• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
günaydınnnnn..
ay hadi hayırlı haberler alırız inşallah. bat beklemeden mi kan verdin?
benimde son adet 25 kasım.
evet canım dün idrar testi yaptım pozitifti oyüzden verdim kan bakalım ya nasip :) sen yapmadınmı idrar testi

sonunda kan verdim bakalım öğleden sonra belli olacak hayırlısı

sonuıçların çıktı mı canım?

Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorum:KK43: son adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık :KK43:

seninki geç döllenme dedikleri sanırım. dr dinle kendine dikkat et. tutunma evresindesin sanırım.

evet canım dün idrar testi yaptım pozitifti oyüzden verdim kan bakalım ya nasip :) sen yapmadınmı idrar testi

ya ben meraktan salı günü (ayın 20sinde) yaptım negatifti..
25-26 sını beklerim artık..

senin pozitif çıkmış ne güzelll :KK46:

• Beğen
Reactions: fml
ya ben meraktan salı günü (ayın 20sinde) yaptım negatifti..
25-26 sını beklerim artık..

senin pozitif çıkmış ne güzelll :KK46:
inşallah seninde pozitif çıkar açıkçası silikti ama sabah yapmamıştım bakalım ne çıkacak kandan

inşallah seninde pozitif çıkar açıkçası silikti ama sabah yapmamıştım bakalım ne çıkacak kandan
:) benimde 12 ve 13 ünde korunmasız oldu :olamaz: :dua:
mrb bende geçtiğimiz pazar günü yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım. Dün test yaptım negatifti. Adete 5 gün var. Sanırım erken yaptım. Bu benim 3. Gebeliğin olacak. Belirtiler gebelik gibi geliyor ama bakalım

• Beğen
mrb bende geçtiğimiz pazar günü yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım. Dün test yaptım negatifti. Adete 5 gün var. Sanırım erken yaptım. Bu benim 3. Gebeliğin olacak. Belirtiler gebelik gibi geliyor ama bakalım

erken yapmış olabilirsin canım. bende meraktan 6 gün önce yaptım ama negatif çıktı.

senden de hayırlı haberler alırız inşallah :dua:

benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testi

benim daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu onunla çok alakasız belirtiler karnım belim çok ağrıyo sadece birde ateşim yüksek bi üşüyorum bi sıcaklıyorum bende pazartesi yaptım negatifti dün yaptım silik çizgi bakalım kaç çıkıcak kan sizde sabah yapın istersniz gebelik testi

ben adet günüm geçmeden kan testi yaptımayı düşünmüyorum.
daha doğrusu adet günü yada sonraki günlerde evde silik çizgi görmezsem kan tahlili yaptırmicam :KK43:

• Beğen
evet her gebelik çok farklı oluyor gerçekten. Bakalım pazar günü bat. Yarın sabah yaparım belki. Benim küçük bebeğim var zaten. Olmasa üzülmem gibi. Zaten planlı bir gebelik değil. Seninde hayırlı haberlerin bekliyoruz.

erken yapmış olabilirsin canım. bende meraktan 6 gün önce yaptım ama negatif çıktı.

senden de hayırlı haberler alırız inşallah :dua:
Teşekkür ederim. Seninde allah gönlüne göre versin inş. Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım. Erken olduğunu biliyorum aslında. 2. Gebeliğimde bat den 1 hafta önce çıkmıştı. Ona güvenerek yaptım birazda.

Teşekkür ederim. Seninde allah gönlüne göre versin inş. Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım. Erken olduğunu biliyorum aslında. 2. Gebeliğimde bat den 1 hafta önce çıkmıştı. Ona güvenerek yaptım birazda.

evet kişiden kişiye değişebiliyormuş. dediğin gibi bazı kişiler battan önce öğrenebiliyor. hakkımızda hayırlısı inşallah:dua:

ben adet günüm geçmeden kan testi yaptımayı düşünmüyorum.
daha doğrusu adet günü yada sonraki günlerde evde silik çizgi görmezsem kan tahlili yaptırmicam :KK43:
haklısın canım bende silik çizgiye güvenip yaptırdım ama hayırlısı :)

evet her gebelik çok farklı oluyor gerçekten. Bakalım pazar günü bat. Yarın sabah yaparım belki. Benim küçük bebeğim var zaten. Olmasa üzülmem gibi. Zaten planlı bir gebelik değil. Seninde hayırlı haberlerin bekliyoruz.
evet hakkımızda hayırlısı olsun bende çok istiyordum ilk öğrenincede hem mutluluk hem korku değişik hissediyor insan :işsiz:

seninle aynıyız zaten 26 kasımdı son adet tarihim batta 24 aralık :) benim 12sinde ilişki oldu gününü biliyorum bugün tam 10 gün oldu
Cnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)

Cnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)

hadi hayırlısı,

inşallah pazartesiye kadar güzel haberler gelir herbirimizden :dua::anneadayı::KK200:

• Beğen
Back
X