• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

O testi duymuştum ceyda düvenci de yaptırmıştı oğluna. Hiç canını sıkma canım ikili daha garanti diyorlar. O testler sadece ihtimaller üzerinden hesap yapıyor. Çok sağlıklı olsun bebeğin kendini üzme beklerken sonucu

Cok sagol canim tesekkur ederim. Aslinda kesme noltasinin altindayim uclu testte de. Ikilide 1/10.000 iken uclu testte 1/389 cikti oran. Kesme noktasi 1/250 ve bu degerden az olunca riskli kabıl edilip ileri test isteniyor aslinda. Ama yine de kendi yasima gore biraz daha yuksek cikti diye onerdi doktor. Rahatlatici da konustu ama iste insan bir garip oluyor. Endiselenmeden sakince beklemeye calisiyorum sonucu. Hayirlisi hakkimizda.

kızlar lütfen yardımmm :( oğluma isim bulamıyorumm hem kulağa hoş gelen hemde anlamlı bir isim arıyorum aklımda birkaç isim var ama ikna olamıyorum bi türlü içime sinmiyor :( bnm adım derya eşimin ki deniz bizim ismimize uyumlu kız olsa defne olacaktı ama erkek isimleri d ile başlayan hoşuma gitmiyor sizlerinde önereceği isimler varsa paylaşırsanız sevinirim.. ( emir, eymen, sarp dışında bunlar yeğenler)

Ohh sonunda bi kiz daha :) ve bizim gunlerimiz bile ayni demekki o gune denk gelenler kiz oluyo heralde :KK48:
Benimde kızım olacak inşallah doktor 15 inci haftamda yüzde 80 kız demişti ayin 7 sinde ayrıntılı ultrason var bakalım değişecek mi gerçi ben şimdiden elbiseler almaya başladım bile:KK36::KK36:

Benimde kızım olacak inşallah doktor 15 inci haftamda yüzde 80 kız demişti ayin 7 sinde ayrıntılı ultrason var bakalım değişecek mi gerçi ben şimdiden elbiseler almaya başladım bile:KK36::KK36:
Cok sevindim canim bi kiz daha valla ben daha hicbisey almadim diyebilirim sadece internetten begendigim bikac parca bisey vardi onları aldim ben genelde unisex alıyorum kismet olurda ikincisi erkek olur diye :KK70:

Buarada bende kizima isim arıyorum kizlar sizler neler dusunuyosunuz hicbisey icime sinmiyo derin istiyoduk ama etrafta okadar cok derin isimli bebek varki vazgectik siz neler düşünüyorsunuz

Buarada bende kizima isim arıyorum kizlar sizler neler dusunuyosunuz hicbisey icime sinmiyo derin istiyoduk ama etrafta okadar cok derin isimli bebek varki vazgectik siz neler düşünüyorsunuz
Bizde beren ada derin yada mina düşünüyoruz

İsim konusu gerçekten çok zor , bizde bugün cinsiyetini öğrendik , Kızımız olacak ama aklımızda henüz bir isim yok , bakalım düşünecek çok günümüz var , yavrumuza güzel bir isim bulacağız inşallah

İsim konusu gerçekten çok zor , bizde bugün cinsiyetini öğrendik , Kızımız olacak ama aklımızda henüz bir isim yok , bakalım düşünecek çok günümüz var , yavrumuza güzel bir isim bulacağız inşallah
Sağlıklı doğsunlar da inşallah isim kolay

Detaylı ultrason yaptırdım ben kızlar. Çok şükür bi sıkıntı yok. Doktor 4 boyutlu fotosunu da verecekti ama ellerini yüzünden hiç çekmediği için göremedik :( çok şükür sağlıklı başka bişey istemem ama insan deli gibi merak ediyor :D

Detaylı ultrason yaptırdım ben kızlar. Çok şükür bi sıkıntı yok. Doktor 4 boyutlu fotosunu da verecekti ama ellerini yüzünden hiç çekmediği için göremedik :KK43: çok şükür sağlıklı başka bişey istemem ama insan deli gibi merak ediyor :KK70:
Oh maşallah canim detayliyi kendi doktorunmu yapti yoksa baska biyerdemi yaptirdin ve süre olarak nekadar sürdü bende cok merak ediyorum

