2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimki biberon da almıyor bardakla deneyeceğim artık peki uzun süre süt içmeden sadece mama içti mi? Brn biraz ondan korkuyorum neredeyse tüm gün süt içmeyecek
Canım sen işe başladın mı yada ne zaman başlayacaksın. Bebiş kaç aylık olucak başladığın zaman.

Arkadaşlar bilen var mı öğretmenlerde 1 yıl sonra nöbet başlıyor ya ama 1,5 saat de süt iznimiz var onu nasıl yapacaklar?

Merhaba

Bende meme reddi yasayan ve motilium kullananlardanim duzeldimi sizin bebek M Mismommy yeniden merhaba arkadasiniza doktor 2 aydan 1 yasa ne sekilde kullanmasini soyledi acaba ben ilaci kestigim anda sutum azaliyo o olmadan doyuramiyorum bebegi biberonda almadigi icin mamada veremiyorum cok caresiz durumdayim ben ya

Sorduğun için sağol canım inek sütü alerjisinden dolayı diyete devam çok immün yetersizlik yokmuş korkulduğu gibi sizin ek gıda serüveni nasıl

Duzenli bir sekilde her emmeden sonra sagman lazim gelmiyor diye pes etme benimde sutum az ama gun icinde sagarak cogaltiyorum bu bir iki gunde olacak birsey degil

İşte benimki sadece mama alacak haftada 1 gün acaba emmeyi bırakır mı ondan çekiniyorum.
Canım o zaman 1 yaşına girmiş olucak ya ek gıdayı da biraz fazla almaya başlıcak şimdiye göre. Nöbet gününde sabah akşam emmiş olur. Hem belki o zamana kadar biberon almaya başlar ve sütün bir iki öğün daha alacak şekilde artar inş. Olmadı bardak yada fincanla falan içmeye alışır. Şimdiye göre daha iyi anlayacak bişeyleri o zaman. Ondan diyorum.

Sorduğun için sağol canım inek sütü alerjisinden dolayı diyete devam çok immün yetersizlik yokmuş korkulduğu gibi sizin ek gıda serüveni nasıl
Beğendiğini yiyor beğenmediğini ağzına almıyor. Ev yoğurdu yapıyorum pek yemiyor kendini silkeliyor. :) bnde ayran olarak verdim o zaman sevdi. Meyveleri cam rendeden geçirip öyle verdim baştan, istemedi öyle kendi elinde yiyecekmiş. :)
Şimdilik iyi gidiyor şükür. Sizin nasıl ek gıda..

Cnm arkadasim bir yaşa kadar kullandi. Gunde dort defa bir tablet kullandi. Altısaatte bir tablet yani. Bende ayni sekilde 7 aydir kullaniyorum. Bir yasa kadar devam edeceğim. Benimkide biberon emzik almiyor. Ek gidada cok yemiyor. Memeye duşkûn @NehirAsya

Devamli kullanimda skinti olmuyo yani dimi perişan durumdayim benimki bide meme reddinde aglaya aglaya anca verebiliyorum napcagimi sasirdim bi yandan korkuyorum uzun sureli kullanmaya 1.5 aydir kullaniyorum ama doktor dedigine gore bi bildigi vardır col tsk ederim

Cnm her ilacin yan etkusi vardir. Ben tavsiye de edemem. Biz sorun yaşamadık ama. Bazilari oneriyor bazilari onermiyor. Duruma gore kullananda var kullanmayanda. Kesinlikle yasak kullanilmayacak bir ilac olmadigi icin kullaniyorum.

Cnm her ilacin yan etkusi vardir. Ben tavsiye de edemem. Biz sorun yaşamadık ama. Bazilari oneriyor bazilari onermiyor. Duruma gore kullananda var kullanmayanda. Kesinlikle yasak kullanilmayacak bir ilac olmadigi icin kullaniyorum.
Muhakkak oyle sonucta bir ilac kullanim suresi hakkinda kafam karisikti aklima sizin yazdığınız gelince sormak istedim kisa kullanimi asmayin yaziyorduda hep doktor ne sekilde onerdi diye merak ettim :)

kızlar , hoppala zıpzıplar var ya tavana asılan ondan alan oldu mu ?

bebekler bayılıyormuş sanırım ama ben hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…