Kesin değil canım sonuç sen yine git bir ara doktora bana kesin tavırla söyledi ama ben de gidicem yine doktora14 haftalıkken gitmiştim ama ulturason da 15 haftalık oluyormuşum bebeğin cinsiyetini sordu görebilirsem söyleyim dedi. Bizimki göstermedi bacaklarını çapraz yapmış dı sonra biraz oynattık 5 saniyelik açtı erkek gibi dedi %70 diyelim dedi haftaya tam 4 aylık oluyorum ozamnda gidecm sizde doğru görmüşümdür yoksa değişebilirmi
Senin için ne demişlerdi evt gidecem tekrardan artıkKesin değil canım sonuç sen yine git bir ara doktora bana kesin tavırla söyledi ama ben de gidicem yine doktora
merhaba hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı 13+4 haftadaym cinsiyetini görebildik %100 erkek dedi ikili tarama testiminde sonucu güzel çıktı çok şükür darısı bekleyenlere olsun. mide bulantılarım 10. haftada başladı 12. haftadan sonra biraz daha azaldı ama sabahları hala bulanmalar devam ediyortoplamda 500 gr anca alabildim iki haftalık süreçte sürekli kilo kaybı yaşadım malesef .. demir ve vitamin ilacı kullanıyorum şuanda.. 2017 yılı sanırım erkek bebeklerin yılı çevremdeki herkesin oğlu oldu yada olacak :)
Birde sizde ulturason görüntüsne baktığınızda anlayabildinizmi erkek olduğunumerhaba hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı 13+4 haftadaym cinsiyetini görebildik %100 erkek dedi ikili tarama testiminde sonucu güzel çıktı çok şükür darısı bekleyenlere olsun. mide bulantılarım 10. haftada başladı 12. haftadan sonra biraz daha azaldı ama sabahları hala bulanmalar devam ediyortoplamda 500 gr anca alabildim iki haftalık süreçte sürekli kilo kaybı yaşadım malesef .. demir ve vitamin ilacı kullanıyorum şuanda.. 2017 yılı sanırım erkek bebeklerin yılı çevremdeki herkesin oğlu oldu yada olacak :)
seninde hayrlı olsun canım :) erkek çocukları erken belli oluyomuş zaten mutlaka görürsün sende allah hayrlısını versin inş bende çok merak ettiğim için dayanamadım bugün hemen erkenden gittim :)Hayırlı olsun öncelikleben 14 üncü haftamda öğrendim ama göstermedi biraz oynattıktan sonra 5 saniyelik açtı bacağını sonra geri kapattı dokotr %70 erkek dedi kesin deil dedi bende merktan çatliyorum evt sanırım bu yıl erkek yılı :)) bende 15 inci haftama girdim bugun özelde gitmeyi düşünüyorum artık kesin bilgi alırım sanırım
ben hiç anlamadım bugün bayram dönüşü oldugu için hastaneler çok yoğundu bn ikili tarama testimin sonucunu almaya gitmiştim çok merak ediyorum bakabilirmiyiz dedim sadece cinsiyetine baktık detaylı olarak cuma gününe randevu aldım o zaman bakacağm inşBirde sizde ulturason görüntüsne baktığınızda anlayabildinizmi erkek olduğunu
Ben instegramda gördüm biri paylaşmış erkekmiş onunda nasıl belli ama bizde bi öle göremedik bana bide normalde devlet hastanesine gidiyorum eşiminde görmesini istiyorum:) bide aynı anda öğrenmekte heycanlı olacak bence ilk bebek bizimkide :) o yüzden bu hafta sonunda zaten 4 aylık oluuo artık inş gösterise belli olur yani :))ben hiç anlamadım bugün bayram dönüşü oldugu için hastaneler çok yoğundu bn ikili tarama testimin sonucunu almaya gitmiştim çok merak ediyorum bakabilirmiyiz dedim sadece cinsiyetine baktık detaylı olarak cuma gününe randevu aldım o zaman bakacağm inş
bizimde ilk bebeğimiz bende kontrollere hep eşimle gidiyorum kesinlikle erkeklerinde bu hissiyatı yaşaması gerekir birlikte gidin mutlaka :) ben hamile kaldıgımdan beri özele gidiorum randevulu gidersen daha iyi olur beklemezsin hem birde bazen doktorlar haftasonu erken çıkıyor nolur nolmazBen instegramda gördüm biri paylaşmış erkekmiş onunda nasıl belli ama bizde bi öle göremedik bana bide normalde devlet hastanesine gidiyorum eşiminde görmesini istiyorum:) bide aynı anda öğrenmekte heycanlı olacak bence ilk bebek bizimkide :) o yüzden bu hafta sonunda zaten 4 aylık oluuo artık inş gösterise belli olur yani :))
Merhaba canım bana erkek dedi ama 10 güne kadar yine kontrolum var kesin öğreneceğim insallahSenin için ne demişlerdi evt gidecem tekrardan artık
Hadi bakalım hayırlısı olsun inş bende haftaya gidecem inş kesin öğrenebilirzMerhaba canım bana erkek dedi ama 10 güne kadar yine kontrolum var kesin öğreneceğim insallah
Cinsiyet öğrendinizmiMerhaba hanımlar alışverişe başladınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?