2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Mrb hanımlar Bende aralık annesi olacağım inşallah suan 11+1 deyiz önümüzdeki hafta bende tarama testi için gideceğim daha önce yaptıran var mı sonuç ne zaman çıkıyor
Ben geçen pazartesi devlet hastanesinde yaptırdım bu hafta sonuç çıkacak onu bekliyorum. 1 haftada çıkıyormuş sonuç devlette ama özelde daha erken çıkar mı bilmiyorum

Ben geçen pazartesi devlet hastanesinde yaptırdım bu hafta sonuç çıkacak onu bekliyorum. 1 haftada çıkıyormuş sonuç devlette ama özelde daha erken çıkar mı bilmiyorum
Cevabın için çok tşk ederim inşAllah bir sorun yoktur bende devlette yaptıracağım herhalde kan testi alıp ultroson la bakıyorlarmış herhalde ultroson kan sonucu çıkınca mı oluyor

Evet ultrasonla ense kalınlığı ölçüyorlar. 3 mm den az çıkarsa normal demektir. Burun kemiğine bakıyorlar. Sonra bide kan tahlili yapıyorlar aynı gün içinde. Kan sonucu ve ense kalınlığı bilgileriyle yorumluyorlar

Ben de bugun 11+2 deyim. Ikili tarama icin gittik bugun ama doktor haftaya baksak daha iyi olur daha net goruruz dedi. Sali gunu tekrar gidecegiz insallah. Su anda her sey yolunda dedi cok sukur. Gormus olduk minigi bugun de :)

Ben de ikili test sonucumu aldım çok şükür normal her şey. Risk Cut off değerinin altında yazıyor. Sizler de güzel haberleri alın inşallah :)

Slm kızlar bende çarşamba ikili tarama yaptırdım 3 saatte sonucu aldım maşallah çok sağlıklı. 12+4 TE boyu 6.15 cm sizde boyu ne kadar merak ettim

Slm kızlar bende çarşamba ikili tarama yaptırdım 3 saatte sonucu aldım maşallah çok sağlıklı. 12+4 TE boyu 6.15 cm sizde boyu ne kadar merak ettim
Canim bu boyu falan ikili testtemi ortaya cikiyo.benimde pazartesi randevum var.merak ediyorum bakalim nolcak

Kızlar erhaba kaçıncı hafta cinsiyet öğrendiniz 12. Haftanın içinde gitsem öğrenir miyim sizce:)

Kızlar erhaba kaçıncı hafta cinsiyet öğrendiniz 12. Haftanın içinde gitsem öğrenir miyim sizce:)
Canim bende bugun ikili tarama icin gittim.12+5 im ama ultrasona gore 13+1 ama cinsiyetini goremedi malesef.gecen sefer gittigimde erkege benzetmisti.kan sonucu bir haftada cikiyomus.boyuda 7 cm olmus.yavas yavas buyuyoruz galiba:))

hanımlar selam 14+3 günlük hamileyim özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..

Eklentiler

• 2li test.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 55
S
Sıkıntı yok gibi cnm cok anlamam bende ama degerler cut off degerinin altinda zaten benimkide oyleydi

Ben de bugun ikili tarama icin gittim. 12+0 dayim bugun ama bir gun geride ultrasona gore 11+6 dedi doktor. Cok sukur ultrasondaki baktigi degiskenleri cok iyi buldu. Kan da alindi, haftaya bir gun gidip sonucu konusacagiz. Cinsiyet de kiz gibi gorunuyor dedi, bana da gosterdi. Kesin konusamayiz ama oyle gorunuyor dedi. Karnimdan ultrasonu doktor hizli hareket ettirdikce o da iceride hareket etti cok guzeldi :) Allahim bugunleri gosterdi cok sıkur.

Canım cut off değerinin altında yani risk değerin çok düşük.seninle aynı verilere sahip 10000 kadında sadece 1 kişi down sendromlu görülmüs

Kızlar merabalar allah izin verirse bende aralık annesi olacam sizlere bir sorum olacak 2 li testte ense kalınlığı kaç çıktı bebeğinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…