- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 103
Ben geçen pazartesi devlet hastanesinde yaptırdım bu hafta sonuç çıkacak onu bekliyorum. 1 haftada çıkıyormuş sonuç devlette ama özelde daha erken çıkar mı bilmiyorumMrb hanımlar Bende aralık annesi olacağım inşallah suan 11+1 deyiz önümüzdeki hafta bende tarama testi için gideceğim daha önce yaptıran var mı sonuç ne zaman çıkıyor
Cevabın için çok tşk ederim inşAllah bir sorun yoktur bende devlette yaptıracağım herhalde kan testi alıp ultroson la bakıyorlarmış herhalde ultroson kan sonucu çıkınca mı oluyorBen geçen pazartesi devlet hastanesinde yaptırdım bu hafta sonuç çıkacak onu bekliyorum. 1 haftada çıkıyormuş sonuç devlette ama özelde daha erken çıkar mı bilmiyorum
Ben de ikili test sonucumu aldım çok şükür normal her şey. Risk Cut off değerinin altında yazıyor. Sizler de güzel haberleri alın inşallah :)
Canim bu boyu falan ikili testtemi ortaya cikiyo.benimde pazartesi randevum var.merak ediyorum bakalim nolcakSlm kızlar bende çarşamba ikili tarama yaptırdım 3 saatte sonucu aldım maşallah çok sağlıklı. 12+4 TE boyu 6.15 cm sizde boyu ne kadar merak ettim
Boyu ultrason kağıdında CRL olarak ifade edilen değerdir. Her ultrasona girdiğinizde bakarlar ona göre tespit edilir tam haftası. Daha önceden ultrasona girdiyseniz orada yazarCanim bu boyu falan ikili testtemi ortaya cikiyo.benimde pazartesi randevum var.merak ediyorum bakalim nolcak
Benim bebişimin boyu da 12+2 de 5.9 cm di.Slm kızlar bende çarşamba ikili tarama yaptırdım 3 saatte sonucu aldım maşallah çok sağlıklı. 12+4 TE boyu 6.15 cm sizde boyu ne kadar merak ettim
Evet buldum canim sagolasin.9+6 da 3.45 yaziyor.pazartesi 12+5 olcam bakalim nekadar buyudu bebisimBoyu ultrason kağıdında CRL olarak ifade edilen değerdir. Her ultrasona girdiğinizde bakarlar ona göre tespit edilir tam haftası. Daha önceden ultrasona girdiyseniz orada yazar
Ben 12+6 yken gittigimde ogrendim cnm ama bazi doktorlar 16.haftaya kadar soylemeyebiliyorlarKızlar erhaba kaçıncı hafta cinsiyet öğrendiniz 12. Haftanın içinde gitsem öğrenir miyim sizce:)
Canim bende bugun ikili tarama icin gittim.12+5 im ama ultrasona gore 13+1 ama cinsiyetini goremedi malesef.gecen sefer gittigimde erkege benzetmisti.kan sonucu bir haftada cikiyomus.boyuda 7 cm olmus.yavas yavas buyuyoruz galiba:))Kızlar erhaba kaçıncı hafta cinsiyet öğrendiniz 12. Haftanın içinde gitsem öğrenir miyim sizce:)
Sıkıntı yok gibi cnm cok anlamam bende ama degerler cut off degerinin altinda zaten benimkide oyleydihanımlar selam 14+3 günlük hamileyim özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..
S
Sıkıntı yok gibi cnm cok anlamam bende ama degerler cut off degerinin altinda zaten benimkide oyleydi[/Q
Teşekkür ederim..
Canım cut off değerinin altında yani risk değerin çok düşük.seninle aynı verilere sahip 10000 kadında sadece 1 kişi down sendromlu görülmüshanımlar selam 14+3 günlük hamileyim özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?