• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Canım tam iki kat dediklerine bakma. Düşüş olmadığı sürece sorun yaratmaz. İnşallah benim de artışmdevam eder :)
Inşallah cnm içim rahatladi:) senin kaçıncı gün bugün inşallah artar degerin kac suan. Bide ilk ultrosnda alltanmi bakiyolar karindanmi

Slm kızlar bende ilk klomen ve iğneden sonra hamile kaldım. Bu gün ,4+2 günlük daha doktora gitmedim. 2 hafta daha geçsin 6 haftada kese görünüyor diye biliyorum. Sizin ne zaman göründü

Bu sabaha karşı 5 civarında kirli kahverengi bir akıntım oldu. Korkudan aklımı kaçırmak üzereyim. Hiç yaşadınız mı böyle bişey nolur dua edin benimle kalsın meleğim:( :(

Bu sabaha karşı 5 civarında kirli kahverengi bir akıntım oldu. Korkudan aklımı kaçırmak üzereyim. Hiç yaşadınız mı böyle bişey nolur dua edin benimle kalsın meleğim:KK43: :KK43:
Canim tecrübeli arkadaslar da yorum yapsin ama cok kişi de olan biseymis. Hemen doktoruna basvur tedbir amacli ilac veriliyormus. Kendini de bebisi de strese sokma lutfen

Canim tecrübeli arkadaslar da yorum yapsin ama cok kişi de olan biseymis. Hemen doktoruna basvur tedbir amacli ilac veriliyormus. Kendini de bebisi de strese sokma lutfen
Şimdi çıktım doktordan hemen geldik. Kese yerinde çok şükür. İlaç verdi 10 gün istirahat dedi

Merhaba benimde adetim bi gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım değerim 689 çıktı. Doktor perşembe gününe randevu verdi. Kan değerim nasıl sizce

Kimyasal gebelik falan olabilir mi acaba onu bikaç test daha yaptırdığımız da mı anlarız
Cnm 6 haftadan önce kese görünmez ama farklı gebeliklerde HCG yükselmesi düşük olur. Normal gebelikte ise her gün yaklaşık 2 kat artar. Şimdi doktor senin keseyi göremediği için bir daha tahlil yapıp oranlara bakacaktır. Kafana neden takıyorsun ki. Bir problem yoktur. Allah'a dua et.

Back