Aynen canım ya benim de altta çıkmıyor ogrenirsek yazarızkisisel bilgolerden yapiliyo o canim da bende yaptim dedgi gibi ama cikmiyo takvim altta cikmasi gerekiyo konusmalarn ama cikmiuo sanirim bi sorun var
yaptım canım kişisel bilgileri düzenle diyorsun orada bebeğin doğum tarihini yazıp kaydet diyorsun teşekkür ederimkisisel bilgolerden yapiliyo o canim da bende yaptim dedgi gibi ama cikmiyo takvim altta cikmasi gerekiyo konusmalarn ama cikmiuo sanirim bi sorun var
ben de ole yapiyorm ama benm cikmiyo kac kez yaptim olmuyoyaptım canım kişisel bilgileri düzenle diyorsun orada bebeğin doğum tarihini yazıp kaydet diyorsun teşekkür ederim
simdi oldu :))yaptım canım kişisel bilgileri düzenle diyorsun orada bebeğin doğum tarihini yazıp kaydet diyorsun teşekkür ederim
gayet iyi gozuniz aydin ilk deger onemli degil.muhim olan saglikla ilerlemesi.saglikla kucağına al insallahArkadaşlar hayırlı akşamlar adetim ıkı gun geçikti kan tahlilim 821 en Son adet Tarihim 17 mayıs bu değerim normalmi yarın saat birde doktor randevum var
Hayirli olsun canim.ne guzel kizlar oglanlar artiyor yavas yavas..Bizde bugün cinsiyeti öğrendik. Inşallah erkek annesi olucam.
Canim kasik agrisi benim ilk zamanlar da cok vardi ama sonrasinda azaldi simdide arada bir oluyor herzaman yok bence artik vucudumuz hamilelige alistigi icin herzaman olmuyor kimisi hic kasik agrisi cekmiyor bence normal sıkıntı yapmaya gerek yokSelam kızlar agrilarinizda azalma var mi benim 2 gündür kaşık agri falan yok tereddüt ediyorum bir sıkıntı yoktur inşallah ya
İnşalla H canım ya sevindim böyle demene inşallah sıkıntı yokturCanim kasik agrisi benim ilk zamanlar da cok vardi ama sonrasinda azaldi simdide arada bir oluyor herzaman yok bence artik vucudumuz hamilelige alistigi icin herzaman olmuyor kimisi hic kasik agrisi cekmiyor bence normal sıkıntı yapmaya gerek yok
Progesteron testi mi? Bana hic öyle bi test yapilmadi cnm acikcasi bilgim yok betahcg testinin icindemi yapildi bu test ?Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim progesteron testi sonucu 12.60 çıktı herşey normal ama bu Sonuç kafamı karıştırdı düşük tehlikemmi var sizlerde durum nasıldı
Progesteron testi mi? Bana hic öyle bi test yapilmadi cnm acikcasi bilgim yok betahcg testinin icindemi yapildi bu test ?
İnşalla H canım ya sevindim böyle demene inşallah sıkıntı yoktur
Düşük riski yok demiş doktor niye kafayı takıp stres yapıyosunuz bebişinize yazık :) kimisinde bulantı oluyor kimisinde olmuyor kişiye göre değişir. Hem daha başındasınız hamileliğin.O bulantı çok kötü olmaması şansına :) kız kardeşim hiç bulantı yaşamadı mesela ama ben biçok yiyecekten tiksinmiştim.Merhaba canın bir sürü test yaptı canım içlerinde buda vardı düşük olma riskini belirliyormuş ama yokmuş öyle dedi birde benim bugun tam 5 haftalık fakat ne miğde bulantısı nede halsizlik hiç bir belirti yok keseyi gördük ama bu kadar belirti olmaması normalmi
Ilk zamanlar benimde hic bulantim yoktu canim hatta aaa neguzel surekli yiyorum hic sikintim yok demistim ama kalp atislarini duyduktan sonra baslamisti 13. Haftaya kadarda devam etti cok fena bisey o bulanti bence hic olmasin öyle düşün :)ben yeni yeni dogru düzgün biseyler yemeye başladım diyebilirimMerhaba canın bir sürü test yaptı canım içlerinde buda vardı düşük olma riskini belirliyormuş ama yokmuş öyle dedi birde benim bugun tam 5 haftalık fakat ne miğde bulantısı nede halsizlik hiç bir belirti yok keseyi gördük ama bu kadar belirti olmaması normalmi
Sagol canim dikkat ediyorum tabiki ama dedigim gibi ilk zamanlar daha fazlaydi doktora sordugumdada normal demisti ozaman yapilan testlerdede enfeksiyon cikmamisti zaten simdide arada oluyor oda rahim buyudugu içinmiş cok şükür bi sıkıntımız yok :)melita benim de bir gün kasık ağrım oldu o gün biraz üşümüştüm. bence kendini üşütme çorap falan muhakkak giy. İdrar yolu enfeksiyonunda da kasık ağrısı oluyor aman dikkat et canım kendine. bebişi de kendini de sıcak tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?