- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Merhaba Crazy90 senin adına çok sevindim ben de bugün kontrole gidiyorum inşallah ben de hareket ettiğini görürüm :)
Cinsiyeti de özellikle erkekse anlayabiliyorlar ama bebeğin duruşuna bağlı
benim de genetik testim sonuçlanmış dün aradılar herşey güzel çıkmış. cinsiyet de belli oluyor ama sadece doktora mail atıyorlarmış bugün kontrole gidince söyleyecek, sağlıklı olsun da bizim için fark etmiyor :) bugün ense kalınlığı da bakılacak mı acaba
Valla bende cok kararsizim vanim.esim tutma diyor.banada sonradan okadar borcu odemek zor gibi geliyor.cok uzun sure yemeyince benimde sekerim dusuyo gibi fenalik geliyo.bakalim cumartesi ilk gun deniycem.zor gelmezse devam ederimKızlar oruc tutcakmısınız ben kararsızım napcam blmıyorm o kadar saat emezsem basıl olrum bebegı etkılermı blmıyorm. Smdı 3 4 saat bsey yemesem mıdem bulanıyo yanıyo o zaman 17 saat naparm blmıyorm sız ne dusunuyosunuz
Valla bende cok kararsizim vanim.esim tutma diyor.banada sonradan okadar borcu odemek zor gibi geliyor.cok uzun sure yemeyince benimde sekerim dusuyo gibi fenalik geliyo.bakalim cumartesi ilk gun deniycem.zor gelmezse devam ederim
C Anım Merhaba! Baptn gttnmı dktra soledımı cınsıyet bnde haftaya gtcem merak edıyorum ne yapıyolar beye bakıyolar dıye
merhabalar dün doktoruma gittim bebeğimiz kız :) allah var ya ilk bebeği kız istiyordum inşallah sağlıkla gelir yanımıza.. son defa alttan muayene yaptı tabi öyle olunca bebek kocaman görünüyor fır fır dönüyor eller bacaklar habire hareket halinde. ense kalınlığı ve burun kemiği var mı diye de bakıyorlar çok şükür herşey yolunda kızımızın.. beni 1 ay sonraya çağırdı tansiyon kilo nabız bakacağız dedi .
inşallah sizlerden de güzel haberleri bekliyorum :)
merhabalar dün doktoruma gittim bebeğimiz kız :) allah var ya ilk bebeği kız istiyordum inşallah sağlıkla gelir yanımıza.. son defa alttan muayene yaptı tabi öyle olunca bebek kocaman görünüyor fır fır dönüyor eller bacaklar habire hareket halinde. ense kalınlığı ve burun kemiği var mı diye de bakıyorlar çok şükür herşey yolunda kızımızın.. beni 1 ay sonraya çağırdı tansiyon kilo nabız bakacağız dedi .
Masallah canim ne guzel haberler..rabbim kucagina almayi nasip etsin.niye alttan muayene etti onu merak ettimmerhabalar dün doktoruma gittim bebeğimiz kız :) allah var ya ilk bebeği kız istiyordum inşallah sağlıkla gelir yanımıza.. son defa alttan muayene yaptı tabi öyle olunca bebek kocaman görünüyor fır fır dönüyor eller bacaklar habire hareket halinde. ense kalınlığı ve burun kemiği var mı diye de bakıyorlar çok şükür herşey yolunda kızımızın.. beni 1 ay sonraya çağırdı tansiyon kilo nabız bakacağız dedi .
Merhaba özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi merak ettim. Ben 13.haftanın içindeyim yarına özelden randevu aldım cinsiyet için çok sabırsızlanıyorum. Devlette doktor pek bilgilendirmedi hafta başında gittiğimde. Ama yarın da göremezlerse özelde boşuna gitmiş olacağımmerhabalar dün doktoruma gittim bebeğimiz kız :) allah var ya ilk bebeği kız istiyordum inşallah sağlıkla gelir yanımıza.. son defa alttan muayene yaptı tabi öyle olunca bebek kocaman görünüyor fır fır dönüyor eller bacaklar habire hareket halinde. ense kalınlığı ve burun kemiği var mı diye de bakıyorlar çok şükür herşey yolunda kızımızın.. beni 1 ay sonraya çağırdı tansiyon kilo nabız bakacağız dedi .
Bende deneyim dedim ama olmuyor malesef.sekerim dusuyor elim ayagim titriyor.bide calisirken dahada zor malesef.ben 16 sinda kontrole gittim ozaman 9+6 ydim ama ultrasona gore 10+3 cikti bu iyi biseymi soramadim doktorada.simdi neye gore hesaplicamida bilemiyorum acikcasiSelam kızlar bende 10. Hafta bitmek üzere inşallah 2 hafta sonra tekrar gideceğim 2 li test için oruc konusunu doktora sordum tutabilirsin dedi ama ben çok halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum eşim de izin vermiyor o yüzden kazasını yapacağım insallah
Bende deneyim dedim ama olmuyor malesef.sekerim dusuyor elim ayagim titriyor.bide calisirken dahada zor malesef.ben 16 sinda kontrole gittim ozaman 9+6 ydim ama ultrasona gore 10+3 cikti bu iyi biseymi soramadim doktorada.simdi neye gore hesaplicamida bilemiyorum acikcasi
Selam canım bence de ultrason da büyük çıkması sorun değil benim de küçük çıkıyor ama ultrason i kaale almak gerekirBende deneyim dedim ama olmuyor malesef.sekerim dusuyor elim ayagim titriyor.bide calisirken dahada zor malesef.ben 16 sinda kontrole gittim ozaman 9+6 ydim ama ultrasona gore 10+3 cikti bu iyi biseymi soramadim doktorada.simdi neye gore hesaplicamida bilemiyorum acikcasi
Canım bana 9. Hafta da doktor kan ve idrar testi yaptı hemogram hormon ve tam idrar testi yaptım çok şükür sonuçlar güzel şimdi 10 güne kadar 2 li test için gideceğiz insallahMerhaba kizlar bende 9 haftalik gebeyim ultrasonda 31 aralik cikti tahmini dogum yalniz bisey sotmak istiyorym ikili taramadan önce herhangi bir test yapiliyormu ben daha kendime dr bulamadigim icin kacitmak istemem
İkili tarama 11 ve 14. haftalarda yapılıyor. Bu arada telefonuma bir sürü hamilelik uygulaması indirdim :) banu çiftçinin uygulaması var mesela. her haftayla ilgili video, bu testlerle alakalı bisürü bilgi bulabiliyorsunuz. Ben bu testlerin nasıl yapıldığını nasıl yorumlandığını öğrendim bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?