- 24 Temmuz 2015
- 483
- 513
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
bata kac gun kala boyle cikmisti sonucun canimmm... Benim bat 26 27 aralik ve kan testim 20.61Canım kan verdim bugün 172 çok mutlu oldum ağladım mutluluktan
m kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bata kac gun kala boyle cikmisti sonucun canimmm... Benim bat 26 27 aralik ve kan testim 20.61Canım kan verdim bugün 172 çok mutlu oldum ağladım mutluluktan
m kan
Aynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorum
Geçen iki hamileliğimde de bu test olayını takıntı yapmıştım. İki üç günde bir kan verip durdum. Ama ne oldu! İkisi de kürtajla sonuçlandı. Bu sefer test yaptırmayı düşünmüyorum. Devam etmeyecekse beta hcg takibi, bebeği kurtarmıyor zaten.Evet değerin güzel artmış bende çok kan aldırma taraftarı değilim
Canım ben ilişki gününü biliyorum 12 aralık buna görede 26-27 aralıkta adet olmam gerekir diye düşünüyorum normalde takvimde görünen 24 aralıktı o gün 172 çıktı 2 gün önce 34tü değerim normal artıyor maşallah diyim seninde artar inşallah hiç kötü düşünme bence rahat olmaya bakbata kac gun kala boyle cikmisti sonucun canimmm... Benim bat 26 27 aralik ve kan testim 20.61
bende sürekli kan verenlere şaşırıyorum hatta geçen gün sordumda benim yaptığım idrarda çıkarsa sonra kan vermeye gidilir dr takibe alıp gün verir kan tahlili isterse yaptırılır. sürekli neden anlayamadimGeçen iki hamileliğimde de bu test olayını takıntı yapmıştım. İki üç günde bir kan verip durdum. Ama ne oldu! İkisi de kürtajla sonuçlandı. Bu sefer test yaptırmayı düşünmüyorum. Devam etmeyecekse beta hcg takibi, bebeği kurtarmıyor zaten.
Çünkü 2 günde bir yapılan testle çıkan sonuçlara göre hamileliğin ultrasonda görünmeden önce dış gebelik olup olmadığı yada yolunda gidip gitmediği anlaşılıyor.bende sürekli kan verenlere şaşırıyorum hatta geçen gün sordumda benim yaptığım idrarda çıkarsa sonra kan vermeye gidilir dr takibe alıp gün verir kan tahlili isterse yaptırılır. sürekli neden anlayamadim
Canım ben ilişki gününü biliyorum 12 aralık buna görede 26-27 aralıkta adet olmam gerekir diye düşünüyorum normalde takvimde görünen 24 aralıktı o gün 172 çıktı 2 gün önce 34tü değerim normal artıyor maşallah diyim seninde artar inşallah hiç kötü düşünme bence rahat olmaya bak![]()
günaydın kızlar geçen hafta kan vermiştim değeri 0 çıktı 24 aralık adet olmam gerekirdi ama olmadı bekliyorum ne yapacağım tekrar kan mı vereyim?
bence kan vermeden önce idrarda gebelik testi yap çıkmazsa kan verme boşuna canımgünaydın kızlar geçen hafta kan vermiştim değeri 0 çıktı 24 aralık adet olmam gerekirdi ama olmadı bekliyorum ne yapacağım tekrar kan mı vereyim?
Günaydın cnm hayır olsun inşGünaydın eylül anneleri olacaklar ve olmayı ümit edenler nasılsınız bende değişiklikler başladı bir kaç gündür korkunç rüyalar görüyorum hep![]()
canım idrara çıkma arttı birde garip garip korkulu rüyalar baktımda normalmiş ilk trimesterde bakalım napıcazGünaydın cnm hayır olsun inş
Bende gece korkarak uyandım bikaç kere![]()
aynen canım yumurta çatlama gününü biliyorsan 14-15 gün sonra adet olman lazımYumurta catladıktan sonra ilişki oldu eğer hamileysem 14 gün sonra adet olmam değil mi
kızlar test sonucum bugün ilişkimden sonra 14. gün
teşekkürler bende şaşırdım gebeysem silik çıkar herhalde diyordum acaba geçen aydan gebemiydim diyorum ama adet oldum.ikinci çizgi çok net. hayırlı olsun
Yok geçen aydan değildir hayırlı olsunteşekkürler bende şaşırdım gebeysem silik çıkar herhalde diyordum acaba geçen aydan gebemiydim diyorum ama adet oldum.
kızlar test sonucum bugün ilişkimden sonra 14. gün