Iste en kiymetli reklam kullanan birinin memnuniyeti. Hangi araba peki mahsuru yoksa paylasablr misinCnm benim istediğim bebek arabası e bebekte yok civilde yok netten alcam artk.. Çok kullanslı cok guzel bir arkadasm aldı cok memnun yaklasık 950 civarı suan ındrmde.. Babynesti yaptryorm ben modastra diye biyerden en cok ordakılerı begendım renklerini falan
istedg
Site içn sorun olmazsa yoyko dye bir marka. O da travel sistem ben onu almayı dusnuyorm..Iste en kiymetli reklam kullanan birinin memnuniyeti. Hangi araba peki mahsuru yoksa paylasablr misin
Olmaz sorun heralde sonucta kendileri satmiyi ki kufurbde yokSite içn sorun olmazsa yoyko dye bir marka. O da travel sistem ben onu almayı dusnuyorm..
Uyku tulumu farklı cnm o soyledgnden degl mesela karaca home uyku tulumu modeli var yaz cıkar o modelden aldm en kullanslı onlarmsSite içn sorun olmazsa yoyko dye bir marka. O da travel sistem ben onu almayı dusnuyorm..
Oyy bakalim bakalm neymis onlar bunlrin hpsini arastriyorum memnuniyetle hem deUyku tulumu farklı cnm o soyledgnden degl mesela karaca home uyku tulumu modeli var yaz cıkar o modelden aldm en kullanslı onlarms
Babynest yaptrrsan onu da gotreblrsın ama onun içine yatrrlarBak cnm onu da kullannlar cok memnunms uzerınin açılma drumu dye bişi yok..simdi mermerşahi kumastan agız mendili işliyorum 13 tane falan yaptım ama hazırları da satılıyor.. O da cok lazm bak hastanede ilk onu sormstu ebe arkadasmda.. Bir de pazen kumaslar aldm kendım kundak dıktm onlardan. Hazrları begenmedım hem benmki dha buyuk oldu onlardan mutlka al. Hastanede bebegı yatrdkları yerın altına seriyorsun. Ben hiç bi hastanenın hijyenlgne guvenemem cnku cnm
Ben bnu yaptryorum cnm..
Cok begendim renklerini inan.. amanin yav neler neler varmis yapilacak.Ben bnu yaptryorum cnm..
Bizm miniğimiz oğlan cnm o yuZden bu renk sectım belki kardesı kız olr o da kullansn dye.. Yoksa daha guzel renkler de varCok begendim renklerini inan.. amanin yav neler neler varmis yapilacak.
Ben de genelini unisex seciyorum bu yuzden :)Bizm miniğimiz oğlan cnm o yuZden bu renk sectım belki kardesı kız olr o da kullansn dye.. Yoksa daha guzel renkler de var
Kaç kg aldınız kızlar ya ben galiba çok aldım şimdiden ama kendime bu gün itibarı ile ambargo koyuyorum tatlı hamur yok bol su ve yürüyüş ayrıca yemek çok yemicem ekmek kepek veya tahıl umarım bunlara uyarım :/
Dikkat edelim canım ya yoksa 20 kg alarak doğuma gitmek istemiyorum ben bu günden başladım bakalım ne olacakSelam canim. Oncelik saglik tabii ki ama bu aralar benim de biraz ayarim kacti. 22+0 dayim bugun. 6.5 kg almistim ama tatilde abartmisim 8 kg a cikmis. Ben de yavaslatmaya karar verdim senin gibi. Asiri yemiyorum ama normalde hep dikkat ederdim yediklerime simdi etmeyince boyle oluyor.
Ne kadar güzel tatlım ya böyle gider inşallah sağlıkla doğum yaparsinBen iki buck kılo aldım canlar 21. Haftadayız... ınsallah saglkla kucagmza alrz miniklerimizi
Ben normalde devlet hastanesine gidiyorum da ama gittim hastaneyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım bide devlette illa normal yapılıyo kötü bşy olana kdar sezeryana almıyolar o yüzden özelde doğumu düşünüyorum ama yinede sezerynda istiyorum ben şimdiki düşüncem öyleİnsallah cnm. Bu arada arkadaslar doğumlarınızı nasıl dısunuyorsunuz ben normal istyorum ama cok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?