• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Merhaba canlar siteyi uzuun zamandir takipteydim ama anne olcagimi ogrenince uye oldum hemen bende aralik annesi olucam ins Rabbimin izniyle. Carsamba gunu beta hcg 186,9 cikti kizlar, 4 haftalikmisim kese gozukmedi haftaya keseyi gorebilmek icin gun verdi bir de rahim duvarim kalinmis bunu olumlu olarak soyledi. Kizlar heyecan dorukta

Merhaba canlar siteyi uzuun zamandir takipteydim ama anne olcagimi ogrenince uye oldum hemen bende aralik annesi olucam ins Rabbimin izniyle. Carsamba gunu beta hcg 186,9 cikti kizlar, 4 haftalikmisim kese gozukmedi haftaya keseyi gorebilmek icin gun verdi bir de rahim duvarim kalinmis bunu olumlu olarak soyledi. Kizlar heyecan dorukta

bnmde dun 152 cıktı canm rabbım devamını getrsın saglkla ınsallah olmayanlarada nasıp etsın..

kızlar hamılelık takvımı nasıl yapıcam acaba.. kısısel bılgılerde son adet tarıhı yazdım kaydettmne yaplcak baska

Hayirli olsun.hosgeldin aramiza: )

Hayat mucizelerle dolu.benim uc tup bebek sonrasi kendiliginden.dusun artik bizdeki soku
İste ummadgn anda gelyr cnm bende bu ay yoktr dedm olmamstr dedm ama suan baksana olmadm pazrtesi bakalm ne ckck cok heyecnlym:)

Kızlar ben de mercimeğim daha 3 haftalıkken hemüz ögrenmemiştim tabi ciddi bir trafik kazası geçirdim. 2.5 yıldır bekliyorduk. Olmuyordu. O kazaya ragmen tutunmuş meleğim. Mucizelerimiz onlar bizim ❤️

Back