• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Haklsın cnm ama çok zor kavuştum ztn böyle olunca bide iyi olamiyorum:KK43: inşallah benimde senin gibi sağlıkla devam eder iğne vuruldum bende jelim ztn var yarn tüp bebek doktrms gidicem inşallah bisey olmaz
Canım çok geçmiş olsun. Yakın arkadaşım 6. haftada resmen çeşmeden akar gibi kırmızı kan aktığını söyledi. 1 ay boyunca devam etti. kesenin altında kan kesesi vardı. oymuş kanayan. şimdi 5. ayını bitirdi gayet sağlıklı bebeği. hiç üzme kendini bol dua inş iyi olacak

Canım çok geçmiş olsun. Yakın arkadaşım 6. haftada resmen çeşmeden akar gibi kırmızı kan aktığını söyledi. 1 ay boyunca devam etti. kesenin altında kan kesesi vardı. oymuş kanayan. şimdi 5. ayını bitirdi gayet sağlıklı bebeği. hiç üzme kendini bol dua inş iyi olacak
Allah razı olsn cnm banada kesenin arkasında kanama var dedi ama pek inanamadım bi yok dedi bi var dedi. Inşallah benmde iyi olur Rabbim bizim için en hayırlısını bilir

Merhaba kızlar. Öncelikle Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu süpriz oldu ama folik asit almıyordum. Sizler ne zamandır folik asit kullanıyorsunuz?

Benimde dün kanamam oldu :KK43: gece ye kadar hastahanedeydik çok korktum kese var bebeğim Yok içinde hala kokuyorum :KK43: ne olacak bilmiyorum
:( kaç haftalık cnm inşallah küçük diye görülmemiştir. Ben de gittim doktra bebeğim duruyor ama kesenin etrafında kanama var dedi hala korkyrm bende :(

Kızlar ben de mucizeme kavuştum :anneadayı::KK46::halay: yüce rabbim bebeklerimizi saglikla kucağımıza aldığımız günleri de nasip eder inşallah. Bugün 4+1 im salı günü degerim 104 tü. Yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir.:dua:

Kızlar ben de mucizeme kavuştum :anneadayı::KK46::halay: yüce rabbim bebeklerimizi saglikla kucağımıza aldığımız günleri de nasip eder inşallah. Bugün 4+1 im salı günü degerim 104 tü. Yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir.:dua:
hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsn inşallah:anne:

Canım :) tebrik ederim :) Allah kucağımıza da almayı nasip etsin. Aynı zamanda hamile kaldık bak görüyor musun :)))

Canım :) tebrik ederim :) Allah kucağımıza da almayı nasip etsin. Aynı zamanda hamile kaldık bak görüyor musun :)))
Sağol canım amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Evet canım 3 gün aramızda hep haberleselim olur mu? Sen keseyi gördün mü? Sana haber vereyim diye aklımdan gecti ama yarin tekrar kan vericem o zaman haber veririm diye düşünmüştüm sen önce davrandın.

Hayirli ugurlu olsun insallah. Ne guzel sayimiz her gecen gun artiyor :) ben de pazartesi ogrendigimde 317 gibiydi degerim dun yine kan verdim 1715 gelmis degerim cok sukur Allah'im hepimize saglikla surmesini kismet etsin insallah.

Hayirli ugurlu olsun insallah. Ne guzel sayimiz her gecen gun artiyor :) ben de pazartesi ogrendigimde 317 gibiydi degerim dun yine kan verdim 1715 gelmis degerim cok sukur Allah'im hepimize saglikla surmesini kismet etsin insallah.
Amin canım amin ne güzel artmış degerin yarın hayırlısıyla ben de göreyim arttığını

Kızlarrr benmde bugun sanrım kesem görüldü :anne: tekarar kan istedi doktor kan sonucm da 4518 çıktı yarın gösterecem . İlk verdim kan 316.1 di 2 gün sonra da kan vermiştim 927.2 çıkmıştı. 5 gün sonra bu sonuç çıktı :anneadayı:

Back