2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Amin canım inşallah su anda hamileymisim gibi hissetmiyorum keseyi falan görsem

Zaten bence hepimiz bi saskin bir sarhos gibi haldeyiz, hamile gibi hissetmek de o bence :) her zamanin tadini cikarmak lazim, yoksa endiseler bitmez bebisi kucagimiza alalim gene baska endiseler cikar. O yuzden gunlerimizi anlarimizi yasayalim saglikla ve keyifle :)

Arkadaslar benim yarin ilk doktor muayenem var insallah, heyecanliyim :) simdiye kadar sadece iki kez kan degerime baktirdim kendim, doktorum yarina randevu verdi. yarin Sat tan sayinca 40. Gunum olacak. Cars beta hcg degerim 1715 idi. Sizce yarin kese gorur muyuz insallah?

Büyük ihtimalle görülebilir zaten 1000 lere gelince olur diyolar benm 4516 ya çıkmştı bende yeni gördüm inş görülür seninde

Selam kızlar nasılsınız bayadir yazmadım buraya bu gün doktora gittim benim hesap ile ultrason tutmadı bana göre 6 bitmişti ama geç döllenme olmuş 4.5 haftalık dedi doktor ve çok lekelenme olduğu için iğne ve progestan verdi korkuyorum ya inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz canlar

Büyük ihtimalle görülebilir zaten 1000 lere gelince olur diyolar benm 4516 ya çıkmştı bende yeni gördüm inş görülür seninde

Ay insallah canim ya :) cars 1715 ise yarina katlanmis artmis olur diye dusunuyorum. Yarina goremesem de olur beklerim yeter ki saglikla olsun her sey.

Insallah saglikla gececektir merak etme dinlen canim

Ay insallah canim ya :) cars 1715 ise yarina katlanmis artmis olur diye dusunuyorum. Yarina goremesem de olur beklerim yeter ki saglikla olsun her sey.
Tabi cnm en önmlisi o zaten ben gittimde keseyi göreceğimi bile bilmiyordum bi bakalım dedi sadece görüldü sonra yine kan istemişti hafta yine çağrdı kese büyümüşmü bakalım dedi

Merhaba kızlar benim midemde şişkinlik oluyo çok rahatsız ediyo sonrada istifra ediyorum sizdede oluyo mu

Merhaba arkadaşlar bende 6+5 hamileyim.keseyi gördük bugün kalp atisinida duyduk çok şükür. Her şey yolundaydı doktordan geldikten sonra ilk once kırmızı sonra pembe sonra kahverengi akıntı geldi sonrada kayboldu.doktorumu aradım progestanin haftada 1 iğnesini kullanıyodum yarın hapinada başla dedi.sizdede böyle bir durum oldumu.kalbinin attığına sevinemedim bille

İlk haftalarda olabiliyormuş tatlım bende progestona basladm ilacına sen fitil olarak mi kullancaksn ağızdan mı?

Ulturasona nasıl bakıldı alttan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…