2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benimki de arkadaşlarınkini görünce düşük gibi geldi biran. Ama geç döllenme yüksek ihtimal. Birde her beden bir değil. Kiminin daha hızlı kiminin daha yavaş sonuç veriyor. O yüzden içim mutmain. Benimkide aynı iki gün sonra katlamıştı. Ağrılarınında geçmesine çok sevindim bu arada. Benim kasık ağrım hala devam ediyor. Umarım hayırlı haberlerle tekrar konuşuruz..Kesenin görünmesini heyecanla bekliyorum. Seni tebrik ederim canım bu arada. :)

Bende seni tebrik ediyorum :) Doğru söylüyorsun. Her beden kendine münhasır. Şimdi kasık ağrımın geçtiği doğru ama yine de ara ara bir hassasiyet oluyor. Benim asıl şimdi hafif bir mide bulantım var ve göğüslerim bugünden beri çok acıyor

Benden bu tahlilleri istedi doktor

Eklentiler

• IMG-20161230-WA0006.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım ona takılma bebeğin sağlıklı olsun yeter değerlerin çok bir önemi yok gibi düşünüyorum

Günaydın bayanlar
Bugün 2.defa kan vermeye gidiyorum inş artış iyidir
fml cnm sende minik keseciğini görürsün inş

Reactions: fml
kızlar kaç kilosunuz ben 58 ile hamile kaldım.
Günaydın bayanlar
Bugün 2.defa kan vermeye gidiyorum inş artış iyidir
fml cnm sende minik keseciğini görürsün inş
gunaydin insaallah canim guzel haberlerle donersin bu arada hastane acilleri gebelik icin kana bakiyor mu? bakiyorsa ne zaman sonuc veriyor

kızlar kaç kilosunuz ben 58 ile hamile kaldım.

gunaydin insaallah canim guzel haberlerle donersin bu arada hastane acilleri gebelik icin kana bakiyor mu? bakiyorsa ne zaman sonuc veriyor
Cnm ben özelde veriyorum cumarteside muayene var fakat acildede versen normalde versen 1 saat sonra sonucu alıyorum
Bu arada ben 61 kiloyla başladım

gunaydın kızlar bende dun kan testı yaptırdım 56 cıktı yarın tekrar yapıcam allahın ıznıyle galıba bnde eylul annesi olucam yazınca bıleee gulumsetıyor beniiii bu arada bata 4 kaldı

bayanlar sizlerin kan ve glukoz değerleri normal mı. benim glukoz 105 çıktı 74-106 sınırdı. kansızlik var bende 11.0-306.8 benim 7.4 cikti
Canim benim gebelikten once de pkodan dolayi insulin direncim vardi. Aclik sekerim 100-110 arasi degisiyordu. Zaten bunun icin glifor kullaniyordum. Gebelik olunca ilaci birakmak zorunda kaldik simdi 1 hafta diyet verdi doktor seker takibi yapiyorum evde. Aclik sekeri 95 alti olmasini tercih eediyor doktorlar. Bu seviyelere inmezse sanirim gebelikte insuline baslicaz

gunaydın kızlar bende dun kan testı yaptırdım 56 cıktı yarın tekrar yapıcam allahın ıznıyle galıba bnde eylul annesi olucam yazınca bıleee gulumsetıyor beniiii bu arada bata 4 kaldı
Çok iyi sonucun cnm tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266

Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması ikizmi acaba dedirtiyor
olabilir masaallah canim iyi cikmis bende bu hafta yine kan vereyim saglik ocagina sonra hastaneye gideyim diye dusunuyorum

23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266

Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması ikizmi acaba dedirtiyor
Canım çok güzel çıkmış sonucun çok sevindim gönlüne göre olsun inşallah.
Bende hastaneden geldim alttan muayene olduk çok şükür gördük minik keseciğimizi daha çok minik düşündüğüm gibi geç döllenme olmuş 4hafta 4 günlük dedi doktorum iki hafta sonra kalp atışı için gidicez kan aldırdım kanım düşük çıktı zaten çarpıntım oluyor yüzüm yanıyor birde sebebini bilemedim çarpıntım olunca panik oluyorum bende kansızlıktan sanırım bende 57 ile hamile kaldım canlar ama doktorun tartısında 58 çıktım çizmelerle falan şu an herşey yolunda ama en kısa zamanda kan ilacına başlamam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…