• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Gec dollenme olmuş canımm benimde öyle çıktı...Bence hiç tedirgin olma
İnşallah bişey olmaz aklıma düştü kalp atışı bir anda 3 mayısta gelse bir an önce duysam nasıl bir bekleyiş önce keseyı görmek istiyoruz sonra kalp atışı sonra nelerı bekleyeceğiz acaba

Of ya bu bekleyiş beni çok tedirgin ediyor mübarek kandil gecesi hürmetine inşallah bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruz
Amin canım inşallah şimdi wc ye gittim yine leke gelmişti çok moralim bozuldu rabbim e emanet ediyorum :(

Kizlar merhaba.. Adetim 2 Gün gecti evde test yaptim ikinci cizgiyi gördüm.. Aksamina kan verdim 64.38 cikti bhcg.. Sizce normal mi.. Insallah saglikli bi gebelik yasarim

Gunaydinlar herkese. Ben de ctesi gunu doktora gittim ilk kez, muayene oldum ve kese gorundu cok sukur :) bos kese de degil dedi doktor. Saskin gibi olduk esimle. 1 mayisa gel kalp atisini duyabiliriz dedi. Insallah o gunu iple cekiyorum. Sat 14 martti benim.

merhaba bende ilk aşılamada hamile kaldım. 8 nisanda aşılama oldum ve 21 nisanda sonucu gördük. keseyi görmek için kaçıncı haftada olmak gerekiyor?

Kalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi
Canım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendi

Iyi gunler anne adayları kendi elemegimle yaptığım ve uygun fiyata sattığım bebek KAPI SÜSLERİM ve MAGNETLERIM ICIN HERKESI SAYFAMA BEKLERİM

merhaba bende ilk aşılamada hamile kaldım. 8 nisanda aşılama oldum ve 21 nisanda sonucu gördük. keseyi görmek için kaçıncı haftada olmak gerekiyor?

Merhaba, hayirli uğurlu olsun insallah :) sanirim umurtlama, dollenme zamanina gore degisebiliyor ama ortalama 4-5. Haftalarda kese goruluyor sanirim. Ben regl 1 i sayinca 40. Gun gittim ve kese gorundu cok sukur. Yine ayni sekilde sayinca 49. Gune de kalp atisini duymak icin cagirdi doktorum.

Mrb arkadaslar hastaneden geldm sonçlarm çıkmış hamileymişimmm çok mutlyum dua edenlerden allah razı olsn

İnşallah bişey olmaz aklıma düştü kalp atışı bir anda 3 mayısta gelse bir an önce duysam nasıl bir bekleyiş önce keseyı görmek istiyoruz sonra kalp atışı sonra nelerı bekleyeceğiz acaba
Bende çok tedirginim.benim bebeğim 6 haftalik kalp atışını duyamadım :( çok üzülüyorum

Canım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendi
Anladım canım teşekkür ederim. Benim sat ile ultrasonda farklı sat'ta 7 haftalık usg'de 5 haftalık bugün tekrar değerlendirildi 5+3 olmuşum 3 mayısta kalp atışı için gidicem duyarım sanırım

Back