• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Cnm benim istediğim bebek arabası e bebekte yok civilde yok netten alcam artk.. Çok kullanslı cok guzel bir arkadasm aldı cok memnun yaklasık 950 civarı suan ındrmde.. Babynesti yaptryorm ben modastra diye biyerden en cok ordakılerı begendım renklerini falan

istedg
Iste en kiymetli reklam kullanan birinin memnuniyeti. Hangi araba peki mahsuru yoksa paylasablr misin

Bak cnm onu da kullannlar cok memnunms uzerınin açılma drumu dye bişi yok..simdi mermerşahi kumastan agız mendili işliyorum 13 tane falan yaptım ama hazırları da satılıyor.. O da cok lazm bak hastanede ilk onu sormstu ebe arkadasmda.. Bir de pazen kumaslar aldm kendım kundak dıktm onlardan. Hazrları begenmedım hem benmki dha buyuk oldu onlardan mutlka al. Hastanede bebegı yatrdkları yerın altına seriyorsun. Ben hiç bi hastanenın hijyenlgne guvenemem cnku cnm

Bak cnm onu da kullannlar cok memnunms uzerınin açılma drumu dye bişi yok..simdi mermerşahi kumastan agız mendili işliyorum 13 tane falan yaptım ama hazırları da satılıyor.. O da cok lazm bak hastanede ilk onu sormstu ebe arkadasmda.. Bir de pazen kumaslar aldm kendım kundak dıktm onlardan. Hazrları begenmedım hem benmki dha buyuk oldu onlardan mutlka al. Hastanede bebegı yatrdkları yerın altına seriyorsun. Ben hiç bi hastanenın hijyenlgne guvenemem cnku cnm
Babynest yaptrrsan onu da gotreblrsın ama onun içine yatrrlar

_20170725_170416.JPG

Kaç kg aldınız kızlar ya ben galiba çok aldım şimdiden ama kendime bu gün itibarı ile ambargo koyuyorum tatlı hamur yok bol su ve yürüyüş ayrıca yemek çok yemicem ekmek kepek veya tahıl umarım bunlara uyarım :/

Kaç kg aldınız kızlar ya ben galiba çok aldım şimdiden ama kendime bu gün itibarı ile ambargo koyuyorum tatlı hamur yok bol su ve yürüyüş ayrıca yemek çok yemicem ekmek kepek veya tahıl umarım bunlara uyarım :/

Selam canim. Oncelik saglik tabii ki ama bu aralar benim de biraz ayarim kacti. 22+0 dayim bugun. 6.5 kg almistim ama tatilde abartmisim 8 kg a cikmis. Ben de yavaslatmaya karar verdim senin gibi. Asiri yemiyorum ama normalde hep dikkat ederdim yediklerime simdi etmeyince boyle oluyor.

Ben iki buck kılo aldım canlar 21. Haftadayız... ınsallah saglkla kucagmza alrz miniklerimizi

Selam canim. Oncelik saglik tabii ki ama bu aralar benim de biraz ayarim kacti. 22+0 dayim bugun. 6.5 kg almistim ama tatilde abartmisim 8 kg a cikmis. Ben de yavaslatmaya karar verdim senin gibi. Asiri yemiyorum ama normalde hep dikkat ederdim yediklerime simdi etmeyince boyle oluyor.
Dikkat edelim canım ya yoksa 20 kg alarak doğuma gitmek istemiyorum ben bu günden başladım bakalım ne olacak

İnsallah cnm. Bu arada arkadaslar doğumlarınızı nasıl dısunuyorsunuz ben normal istyorum ama cok korkuyorum..

İnsallah cnm. Bu arada arkadaslar doğumlarınızı nasıl dısunuyorsunuz ben normal istyorum ama cok korkuyorum..
Ben normalde devlet hastanesine gidiyorum da ama gittim hastaneyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım bide devlette illa normal yapılıyo kötü bşy olana kdar sezeryana almıyolar o yüzden özelde doğumu düşünüyorum ama yinede sezerynda istiyorum ben şimdiki düşüncem öyle

Ben de epidurallı normal doğumu arastryorum cnm.. En azndan daha az acıyla normal doğum yapyosun hiç olumsuz bir yorum okumadım smdıye dek zamanı geldıgınde normal için tüm sartlar uygnsa epidurallı normali bi doktormla konscam insallah ben ozele gdyorum cnm ne istersek sartlar uygun olrsa onu yapacklar bakalm

Back