2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Cok sagol canim cok tesekkur ederim. Sanirim sen demistin Ceyda Duvenci de o testi yaptirmisti diye, acip videolarini izleyince kendimi daha iyi hissettim. Tekrar tesekkurler. Bu hafta 20+0 a kendi doktoruma randevu aldim o yonlendirecektir sanirim.

Cok sagol canim cok tesekkur ederim. Sanirim sen demistin Ceyda Duvenci de o testi yaptirmisti diye, acip videolarini izleyince kendimi daha iyi hissettim. Tekrar tesekkurler. Bu hafta 20+0 a kendi doktoruma randevu aldim o yonlendirecektir sanirim.
Rica ederim canım ne demek bebişler iyi olsun da :) gittiğin hastanede perinatolog varsa randevu verirler yoksa başka muayenehaneye yönlendirirler.

Merhaba, bende hiçbir sorun olmamasına rağmen uzun bir bekleme sonucu hamile kalanlardanım.Başarışız bir aşılama, bir tüp denemem var ama ümidimi hiç kaybetmedim, sabrettim, dua ettim.Burdaki yorumları okuyordum hep :) Tüp bebeğim tutmamıştı fakat tüpten 4 ay sonra kendiliğinden hamile ocak2017. 6.haftasında düştü ama ben nedense hiç üzülmedim, kızlar bol dua edin Allah ferahlık veriyor. Sonra 1 ay regl döneminden sonra mart2017 tekrar hamile olduğumu öğrendim :) Şu an 23.haftamızda kıpır kıpırız maşallah oğluma.Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile.

hayırlı olsun allahtan hiçbir zaman ümidi kesmemek lazım o herşeyin hayırlısını verir sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah bir erkek daha geliyor :)

Merhaba kızlar ayrıntılı ultrason a girdim bu hafta ve çok şükür bir sıkıntı yok ama benim sağ kalça kemigim çok felaket ağrıyor ve yürüme dahil her işi zor yapıyorum çok erken değil mi bu agridan yürüyüş bile yapamıyorum aranızda aynı sorunu yaşayan var mi

Merhabalar. Anlattigin kadar degil sanirim ama ben de kalca ve bel agrilari yasiyorum. Ozellikle aksam biraz uzandigimda tekrar kalkip yurumek cok zor oluyor, turulma ve agri yasiyorum. Doktorum da son kontrolde artik bacaklarinda kramplar olabilir dedi. Doktoruna danismadiysan bir soyle istersen. Vitamin eksikligi bb olabiliyor sebebi sanirim. Ya da kisa surede aldigimiz kilolar birden fazla geliyor sanki bele ve kalcaya.

Rica ederim canım ne demek bebişler iyi olsun da :) gittiğin hastanede perinatolog varsa randevu verirler yoksa başka muayenehaneye yönlendirirler.

Evet canim baska bir muayenehaneye yönlendirdi doktorum ptesi gidecegiz insallah. Son kontrolde doktor renkli ultrasonu acti ve oyle bir fotograf verdi. O kadar mutlu olduk ki cok sukur. Ayrintili ultrasonu dusunemiyorum bile. Saglikla hayirli haberlerle gecsin insallah.

Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim

Ben okudum Allah kabul etsin insallah

Söyledim canım doktora jel ve parol verdi ama inan hiç faydası yok daha şimdiden yuruyemiyorum 19 hafta ne yapacağım ben üstelik yakında okul açılacak çalışıyorum da

Mrb aynısı bende de oldu ama sımdı gectı cok skür ben de korkmustum bu agrı ne dye demk ki herkeste olabliyorms smdı içim rahatladı cnm

Mrb aynısı bende de oldu ama sımdı gectı cok skür ben de korkmustum bu agrı ne dye demk ki herkeste olabliyorms smdı içim rahatladı cnm
Geçmiş olsun canım sana da ne kadar sürede geçti benim yaklaşık bir haftadır böyle inşallah benim de geçer

Merhaba, doktorum bana 28 aralik dedi :) ama kiz belli olmaz ben kendmi aralk ortasna hazrladm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…