Oh maşallah canim detayliyi kendi doktorunmu yapti yoksa baska biyerdemi yaptirdin ve süre olarak nekadar sürdü bende cok merak ediyorum
Canım aslında kendi doktorum perinatoloğa yaptır dedi istanbulda bir yerden randevu almıştım ama şehir dışına çıkmamız gerekti oradaki iyi bir radyolog tan perinatolog yoktu çünkü randevu alıp yaptırdım.
Bebeğin pozisyonu uygun olursa 15 dk da bile her şeyi net görüp her organına bakabiliyorlar. Ben de gitmeden bayağı çikolata falan yemiştim o yüzden sıkıntı yaşamadık. 15 dk da bütün organlarını tek tek anlatarak kontrol etti. El ayak parmak sayılarına baktı. Yüzünü inceledi. Plasentanın nerede olduğuna ve suyuma baktı yeterli mi diye. Çok şükür bir şey çıkmadı. Başka doktora da gidip detaylı yapmayı düşünüyordum ama içimi çok rahatlattı o yüzden gerek görmedim

Detaylı ultrason yaptırdım ben kızlar. Çok şükür bi sıkıntı yok. Doktor 4 boyutlu fotosunu da verecekti ama ellerini yüzünden hiç çekmediği için göremedik :KK43: çok şükür sağlıklı başka bişey istemem ama insan deli gibi merak ediyor :KK70:

Cok sevindim canim gozun aydin. Ben de yaptirdigim genetik testin sonucunu bekliyorum galiba yarin sabah gonderecekler raporu. Dualarinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba hamilelikte hiç pıhtı şeklinde bir şeyler geldi mi sizden ben dün akşam eve geldim lavaboya girdim ve afedersiniz küçük bir pıhtı geldi çok korktum hemen doktora gittik ultrason ile baktı çok yorma kendini zorlama falan dedi inşallah bir sıkıntı olmaz ya:(

Kızlar merhaba hamilelikte hiç pıhtı şeklinde bir şeyler geldi mi sizden ben dün akşam eve geldim lavaboya girdim ve afedersiniz küçük bir pıhtı geldi çok korktum hemen doktora gittik ultrason ile baktı çok yorma kendini zorlama falan dedi inşallah bir sıkıntı olmaz ya:KK43:
Kanlı pıhtı mı? Ben yaşamadım canım ama bebeğin iyiyse bişiy olmaz sadece dikkat et madem çok yorma kendini bol su iç.

Ayy canım benim hayırlı haberlerini yaz buraya inşallah. :anne:

Sonunda dun genetik testten guzel haber aldik. Bu testin sonucu dusuk risk ya da yuksek risk diye cikiyor, dusuk risk diye cikti bizimki cok sukur. Bakilan tum genetik anomaliler icin boyle bulunmus. Nasil rahatladim anlatamam, bekleme suresi olan 10 gunde resmen omrumden omur gitti. Cok sukur neseli keyifli gunlerime geri dondum :) sanirim sirada ayrintili ultrason var.

Sonunda dun genetik testten guzel haber aldik. Bu testin sonucu dusuk risk ya da yuksek risk diye cikiyor, dusuk risk diye cikti bizimki cok sukur. Bakilan tum genetik anomaliler icin boyle bulunmus. Nasil rahatladim anlatamam, bekleme suresi olan 10 gunde resmen omrumden omur gitti. Cok sukur neseli keyifli gunlerime geri dondum :) sanirim sirada ayrintili ultrason var.
Gözünüz aydın çok sevindim
İnşallah ayrıntılı ultrasonlarimiz da güzel çıkar 10 gün sonra benim çok heyecanliyim

Gözünüz aydın çok sevindim
İnşallah ayrıntılı ultrasonlarimiz da güzel çıkar 10 gün sonra benim çok heyecanliyim

Cok sagol canim. Evet ya iyi gecsin her asama yoksa insan cok stres oluyor ister istemez. Doktorlar en ufak puruzu hemen söylüyorlar biz de ister istemez kafamiza takiyoruz

Ayrintili ultrasonlara kac hafta+ kac gunlerde gittiniz genel olarak? Benim haftaya kendi doktorumla kontrolum var sonra da baska bir uzmana yonlendirecek ayrintili ultrason icin sanirim cunku.

Hayırlı olsun canım çok şükür çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ayrıntılı ultrason 20.haftada yaptırdım ben ama 22 ye kadar yolu var. Hatta benim doktorum 22.haftada kalp daha net görünür o hafta gitmen daha iyi demişti.

Back