- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 31
Bende cuma gidecem bakalım inş bşy yoktur. Birde artık net olarak cinsiyetini öğrenebilecm inş :) Ben üzüm yediğimde sanki karnım ağrıyor böle olan varmıÇok şükür canım pazartesi kontrol e gideceğim her kontrole giderken tereddutle gidiyorum inşallah bir sıkıntı yoktur diye bakalım ne diyecek umarım iyidir:/
Ay hadi hayırlısı tatlim icini ferah tut bi sıkıntı yoktur neden olsunki bende cmrt gittim kontrole ama bizimki totosunu dönmüş bize dogru duzgun goremedik kendisini ☺ sen inşallah net bi şekilde görürsün.Çok şükür canım pazartesi kontrol e gideceğim her kontrole giderken tereddutle gidiyorum inşallah bir sıkıntı yoktur diye bakalım ne diyecek umarım iyidir:/
Valla ben henüz üzüm yeme sezonunu acmadim tatlim bilmiyorum gaz yapiyodur belki dicemde uzum gaz yaparmiki onun haricinde yedigin şeylere dikkat et bence uzum degilde belki baska biseyden kaynaklaniyodurBende cuma gidecem bakalım inş bşy yoktur. Birde artık net olarak cinsiyetini öğrenebilecm inş :) Ben üzüm yediğimde sanki karnım ağrıyor böle olan varmı
Evt olabilir belkide bunu 2 sefer farkettim oyüzdm sormak istedim teşekkür ederim:)Valla ben henüz üzüm yeme sezonunu acmadim tatlim bilmiyorum gaz yapiyodur belki dicemde uzum gaz yaparmiki onun haricinde yedigin şeylere dikkat et bence uzum degilde belki baska biseyden kaynaklaniyodur
Ben yarın gidecdm ilk defa bakalım öyle yapacakmıArkadaşlar özele gidenlerin doktorları her ultrasonda bak bu başı bu ayakları falan diye açıklama yapıyor mu? Benimki pek yapmıyor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sizin doktorunuz nasıl?
Canim ben bu yuzden 3 tane doktor degistirdim suanki doktorumdan cok memnunum diger doktorlar cok detayli anlatmiyolardi gerci bebekte ozaman cok kucuktu ama insan yinede detayli biseyler amlatmasini bekliyor. Iceri girip muayne olup cikmam 2 dk suruyordu simdiki doktorum 15 dk muayne ediyor ve herseyi detayli bi sekilde anlatip ekranda gosteriyo sende memnun degilsen doktorunu degistirmeni tavsiye ederim canim gercekten doktor cok önemliArkadaşlar özele gidenlerin doktorları her ultrasonda bak bu başı bu ayakları falan diye açıklama yapıyor mu? Benimki pek yapmıyor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sizin doktorunuz nasıl?
Hadi hayırlısı canim benim doktorum ikili yaptigimiz icin uclu ve dortluye gerek olmadığını söyledi bana istiyomusun dedi bende istemiyorum dedim sonucta en saglikli sonuc veren ikili test digerlerini yaptirip cokta kurcalamaya gerek yok bence ama doktorun yapilcak diyosa yaptiricaksin mecbur. Cinsiyetinide artik ogrenirsiniz 17 haftalik olmus yani tabi gosterirse :)Merhabalar herkese. Uzun zamandir yazamamistim. Ben de bugun 16+2 deyim. Pazartesi doktor kontrolum var insallah. Ikili tarama yapilmisti sonucum da iyiydi ama benim doktorum her kosulda uclu tarama da yapiyor. Uclu tarama icin gidecegim ptesi. Sizlerde de uclu tarama yapiliyor mu? 16+6 olucam olanlarin da bu araliklarda mi olmustu? Bize de cinsiyet once kiz gibi sonra erkek gibi demisti doktor, ptesi onu da kesinlestirir herhalde:)
Hadi hayırlısı canim benim doktorum ikili yaptigimiz icin uclu ve dortluye gerek olmadığını söyledi bana istiyomusun dedi bende istemiyorum dedim sonucta en saglikli sonuc veren ikili test digerlerini yaptirip cokta kurcalamaya gerek yok bence ama doktorun yapilcak diyosa yaptiricaksin mecbur. Cinsiyetinide artik ogrenirsiniz 17 haftalik olmus yani tabi gosterirse :)
Canim doktorunu arayip sor bence garanti olsun gerci doktorlarda hamile oldugumuzu bilerek ilac veriyolar ama sen kendi doktoruna da danis benceKızlarrrrr ben çok hasta oldum böle bi boğaz ağrısı olamaz dün acile gitmek zorunda kaldım iğne yapıldı antibiyotik ve majazik sprey parol verdi ben antibiyotik i yarım içtim 24 saatte 1 miş. Bşy olmaz demi yoksa kullnmıyacam
Canim majezik kullanamazsin.dikkatli ol.kendi doktoruna sormadan kullanma sakin..Kızlarrrrr ben çok hasta oldum böle bi boğaz ağrısı olamaz dün acile gitmek zorunda kaldım iğne yapıldı antibiyotik ve majazik sprey parol verdi ben antibiyotik i yarım içtim 24 saatte 1 miş. Bşy olmaz demi yoksa kullnmıyacam
Boğaz sıpreyi vermiş de 1 kere kullndım onudaCanim majezik kullanamazsin.dikkatli ol.kendi doktoruna sormadan kullanma sakin..
Canım bu arada bizimkide erkek mişCanim doktorunu arayip sor bence garanti olsun gerci doktorlarda hamile oldugumuzu bilerek ilac veriyolar ama sen kendi doktoruna da danis bence
Aaa hadi hayırlısı olsun bakalım tatlim cok sevindim bu sene gercekten erkek senesi heralde bi tek benimkimi kiz acaba diye dusunmeye basladim :)Canım bu arada bizimkide erkek mişdün öğrendik :)
Valla ben de bilemedim bu doktora gidenler hep olumlu yorum yapmışlar bi bana mı böyle yaptı anlamadım. Bide ilk hamilelik olduğundan insan hiçbir şey bilemiyor doktorun açıklamasını bekliyor. Neyse bakalım daha yolumuz uzun değiştirebiliriz halaCanim ben bu yuzden 3 tane doktor degistirdim suanki doktorumdan cok memnunum diger doktorlar cok detayli anlatmiyolardi gerci bebekte ozaman cok kucuktu ama insan yinede detayli biseyler amlatmasini bekliyor. Iceri girip muayne olup cikmam 2 dk suruyordu simdiki doktorum 15 dk muayne ediyor ve herseyi detayli bi sekilde anlatip ekranda gosteriyo sende memnun degilsen doktorunu degistirmeni tavsiye ederim canim gercekten doktor cok önemli
Ayy canım çok dikkatli ol antibiyotik bu kendi doktoruna sormadan kullanma derim. İnsan hasta olmaya korkuyor hamileyken de yaa :/Kızlarrrrr ben çok hasta oldum böle bi boğaz ağrısı olamaz dün acile gitmek zorunda kaldım iğne yapıldı antibiyotik ve majazik sprey parol verdi ben antibiyotik i yarım içtim 24 saatte 1 miş. Bşy olmaz demi yoksa kullnmıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?