- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
Erkek gibi denildi bizde bugün baya bir alışveriş yaptıkCinsiyet öğrendinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi denildi bizde bugün baya bir alışveriş yaptıkCinsiyet öğrendinizmi
Valla biz daha hicbisey almadik herkes daha erken diyoMerhaba hanımlar alışverişe başladınız mı acaba
.Valla biz daha hicbisey almadik herkes daha erken diyo
Kiz canim benim ki zaten baktigim seylerdede begendigim bisey olmadi olsaydi kimseyi dinlemez alirdim bu aydan sonra baslarim heralde yavaş yavaş gerçi nerden basliycagimida bilmiyorum :).
Sizin cinsiyeti nedir
) ben 16 hafta 2 günlük ken gidecem de hastaneye ozamn kesin belli olur demi siz kacıncı haftada öğrendinizKiz canim benim ki zaten baktigim seylerdede begendigim bisey olmadi olsaydi kimseyi dinlemez alirdim bu aydan sonra baslarim heralde yavaş yavaş gerçi nerden basliycagimida bilmiyorum :)
Olur canım mutlaka ben 12 haftalikken ogrendim doktor kesin olarak kiz diyebilirim dedi yarinda kontrolum var zaten tamamen netlesir artik peki sen ne hissediyosun cinsiyet olarak :)) ben 16 hafta 2 günlük ken gidecem de hastaneye ozamn kesin belli olur demi siz kacıncı haftada öğrendiniz
Ben hep kız demiştim ama banada 14 üncü hafatda erkek olabilir demişlerdi bilmiyorum artık bakalım cuma günü belli olcak inş :)) ilk bebeğinmiOlur canım mutlaka ben 12 haftalikken ogrendim doktor kesin olarak kiz diyebilirim dedi yarinda kontrolum var zaten tamamen netlesir artik peki sen ne hissediyosun cinsiyet olarak :)
Evet cnm ilk bende hep erkek diodum ters köşe oldu :) seninde ilkmi?Ben hep kız demiştim ama banada 14 üncü hafatda erkek olabilir demişlerdi bilmiyorum artık bakalım cuma günü belli olcak inş :)) ilk bebeğinmi
Evt benmde ilk :) rüyamda 2 gün önce erkek bebek doğurdum fln hatta sarışn gibi ben ismini erkek olursa siraç efe soyacaktım rüyamda hastanede bebeğimi ararken siraç ömer dedim sanki ismini acaba öle ismini koymam gerekirmi bi anlamı varmırıdr yoksa sadece bi rüya mi demeliyim:))Evet cnm ilk bende hep erkek diodum ters köşe oldu :) seninde ilkmi?
Bilemedimki simdi bence omer ismi bilinçaltına baska biyerden yerlesmis olabilir tatlim icinden ne geciyosa oyle koy benceEvt benmde ilk :) rüyamda 2 gün önce erkek bebek doğurdum fln hatta sarışn gibi ben ismini erkek olursa siraç efe soyacaktım rüyamda hastanede bebeğimi ararken siraç ömer dedim sanki ismini acaba öle ismini koymam gerekirmi bi anlamı varmırıdr yoksa sadece bi rüya mi demeliyim:))
Teşekkür ederim bu yıl kız hiç duymadım
Aaa niye duymadin tatlim benimki kiz :))Teşekkür ederim bu yıl kız hiç duymadım
Çok şükür canım pazartesi kontrol e gideceğim her kontrole giderken tereddutle gidiyorum inşallah bir sıkıntı yoktur diye bakalım ne diyecek umarım iyidir:/Kizlar nerelerdesiniz topikte hic hareket yok nasil geciyor hamilelikler