Şu an geçti canım çok şükür ama kendimi yordugum zaman böyle oluyor dinlenmeye geçtim simdilikKanlı pıhtı mı? Ben yaşamadım canım ama bebeğin iyiyse bişiy olmaz sadece dikkat et madem çok yorma kendini bol su iç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an geçti canım çok şükür ama kendimi yordugum zaman böyle oluyor dinlenmeye geçtim simdilikKanlı pıhtı mı? Ben yaşamadım canım ama bebeğin iyiyse bişiy olmaz sadece dikkat et madem çok yorma kendini bol su iç.
Hayırlı olsun canım çok şükür çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ayrıntılı ultrason 20.haftada yaptırdım ben ama 22 ye kadar yolu var. Hatta benim doktorum 22.haftada kalp daha net görünür o hafta gitmen daha iyi demişti.
Rica ederim canım ne demek bebişler iyi olsun da :) gittiğin hastanede perinatolog varsa randevu verirler yoksa başka muayenehaneye yönlendirirler.Cok sagol canim cok tesekkur ederim. Sanirim sen demistin Ceyda Duvenci de o testi yaptirmisti diye, acip videolarini izleyince kendimi daha iyi hissettim. Tekrar tesekkurler. Bu hafta 20+0 a kendi doktoruma randevu aldim o yonlendirecektir sanirim.
hayırlı olsun allahtan hiçbir zaman ümidi kesmemek lazım o herşeyin hayırlısını verir sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah bir erkek daha geliyor :)Merhaba, bende hiçbir sorun olmamasına rağmen uzun bir bekleme sonucu hamile kalanlardanım.Başarışız bir aşılama, bir tüp denemem var ama ümidimi hiç kaybetmedim, sabrettim, dua ettim.Burdaki yorumları okuyordum hep :) Tüp bebeğim tutmamıştı fakat tüpten 4 ay sonra kendiliğinden hamile ocak2017. 6.haftasında düştü ama ben nedense hiç üzülmedim, kızlar bol dua edin Allah ferahlık veriyor. Sonra 1 ay regl döneminden sonra mart2017 tekrar hamile olduğumu öğrendim :) Şu an 23.haftamızda kıpır kıpırız maşallah oğluma.Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile.
Merhaba kızlar ayrıntılı ultrason a girdim bu hafta ve çok şükür bir sıkıntı yok ama benim sağ kalça kemigim çok felaket ağrıyor ve yürüme dahil her işi zor yapıyorum çok erken değil mi bu agridan yürüyüş bile yapamıyorum aranızda aynı sorunu yaşayan var mi
Rica ederim canım ne demek bebişler iyi olsun da :) gittiğin hastanede perinatolog varsa randevu verirler yoksa başka muayenehaneye yönlendirirler.
ben okudum canım allahım tez zamanda bir çocuk nasip etsin inşallah...Kızlar yokmu ayetel kürsi okuyacak başka lütfennnn
Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Okudum cnm Allah kabul etsin inshKızlar yokmu ayetel kürsi okuyacak başka lütfennnn
Ben okudum canım son 1 taneyi de Allah kabul etsin tez zamanda olur insallahKızlar son 1 tane kaldı okumak isteyen var mı
Söyledim canım doktora jel ve parol verdi ama inan hiç faydası yok daha şimdiden yuruyemiyorum 19 hafta ne yapacağım ben üstelik yakında okul açılacak çalışıyorum daMerhabalar. Anlattigin kadar degil sanirim ama ben de kalca ve bel agrilari yasiyorum. Ozellikle aksam biraz uzandigimda tekrar kalkip yurumek cok zor oluyor, turulma ve agri yasiyorum. Doktorum da son kontrolde artik bacaklarinda kramplar olabilir dedi. Doktoruna danismadiysan bir soyle istersen. Vitamin eksikligi bb olabiliyor sebebi sanirim. Ya da kisa surede aldigimiz kilolar birden fazla geliyor sanki bele ve kalcaya.
Mrb aynısı bende de oldu ama sımdı gectı cok skür ben de korkmustum bu agrı ne dye demk ki herkeste olabliyorms smdı içim rahatladı cnmMerhaba kızlar ayrıntılı ultrason a girdim bu hafta ve çok şükür bir sıkıntı yok ama benim sağ kalça kemigim çok felaket ağrıyor ve yürüme dahil her işi zor yapıyorum çok erken değil mi bu agridan yürüyüş bile yapamıyorum aranızda aynı sorunu yaşayan var mi
Geçmiş olsun canım sana da ne kadar sürede geçti benim yaklaşık bir haftadır böyle inşallah benim de geçerMrb aynısı bende de oldu ama sımdı gectı cok skür ben de korkmustum bu agrı ne dye demk ki herkeste olabliyorms smdı içim rahatladı cnm