2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Ben de 19. Haftadayım daha 3 kilo aldım. 60 kiloydum hamile kaldığımda bulantıdan 3 kilo verdim sonra tekrar 60 oldum şimdi. Az kilo almışım tabloya göre ama bebeğin gramı normal haftasına göre.
Bir de ben süt yoğurt sevmiyorum sadece bol peynir yiyorum. Bol salata yiyorum severim zaten. Siz nasıl besleniyorsunuz? Bu yemek seçmemden dolayı bebeğim iyi beslenemez diye vicdan azabı çekiyorum bazen

Valla canim bizde 18 iz ama ben sadece 1 kilo aldim fazla kiloda iyi degil zaten önemli olan bebegin gelisimi gecen gittigimde doktor 270 gr dedi sasirdim :) demekki bebis kilo aliyo zaten sikinti son aylar ozaman daha fazla aliniyomus bende oyle herseyi yiyebilen biri degilim malesef artik doktorun verdigi vitamin takviyeleriyle idare edicez

Evet hiçbir vitamini aksatmamaya çalışıyorum ben de her gün alıyorum ekstra balık yağı da alıyorum çok balık yeme fırsatım olmadığı için. 22.haftada detaylı ultrasona giricem bakalım. Umarım her şey yolundadır bi sıkıntı yoktur. En önemli ultrason dedi doktor

22.haftadami yapiliyomus detayli ultrason benim doktorum bana sadece 5. Aydan sonra renkli ultrasona gecicez dedi bende sabirsizlikla bekliyorum umarim bebislerimiz saglikli sihhatlidir bende biraz geriliyorum dusundukce acikcasi ama iyi dusunmek lazım allahin izniyle biseycik olmaz

Kızlar bende 18 haftamdayim 2 haftadır hareketlerini hissediyorum artık ama göbek deligimin altında duruyor surekli bu arada bizimde cinsiyet belli oldu kız.

Kızlar bizde 16 haftadayız bebeğim 195 gr miş sizce nasıl kilosu

Kızlar bende 18 haftamdayim 2 haftadır hareketlerini hissediyorum artık ama göbek deligimin altında duruyor surekli bu arada bizimde cinsiyet belli oldu kız.
Ay yasasin bi kiz daha :) benimde gobek deligimin altinda kiminin gobegi yukarda kiminin asagida benimkide asagida sanki bide 18 haftada olmama rağmen benim gobegimde cok farkedilicek bi buyume yok kizlar ya sizde durumlar nasıl?

Ay yasasin bi kiz daha :) benimde gobek deligimin altinda kiminin gobegi yukarda kiminin asagida benimkide asagida sanki bide 18 haftada olmama rağmen benim gobegimde cok farkedilicek bi buyume yok kizlar ya sizde durumlar nasıl?
Benim gobegim büyüdü ama kilo olarak değişim yok sadece 1 kilo aldım . Gobegimden bariz belli oluyor hamile olduğum

Benim gobegim büyüdü ama kilo olarak değişim yok sadece 1 kilo aldım . Gobegimden bariz belli oluyor hamile olduğum
Bende cok hafif bi buyume var ama disardan belli olucak gibi degil bende sadece 1 kilo aldim zaten normal dede zayifim heralde ic karnim genis

18- 24 haftalar arası yapılıyor canım. Öyle biliyorum ben emin değilim tabii doktor 22.haftada iç organlarına daha iyi şekilde bakılır büyüdüğü için dedi o yüzden perinatologdan o haftaya randevu aldım. Belki senin gittiğin doktor perinatologdur ya da hastanede vardır halihazırda ondan dememiştir

Benim de hamile olduğum önden belli değil de yandan bakınca belli ya da kadına bak göbek yapmış derler bana öyle bi haldeyim

Olabilir tatlim aman saglikli sihhatli olsunlarda hayirlisiyla baska bisey istemem

Selamlar herkese. Bizim minigimiz de erkekmis :) ben 4- 4,5 kg kadar aldim gebe kaldigimdan beri. En basindan beri istahsizlik kusma vs olmayinca hic kilo kaybim olmadi hep aldim cunku :) gobegim de var artik belli oluyor. Gecen hafta uclu tarama yapildi bugun sonucunu ogrenecegiz insallah.

Hayirlisi olsun canim :)

Selamlar herkese. Biz uclu tarama sonrasi sonucumuz risk icin kesme noktasina biraz yakin olunca nifty test yaptirdik sonucunu bekliyoruz. Benden kan alarak yurt disina gonderip bebegin genetik bir risk tasiyip tasimadigina bakilan bir test bu. Benzer bir durum yasayan var mi aranizda? Bize dua edin.

O testi duymuştum ceyda düvenci de yaptırmıştı oğluna. Hiç canını sıkma canım ikili daha garanti diyorlar. O testler sadece ihtimaller üzerinden hesap yapıyor. Çok sağlıklı olsun bebeğin kendini üzme beklerken sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…