- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
Merhaba arkadaşlar sonunda bugün cinsiyetini öğrenebildim :) erkek olacakmış :) çevremdekiler kızın olacak diyordu ama benim içime hep erkek doğmuştu :) cicili bicili kız eşyalarına bakarken hayal de kurmuştum ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da
Günaydın kızlar,
16.haftadan önce cinsiyet tahmini yapılmıyor değil mi?Sabırsızlanıyorum, ufak ufak birşeyler almak istiyorum
Amin canım inşallah:)Evet ya bende de yataktan kalkarken falan ya da uzun sure ayakta kalip yorulunca kasigima bicak giriyor gibi sanci hali yasiyorum. Rahim buyuyor diye yorumladi doktorum. Normal insallah bunlar canim :)
Çok teşekür ederim canım aklımda olsun:)Merhaba canim. Ben medicana da yusuf ustun e gidiyorum cok memnunum. Muayene ucretleri yuksek biraz ama benimsigortamda dogum teminati vardi ondan faydalaniyorum.
Aa gerçekten mi çok ilginç ilk defa duydum vallaYa bunu neden sordum biliyomusun.50 nin alti oldugunda genelde erkek cikiyomus.ustunde kiz cikiyomus.acaba gercekten oylemi dedim.sendede onaylanmis oldu:)
Çok sağol canım hayırlısıyla doğsunlar da yavrularımız gerisi önemli değil :)Ay canim hayirlisi olsun, saglikla gelsin de insallah. Benim de gecen hafta ikili taramada kiz gibi gormustu doktor ama ikili taramanin kan sonucunu ogrenmeye gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi doktor :) hayirlisi olsun saglikli olsun minikler oncelikle. Bir ay sonra daha kesin goruruz herhalde
Bu değil canım kombine risk falan yazar ordan anlaşılırEki Görüntüle 2009319 Selam kızlar ikili test sonucu böyle yazıyor anlayan varsa yazabilir mi ben hiç anlamadım
Benim hastane sadece bunu atmış canım internet üzerinden baktım sonuçlara şimdi doktora soramadim meraktan olucemBu değil canım kombine risk falan yazar ordan anlaşılır
Benim de internette her tahlil varken bu yoktu. Hastanede çıktı alınca görebilmiştim canım. İçini ferah tut bi sıkıntı yoktur :)Benim hastane sadece bunu atmış canım internet üzerinden baktım sonuçlara şimdi doktora soramadim meraktan olucem
İnşallah canım ya inşallah sorun yoktur sabah erkenden ariyacam inşallah doktoru :)Benim de internette her tahlil varken bu yoktu. Hastanede çıktı alınca görebilmiştim canım. İçini ferah tut bi sıkıntı yoktur :)
Bana doktor yaptır demedi. Sanırım yaptırmıycam. Bide ikili testin güvenirliği üçlü testten daha fazla diye biliyorumKızlar merhaba. Ben de ikili test sonucumu aldım.Şükürler olsun herşey yolunda. Normal çıktı değerler.1 ay sonra üçlü test zamanı geliyor.Üçlü test te yaptıracak mısınız?
Ben ilk trimesterda çokk yorgundum işe gitmek hatta kendi yemeğimi hazırlamak bile külfet geliyordu. Son bir iki haftadır kendimi daha enerjik hissediyorum. Sende de öyle olur umarım :)Kizlar ya ben cok cabuk yoruluyorum iki adim yürüyorum kesiliyorum ozellikle sabahlari kansizlikta var demir ilacida kullaniyorum ama bi değişiklik yok sizde boylemisiniz acaba yoksa bana ozel bi durummu?
Umarim ilk donemler daha halsizdim tabii ama ikinci donemdeyiz biraz daha normale dönmesi gerekiyo dusunuyorum iki dk yuruyup nefes nefese kalmak biraz can sikici ama otururken bile vucudumuz daga tirmaniyo gibi efor sarfedermis neyse bakalım artik bidaki kontrolumde soyliyim bunu bi doktoruma belkide kullandığım kan ilaci yetersiz geliyodur :)Ben ilk trimesterda çokk yorgundum işe gitmek hatta kendi yemeğimi hazırlamak bile külfet geliyordu. Son bir iki haftadır kendimi daha enerjik hissediyorum. Sende de öyle olur umarım :)
kisisel bilgolerden yapiliyo o canim da bende yaptim dedgi gibi ama cikmiyo takvim altta cikmasi gerekiyo konusmalarn ama cikmiuo sanirim bi sorun varkızlar merhaba bu hamilelik takvimi için tahmini doğum tarihini yazıyorum takvim çıkıyor ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?