2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

C Anım Merhaba! Baptn gttnmı dktra soledımı cınsıyet bnde haftaya gtcem merak edıyorum ne yapıyolar beye bakıyolar dıye

Kızlar oruc tutcakmısınız ben kararsızım napcam blmıyorm o kadar saat emezsem basıl olrum bebegı etkılermı blmıyorm. Smdı 3 4 saat bsey yemesem mıdem bulanıyo yanıyo o zaman 17 saat naparm blmıyorm sız ne dusunuyosunuz

Valla bende cok kararsizim vanim.esim tutma diyor.banada sonradan okadar borcu odemek zor gibi geliyor.cok uzun sure yemeyince benimde sekerim dusuyo gibi fenalik geliyo.bakalim cumartesi ilk gun deniycem.zor gelmezse devam ederim

Valla bende cok kararsizim vanim.esim tutma diyor.banada sonradan okadar borcu odemek zor gibi geliyor.cok uzun sure yemeyince benimde sekerim dusuyo gibi fenalik geliyo.bakalim cumartesi ilk gun deniycem.zor gelmezse devam ederim

Canım. nrmalde ınsan 3 4 gune anca alısıyo bı gunde anlamazsın bnce. Bn ck kararsızım snradan tutarm ınsalahta smdı bısverıyomusum gbı gelıyo suclu hıssedıyorm kendmı ttmaym dedgmde blmıyorm

Hamilelikte oruç için doktorunuza sorun kızlar. Ama Allah bize bu kolaylığı tanımış. annem oruç tutmuş hep hamileyken ama ben kendimde o gücü bulamıyorum çalışıyorum da çünkü. Gözüm kararıyor bişeyler yemezsem uzun süre. Zaten daha hiç kilo almadım aksine 3 kilo verdim Allah ömür verirse sonra borcumu tutucam inşallah.

C Anım Merhaba! Baptn gttnmı dktra soledımı cınsıyet bnde haftaya gtcem merak edıyorum ne yapıyolar beye bakıyolar dıye

merhabalar dün doktoruma gittim bebeğimiz kız :) allah var ya ilk bebeği kız istiyordum inşallah sağlıkla gelir yanımıza.. son defa alttan muayene yaptı tabi öyle olunca bebek kocaman görünüyor fır fır dönüyor eller bacaklar habire hareket halinde. ense kalınlığı ve burun kemiği var mı diye de bakıyorlar çok şükür herşey yolunda kızımızın.. beni 1 ay sonraya çağırdı tansiyon kilo nabız bakacağız dedi .
inşallah sizlerden de güzel haberleri bekliyorum :)

Masallah allah bagslasın Saglıkla kucagınızada alrsınız ınsallah. Bnde o seklde gormeyı cokk ıstıyorum ınsallah allah buyuk.

Canm ıkılı tarama yaplmadımı kan alp yapıyolarms heralde

Masallah canim ne guzel haberler..rabbim kucagina almayi nasip etsin.niye alttan muayene etti onu merak ettim

Merhaba özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi merak ettim. Ben 13.haftanın içindeyim yarına özelden randevu aldım cinsiyet için çok sabırsızlanıyorum. Devlette doktor pek bilgilendirmedi hafta başında gittiğimde. Ama yarın da göremezlerse özelde boşuna gitmiş olacağım

Selam kızlar bende 10. Hafta bitmek üzere inşallah 2 hafta sonra tekrar gideceğim 2 li test için oruc konusunu doktora sordum tutabilirsin dedi ama ben çok halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum eşim de izin vermiyor o yüzden kazasını yapacağım insallah

Bende deneyim dedim ama olmuyor malesef.sekerim dusuyor elim ayagim titriyor.bide calisirken dahada zor malesef.ben 16 sinda kontrole gittim ozaman 9+6 ydim ama ultrasona gore 10+3 cikti bu iyi biseymi soramadim doktorada.simdi neye gore hesaplicamida bilemiyorum acikcasi

Aslinda iyi ya da kotu bir sey yok canim, klasik hesaplamalar regl dongumuzde 14. Gunde dollenme olmus gibi hesapliyor ama erken ya da gec dollenme olabiliyor. Bu durumda senin erken dollenme gibi gorunuyo. Benim de 3 gun kadar gec dollenme gibi gorunuyor mesela. Ultrasona gore hesaplamak daha dogruymus. Ama zaman ilerledikce daha kesinlesir galiba

Ben de persembe gunu yani 10+6 da kontrole gidecegim ikili tarama icin. Aslinda 3 gun daha ilerideyim ama ultrasona gore 3 gun geriden sayalim demisti doktorum. 12. Haftalarda gidiyorsunuz sanki ikili taramaya mesajlardan anladigim. Ben biraz erken mi gidiyorum bu durumda

İkili tarama 11 ve 14. haftalarda yapılıyor. Bu arada telefonuma bir sürü hamilelik uygulaması indirdim :) banu çiftçinin uygulaması var mesela. her haftayla ilgili video, bu testlerle alakalı bisürü bilgi bulabiliyorsunuz. Ben bu testlerin nasıl yapıldığını nasıl yorumlandığını öğrendim bayağı

Mrb hanımlar Bende aralık annesi olacağım inşallah suan 11+1 deyiz önümüzdeki hafta bende tarama testi için gideceğim daha önce yaptıran var mı sonuç ne zaman çıkıyor

Merhaba kizlar bende 9 haftalik gebeyim ultrasonda 31 aralik cikti tahmini dogum yalniz bisey sotmak istiyorym ikili taramadan önce herhangi bir test yapiliyormu ben daha kendime dr bulamadigim icin kacitmak istemem

Selam canım bence de ultrason da büyük çıkması sorun değil benim de küçük çıkıyor ama ultrason i kaale almak gerekir

Merhaba kizlar bende 9 haftalik gebeyim ultrasonda 31 aralik cikti tahmini dogum yalniz bisey sotmak istiyorym ikili taramadan önce herhangi bir test yapiliyormu ben daha kendime dr bulamadigim icin kacitmak istemem
Canım bana 9. Hafta da doktor kan ve idrar testi yaptı hemogram hormon ve tam idrar testi yaptım çok şükür sonuçlar güzel şimdi 10 güne kadar 2 li test için gideceğiz insallah

Ben de banu ciftcinin uygulamasini kullaniyorum sadece ve bayagi da memnunum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…