2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bu gece deniycem bakalım cılgınca aglamaya cevırmez ınsallah
Benim kızım doğduğundan beri ya kucakta gezerek susuyor ya da memede susuyor.ben memeyle sakinleşmeye alışmasın diye çok direndim o zaman inada bindirdi ve resmen çıldırdı. Sakinleştirebilirsen yöntemini paylaşır mısın canım?

4.ayda aynı sorunu biz yaşadık.dr o ayki bebeklerin yapması gerekenlerle ilgili soru sordu.işte oyuncakları yakalamaya çalışıyor mu,ağırlar gülücükler var mı?senş takip ediyor mu falan gibi sorular sordu.cevaplar evet olunca kilosu az ama mamaya gerek Yok emzirmeye devam dedi.
Bence mama işi tamamen dr ile alakalı
ben kilosunu kafaya takıp on gün emzirme kampına girdim on günde iyi kilo almıştı.
Bebeğin bu ayda yapması gerekenleri yapıyorsa gelişimi normal demektir ki senin minnoş birçok bebekten önce döndü.
Ek gıdaya biz 5.ayda tadım ve kaşık alıştırmaları olarak başladık.miktar belirtmedi bebiş ne kadar isterse dedi.önce meyve suyu verdim şimdi yoğurt ve meyve püresi veriyorum.ilk başta hevesle yitirilen şimdi öok isteksiz ben de zorlamıyorum.öyle Dr dediği gibi üç öğün o miktarı yedirmek çok zor olur.ben bir tatlı kaşığı yerse oh çok Yedi diyorum

Haha bizim afacanlar aynı gün dogdu aynı seyleri yapıyorlar gece beşiğinde dönüyor uyumuyor ağlayayım mı güleyim mi bilemedim ya gece gece :)

Canım önceden memede mayıştırıp sonra sallayarak uyutuyordum ve gece 4-5 saat uyuyordu.son on günde sallamayı bırakmıştım pışpışla uyutmayı deniyordum ama beceremedim çok kızdı ve iyice memede uyur oldu.ama bu sefer de gece 2 saatte bir kalkar oldu.tekrar sallıyorum yine 4 saat uyumaya başladı.
Yani demem o ki önce tok olduğundan emin ol düzelme olmazsa memede mayıştırıp farklı yolla uyutmayı dene.

Canım ben senin yerinde olsam blw+ klasik gider gece maması da vermezdim. Bol bol emzirirdim. Birkaç ay sonra da sadece blw yapardım. Tabi bu benim düşüncem

Hiç ilgisi yok canım. Benim kızım topiğin en zayıf doğanı. 2350 gram doğdu ve şuan kilosu yüzde seksen persentilde yani çok iyi kilo aldı. Gece de en az 2 kere kalkar saat başı kalktığı da oldu 7 saat kesintisiz uyuduğu da oldu. Bazen uyanmadan bir sonraki uyku döngüsüne kolaylıkla geçebiliyorlar . Bazı bebekler bunu rahatlıkla yapıyor bazıları emerek yapıyor

Kızlar kızımın odasını ayırmayı düşünüyorum
Oda ayıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz? Bekişlerinizi odalarına nasıl alıştırdınız?

Kızlar kızımın odasını ayırmayı düşünüyorum
Oda ayıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz? Bekişlerinizi odalarına nasıl alıştırdınız?
Önce gündüz uykularını odasında yatır canım. Sonra gece uykusuna geçersin. Ben kızımın odasında yatıyordum odama geçtim bir ay kadar oldu. İlk gün tedirgin oldum tabii hatta emzirdikten sonra yanında uyudum . Ama bizim odalar çok yakın kapılar açık telsiz de var. Kıpırdadığı an duyuyorum

Kızlar slm bayadır yazamadım bakıyorum arada ama yazmaya vakit kalmadı hepiniz iyisiniz ve her şey yolundadır umarım oğlum bugün öksürüyor genzi tıkalı ateş huzursuzluk yok şükür iştahı da iyi ama nefes alırken tıkanıyor burnu açık yarın doktora götüreceğiz böyle olanlar neler yaptınız acaba bebeğime nasıl yardımcı olabilirim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…