- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
İns cnm ummadgm anda grldi bebegm:)Hadi hayirlisi canim.ins guzel haberlerle gelirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns cnm ummadgm anda grldi bebegm:)Hadi hayirlisi canim.ins guzel haberlerle gelirsin.
Canım merhaba, kalp atışını vajinal muayene de mi duydunuz yoksa üstten mi?Bizde pazartrsi 6+3 te kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam eder.
evet bunu ben de merak ediyorum :)Canım merhaba, kalp atışını vajinal muayene de mi duydunuz yoksa üstten mi?
Merhaba canım üstte muayenede duyduk. Biz bebeği göreceğimizi düşünmüştük sadece ama kalp atışını duyduk çok şükür. Sen kontrole gittin miCanım merhaba, kalp atışını vajinal muayene de mi duydunuz yoksa üstten mi?
Canım benim bugün 5+4. Pazartesi günü gidicez biz deMerhaba canım üstte muayenede duyduk. Biz bebeği göreceğimizi düşünmüştük sadece ama kalp atışını duyduk çok şükür. Sen kontrole gittin mi
Seninde kalp atışı görülebilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum Pazartesi kalp atışlarını duyarsın inşallahCanım benim bugün 5+4. Pazartesi günü gidicez biz de
Amiiinn canım inşallah çok sagolSeninde kalp atışı görülebilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum Pazartesi kalp atışlarını duyarsın inşallah
Merhaba canlar siteyi uzuun zamandir takipteydim ama anne olcagimi ogrenince uye oldum hemen bende aralik annesi olucam ins Rabbimin izniyle. Carsamba gunu beta hcg 186,9 cikti kizlar, 4 haftalikmisim kese gozukmedi haftaya keseyi gorebilmek icin gun verdi bir de rahim duvarim kalinmis bunu olumlu olarak soyledi. Kizlar heyecan dorukta
Canım bizim yorumların hemen altında cıkıyor. Ordaki linke tıklayınca geliyor.kızlar hamılelık takvımı nasıl yapıcam acaba.. kısısel bılgılerde son adet tarıhı yazdım kaydettmne yaplcak baska
Hayirli olsun.hosgeldin aramiza: )Merhaba canlar siteyi uzuun zamandir takipteydim ama anne olcagimi ogrenince uye oldum hemen bende aralik annesi olucam ins Rabbimin izniyle. Carsamba gunu beta hcg 186,9 cikti kizlar, 4 haftalikmisim kese gozukmedi haftaya keseyi gorebilmek icin gun verdi bir de rahim duvarim kalinmis bunu olumlu olarak soyledi. Kizlar heyecan dorukta
Olmuş hadi gözün aydın :) sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallaholdu oldubenmde takvımım olduuu
Olmuş hadi gözün aydın :) sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Hayat mucizelerle dolu.benim uc tup bebek sonrasi kendiliginden.dusun artik bizdeki sokuİns cnm ummadgm anda grldi bebegm:)
İste ummadgn anda gelyr cnm bende bu ay yoktr dedm olmamstr dedm ama suan baksana olmadm pazrtesi bakalm ne ckck cok heyecnlym:)Hayat mucizelerle dolu.benim uc tup bebek sonrasi kendiliginden.dusun artik bizdeki soku