yapmamıştım bakalım ne çıkacak kandan
inşallah canımm
seninle aynıyız zaten 26 kasımdı son adet tarihim batta 24 aralık :) benim 12sinde ilişki oldu gününü biliyorum bugün tam 10 gün olduinşallah canımm
seninle aynıyız zaten 26 kasımdı son adet tarihim batta 24 aralık :) benim 12sinde ilişki oldu gününü biliyorum bugün tam 10 gün oldu
inşallah seninde pozitif çıkar açıkçası silikti ama sabah yapmamıştım bakalım ne çıkacak kandan
mrb bende geçtiğimiz pazar günü yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım. Dün test yaptım negatifti. Adete 5 gün var. Sanırım erken yaptım. Bu benim 3. Gebeliğin olacak. Belirtiler gebelik gibi geliyor ama bakalım:) benimde 12 ve 13 ünde korunmasız oldu![]()
![]()
mrb bende geçtiğimiz pazar günü yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım. Dün test yaptım negatifti. Adete 5 gün var. Sanırım erken yaptım. Bu benim 3. Gebeliğin olacak. Belirtiler gebelik gibi geliyor ama bakalım
benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testimrb bende geçtiğimiz pazar günü yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım. Dün test yaptım negatifti. Adete 5 gün var. Sanırım erken yaptım. Bu benim 3. Gebeliğin olacak. Belirtiler gebelik gibi geliyor ama bakalım
benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testi
benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testi
evet her gebelik çok farklı oluyor gerçekten. Bakalım pazar günü bat. Yarın sabah yaparım belki. Benim küçük bebeğim var zaten. Olmasa üzülmem gibi. Zaten planlı bir gebelik değil. Seninde hayırlı haberlerin bekliyoruz.benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testi
Teşekkür ederim. Seninde allah gönlüne göre versin inş. Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım. Erken olduğunu biliyorum aslında. 2. Gebeliğimde bat den 1 hafta önce çıkmıştı. Ona güvenerek yaptım birazda.erken yapmış olabilirsin canım. bende meraktan 6 gün önce yaptım ama negatif çıktı.
senden de hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Teşekkür ederim. Seninde allah gönlüne göre versin inş. Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım. Erken olduğunu biliyorum aslında. 2. Gebeliğimde bat den 1 hafta önce çıkmıştı. Ona güvenerek yaptım birazda.
haklısın canım bende silik çizgiye güvenip yaptırdım ama hayırlısı :)ben adet günüm geçmeden kan testi yaptımayı düşünmüyorum.
daha doğrusu adet günü yada sonraki günlerde evde silik çizgi görmezsem kan tahlili yaptırmicam![]()
evet hakkımızda hayırlısı olsun bende çok istiyordum ilk öğrenincede hem mutluluk hem korku değişik hissediyor insanevet her gebelik çok farklı oluyor gerçekten. Bakalım pazar günü bat. Yarın sabah yaparım belki. Benim küçük bebeğim var zaten. Olmasa üzülmem gibi. Zaten planlı bir gebelik değil. Seninde hayırlı haberlerin bekliyoruz.
Cnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)seninle aynıyız zaten 26 kasımdı son adet tarihim batta 24 aralık :) benim 12sinde ilişki oldu gününü biliyorum bugün tam 10 gün oldu
Cnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)