2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Geçmiş olsun canım sana da ne kadar sürede geçti benim yaklaşık bir haftadır böyle inşallah benim de geçer
Canım benim yaklasık 15-20 gun sürdü.. Benim bel ftıgım da var acaba ondan mı oldu dıye çok korkmstum ama ondan olsaydı devam edrdı.. Kendı kendıne gectı cnm ınsallah senın de gecer hıc canını skma..kaçncı haftandasın

Bel fıtıgı ve bel kaymam da var hatta.. Bu yuzden normal doğumdan korkuyorum... Bi sıkntı olr dıye. Bneim de 29 aralık görünüyor doğum ama bakalm belli de olmaz

Bel fıtıgı ve bel kaymam da var hatta.. Bu yuzden normal doğumdan korkuyorum... Bi sıkntı olr dıye. Bneim de 29 aralık görünüyor doğum ama bakalm belli de olmaz
Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız bir şekilde alırsın kucağına bebeğini benim 22.haftada inşallah dedigin gibi geçer benim de

Kızlar 20+6 gnlk hamileyim fazla ayakta durunca ayağımda şişme ve ağrı oluyo ne yapmam lazım. Bunlar erekn deilmi sizce

Kızlar 20+6 gnlk hamileyim fazla ayakta durunca ayağımda şişme ve ağrı oluyo ne yapmam lazım. Bunlar erekn deilmi sizce
Mrb cnm bol bol su içiceksin tuzu az tuket.. Ayklarnı tuzlu suya koy cok agrynca ve uzan ama ayklarının altına yastık falan koyup en az 30 cnm yuksekte tut gecer

Mrb cnm bol bol su içiceksin tuzu az tuket.. Ayklarnı tuzlu suya koy cok agrynca ve uzan ama ayklarının altına yastık falan koyup en az 30 cnm yuksekte tut gecer
Saol cnm ya bide bu çıktı 2 gndr bende oturdum yerde böle şişiyo ağrıyor doktorada sorcam gittim de artık

Kızlar daha çok var ama merak işte. Biz bebeklerimiz icin mont alcaz mi 0-3 ay olsa da.. buyukler aman ne cikarcaksin disari deyip duruyolar da ben dayanamam kafayi usuturum hani tamam ankara sogugunda arabasyla gexelm demiyorux ama annanesi teyzesi halasi da mi gezmeyelim. Ya da bi avm falan. HEp evde mi kalcaz?

Bende ankaradayım :)) ben hç düşünmemiştm bunu

Cnm. Bebeklere tulum daha iyi dha kullanslı oluyor..kışlık tulum alablirsn mont yerıne

Kisin modumuz bu heralde :) ben seviyorum disari cikmayi babasi ile de mi gezmeyelm di mi yani
Ben izmirde yaşıyorum ama yınede burası da kışın soğuk oluyor son yıllarda bu yuzden kışlık peluş tarzı tulum ceket gbi kıyafetler aldk.. Battaniyeler ördm beşiğini baby nest ini aldk. Çoğu bitti azı kaldı. Sırada bebek arabası var

Babynest aldin mi vaaay supersin... ben izmirde yasadm 8 sene bilirim kisini.. spile kar yagarsa vay halimize.. sen herseyi almissin vallaa.. ben de almak istedim de kislik yok piyasada o yuzden de iki aya alcam ben de..besik de almissin masallah valla bak imrendim smdi :) ben zaman gecmez diye de bekliyorum :)

Cnm ben bayramdan sonra eşimin memleketnde kalcam bir ay kadr ve döndüğümde 7 ayı geçicem yani iyice agırlascam bir de ev tasıma durumumz var bebişme ayrcak zamanm olmayacak fazla o yuzden sımdıden alp hazrladm

Cnm ben bayramdan sonra eşimin memleketnde kalcam bir ay kadr ve döndüğümde 7 ayı geçicem yani iyice agırlascam bir de ev tasıma durumumz var bebişme ayrcak zamanm olmayacak fazla o yuzden sımdıden alp hazrladm
O zaman cok mantikli olmus valla haklisin.. uyku seti aldin mi?

Evt baya once almstk. Ama onu hemen kullanamayz herhalde. Uyku tulumu da var ilk etapta onu kullanrz cnku cok minik olcak baslarda

Evt baya once almstk. Ama onu hemen kullanamayz herhalde. Uyku tulumu da var ilk etapta onu kullanrz cnku cok minik olcak baslarda
Ebebekte guzel seyler var eksiklerin icin oraya da bakablrsn guzel indirim var bebek arabasnda ben de alcaktin da ekimden once alamam soyle diim 1800 den 900 e inmis araba amortisorlu falan.. zaten standart bi travel sistem alsan 1000 den asagi degil indirime bak derim.. su uyku tulumu dedgn sey fortbebe dedikleri mi ne bisey var o mu? Bi de babynesti nerden aldn ben baktim da bi iki yere bi modeli bgendim sadece.cok soru sordum

Cnm benim istediğim bebek arabası e bebekte yok civilde yok netten alcam artk.. Çok kullanslı cok guzel bir arkadasm aldı cok memnun yaklasık 950 civarı suan ındrmde.. Babynesti yaptryorm ben modastra diye biyerden en cok ordakılerı begendım renklerini falan
istedg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…