1.1 çıkmıştı normal dedi doktorKızlar merabalar allah izin verirse bende aralık annesi olacam sizlere bir sorum olacak 2 li testte ense kalınlığı kaç çıktı bebeğinizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.1 çıkmıştı normal dedi doktorKızlar merabalar allah izin verirse bende aralık annesi olacam sizlere bir sorum olacak 2 li testte ense kalınlığı kaç çıktı bebeğinizin
Valllaa bana soylemedi hersey normal dedi.ayy bi hayirlisiyla su testleride atlataydik.Kızlar merabalar allah izin verirse bende aralık annesi olacam sizlere bir sorum olacak 2 li testte ense kalınlığı kaç çıktı bebeğinizin
Anladım canım bende test için gideceğim pazartesi inşallah sonuclarimiz güzel çıkar testlerin cinsiyet için biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan:)Canim bende bugun ikili tarama icin gittim.12+5 im ama ultrasona gore 13+1 ama cinsiyetini goremedi malesef.gecen sefer gittigimde erkege benzetmisti.kan sonucu bir haftada cikiyomus.boyuda 7 cm olmus.yavas yavas buyuyoruz galiba:))
Canım benimde öyleoluyordu ama idrar enfeksiyonu çıktıSelam kızlar kaşık agrilariniz var demi arada böyle batma sıkışma falan normal herhalde de mi bazen diyorum ki olsun bu ağrılar hayat belirtisi agri olmazsa bir sorun mi var acaba diyorum iyice pimpirik olduk vallabenim gibi düşünen var mi:)
Valla bende oyle oldum canim.iyice pipiriklestim.ara ara karnim agriyo.nefesim sikisiyo.hic rahat uyuyamiyorum.hele dunden beri burnum tikandi.iyice beter oldum.doktorum normal seyler bunlar diyo.galiba gun gectikce dahada zorlascak hamilelik.Selam kızlar kaşık agrilariniz var demi arada böyle batma sıkışma falan normal herhalde de mi bazen diyorum ki olsun bu ağrılar hayat belirtisi agri olmazsa bir sorun mi var acaba diyorum iyice pimpirik olduk vallabenim gibi düşünen var mi:)
Geçmiş olsun canım seninle aynı haftamiz cinsiyet ogrendinmi bir tahmin yaptı mi doktor:)Canım benimde öyleoluyordu ama idrar enfeksiyonu çıktı
Evet canım zor oluyor iyice sağlıklı olsunlar da çekeriz ne yapalım:)Valla bende oyle oldum canim.iyice pipiriklestim.ara ara karnim agriyo.nefesim sikisiyo.hic rahat uyuyamiyorum.hele dunden beri burnum tikandi.iyice beter oldum.doktorum normal seyler bunlar diyo.galiba gun gectikce dahada zorlascak hamilelik.
Merhaba canım, hiç bir tahminde bulunmadı,, hayırlı sağlıklı olsun daGeçmiş olsun canım seninle aynı haftamiz cinsiyet ogrendinmi bir tahmin yaptı mi doktor:)
Hadi canim gozun aydin.hayirli saglikli evlat olur insallah.bende bugun ikili test sonuumcumu aldim guzel cikmis sukur.cinsiyetinide ilk erkek demisti simdi benzetemedi.simdi tee bayram sonraya kadar beklicem.senin ikili testteki hcg sonucun kac cikmistiMerhaba arkadaşlar sonunda bugün cinsiyetini öğrenebildim :) erkek olacakmış :) çevremdekiler kızın olacak diyordu ama benim içime hep erkek doğmuştu :) cicili bicili kız eşyalarına bakarken hayal de kurmuştum ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da
Merhaba canım benim bu gün 12+4 erkek dedi doktor hayırlısı olsun dedim pembeler aklımda kaldı ama kısmet inşallah ogrenirsin sen de ense kalınlığı 1.6 cikti:)Merhaba canım, hiç bir tahminde bulunmadı,, hayırlı sağlıklı olsun da
Valla canım free beta hcg 22, 6 yazıyor ama bu değer neyi gösterir bilemiyorum. Önemli olan kombine risk yazan yerdeki oran sanırımHadi canim gozun aydin.hayirli saglikli evlat olur insallah.bende bugun ikili test sonuumcumu aldim guzel cikmis sukur.cinsiyetinide ilk erkek demisti simdi benzetemedi.simdi tee bayram sonraya kadar beklicem.senin ikili testteki hcg sonucun kac cikmisti
Ya bunu neden sordum biliyomusun.50 nin alti oldugunda genelde erkek cikiyomus.ustunde kiz cikiyomus.acaba gercekten oylemi dedim.sendede onaylanmis oldu:)Valla canım free beta hcg 22, 6 yazıyor ama bu değer neyi gösterir bilemiyorum. Önemli olan kombine risk yazan yerdeki oran sanırım
Valla benimde 124 cikmisti doktor kiz dedi belkide alakasi olabilir 50 nin altindakiler hep erkek oldugunu soyluyorYa bunu neden sordum biliyomusun.50 nin alti oldugunda genelde erkek cikiyomus.ustunde kiz cikiyomus.acaba gercekten oylemi dedim.sendede onaylanmis oldu:)
Tatlim o biraz doktora gore degisiyor kimisi net bisey soylemek icin 16 yi bekliyor ama benim doktorum 12. Haftada soyledi :)Günaydın kızlar,
16.haftadan önce cinsiyet tahmini yapılmıyor değil mi? Sabırsızlanıyorum, ufak ufak birşeyler almak istiyorum
merhabalar kızlar bende 12. haftanın içindeyim yarın doktora gideceğim 2 li test yapılacak baya gerginim umarım bir sorun yoktur bir yandan da doktor arayışı içindeyim ben Ankaradayım aranızda Ankarada olup doktor tavsiye edebilecek olan varsa çok sevinirim
Selam kızlar kaşık agrilariniz var demi arada böyle batma sıkışma falan normal herhalde de mi bazen diyorum ki olsun bu ağrılar hayat belirtisi agri olmazsa bir sorun mi var acaba diyorum iyice pimpirik olduk vallabenim gibi düşünen var mi:)