- 12 Ocak 2013
- 91
- 91
- 38
- Konu Sahibi angel5angel
-
Canım benimki de arkadaşlarınkini görünce düşük gibi geldi biran. Ama geç döllenme yüksek ihtimal. Birde her beden bir değil. Kiminin daha hızlı kiminin daha yavaş sonuç veriyor. O yüzden içim mutmain. Benimkide aynı iki gün sonra katlamıştı. Ağrılarınında geçmesine çok sevindim bu arada. Benim kasık ağrım hala devam ediyor. Umarım hayırlı haberlerle tekrar konuşuruz..Kesenin görünmesini heyecanla bekliyorum. Seni tebrik ederim canım bu arada. :)İyi akşamlar hanımlar. Hamilelerimiş artıyor. Maşallah :) Herkesi tebrik ediyorum.
Salı günü tekrar yaptırdığım beta hcg değeri beklediğim değerin biraz altında görünce biraz moralim bozulmuştu. Ertesi gün bel ve kasık ağrısı ile çok hafif bir kanama olunca düşük yaptığımı düşündüm. Doktoruma ayrıntılı msj attım. Progestan başla, pzt muhakkak gel keseyi görelim dedi. Bir daha kanama olmadı. Kasık ağrısıda geçti. Perşembe günü tekrar beta hcg ye baktırdım. Maşallah iki katından fazla artmıştı bu sefer. Ama sizin beta hcg lere göre benimkisi oldukça düşük. Sanırım benim geç döllenme
Bende seni tebrik ediyorum :) Doğru söylüyorsun. Her beden kendine münhasır. Şimdi kasık ağrımın geçtiği doğru ama yine de ara ara bir hassasiyet oluyor. Benim asıl şimdi hafif bir mide bulantım var ve göğüslerim bugünden beri çok acıyorCanım benimki de arkadaşlarınkini görünce düşük gibi geldi biran. Ama geç döllenme yüksek ihtimal. Birde her beden bir değil. Kiminin daha hızlı kiminin daha yavaş sonuç veriyor. O yüzden içim mutmain. Benimkide aynı iki gün sonra katlamıştı. Ağrılarınında geçmesine çok sevindim bu arada. Benim kasık ağrım hala devam ediyor. Umarım hayırlı haberlerle tekrar konuşuruz..Kesenin görünmesini heyecanla bekliyorum. Seni tebrik ederim canım bu arada. :)
Canım ona takılma bebeğin sağlıklı olsun yeter değerlerin çok bir önemi yok gibi düşünüyorumİyi akşamlar hanımlar. Hamilelerimiş artıyor. Maşallah :) Herkesi tebrik ediyorum.
Salı günü tekrar yaptırdığım beta hcg değeri beklediğim değerin biraz altında görünce biraz moralim bozulmuştu. Ertesi gün bel ve kasık ağrısı ile çok hafif bir kanama olunca düşük yaptığımı düşündüm. Doktoruma ayrıntılı msj attım. Progestan başla, pzt muhakkak gel keseyi görelim dedi. Bir daha kanama olmadı. Kasık ağrısıda geçti. Perşembe günü tekrar beta hcg ye baktırdım. Maşallah iki katından fazla artmıştı bu sefer. Ama sizin beta hcg lere göre benimkisi oldukça düşük. Sanırım benim geç döllenme
Evet cnm her hamilenin yaptırması gereken testlerBenden bu tahlilleri istedi doktor
gunaydin insaallah canim guzel haberlerle donersin bu arada hastane acilleri gebelik icin kana bakiyor mu? bakiyorsa ne zaman sonuc veriyorGünaydın bayanlar
Bugün 2.defa kan vermeye gidiyorum inş artış iyidir
fml cnm sende minik keseciğini görürsün inş
Cnm ben özelde veriyorum cumarteside muayene var fakat acildede versen normalde versen 1 saat sonra sonucu alıyorumkızlar kaç kilosunuz ben 58 ile hamile kaldım.
gunaydin insaallah canim guzel haberlerle donersin bu arada hastane acilleri gebelik icin kana bakiyor mu? bakiyorsa ne zaman sonuc veriyor
Canim benim gebelikten once de pkodan dolayi insulin direncim vardi. Aclik sekerim 100-110 arasi degisiyordu. Zaten bunun icin glifor kullaniyordum. Gebelik olunca ilaci birakmak zorunda kaldik simdi 1 hafta diyet verdi doktor seker takibi yapiyorum evde. Aclik sekeri 95 alti olmasini tercih eediyor doktorlar. Bu seviyelere inmezse sanirim gebelikte insuline baslicazbayanlar sizlerin kan ve glukoz değerleri normal mı. benim glukoz 105 çıktı 74-106 sınırdı. kansızlik var bende 11.0-306.8 benim 7.4 cikti
Çok iyi sonucun cnm tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağımıza alırızgunaydın kızlar bende dun kan testı yaptırdım 56 cıktı yarın tekrar yapıcam allahın ıznıyle galıba bnde eylul annesi olucam yazınca bıleee gulumsetıyor beniiii bu arada bata 4 kaldı
ne cikti canim sonucunÇok heyecanlıyım kızlar 10 dk ya alcam sonucu
saol canımm artmaz diye endişeleniyorum adete varya tedırgınımÇok iyi sonucun cnm tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
Şoktayım cnm 8266 çıktıııne cikti canim sonucun
olabilir masaallah canim iyi cikmis bende bu hafta yine kan vereyim saglik ocagina sonra hastaneye gideyim diye dusunuyorum23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266
Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması ikizmi acaba dedirtiyor
Canım çok güzel çıkmış sonucun çok sevindim gönlüne göre olsun inşallah.23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266
Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması ikizmi acaba dedirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?