- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
Kızlar bişey soracaktım benim ara sıra sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor özellikle dün gece baya oldu bu normal mi. Kasıklarımi bastirinca da iğne gibi batiyor. Adet sancısına benzer ağrıyı duymuştum ama genelde adet gününe denk gelen gün olup geçiyor diye biliyordum ama benim anladık 4 5 gündür var dün akşam daha fazla oldu
kızlar bnde hamileyimmmm aralık sonu görünüyor var mı bnm gbi olan bu arada hala inanamıyorum ❤
Canım sonunda ağrımın tarifini yapmışsın düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum tarifini dediğin gibi aşağı çeken bir agri :) böyle et kesiği gibi yürürken ağrıyor sanki çok spor yapmışım karin kaslarim simsiki olmus gibi :)) normal demekki o zaman çok teşekkürler canım kafamı rahatlattinSelam canim. Benim de aynen her gun agrim oluyor, adetimin geciktigi ilk gunlerde sanci girmesi gibiydi ama son gunlerde asagi dogru basinc gibi bir agri oluyor. Bir sure bunlar olacak normal diye biliyoeum. Hatta bir arkadasim gebelik ilk iki ayda agridan bacaklarini aca aca yururdu :) simdi maasallah tosun gibi kiz bebisi var :))
Hoş buldum canım amin inşallahHoşgeldin canıım seninle aramızda 1 gün var sanırım dilerim sağlıcakla mucizelerimizi kucagımıza alıırz
Canım kendini strese sokma sakın yatıp dinlen ayaklarını yukarı dik bol bol dua et allah bebeğini sana bagislasinKızlar morelim çok bozuk saat 5 te karnım ağrısı2 tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen iğne vurdular doktr düşük olabilir yapcak bisey yok dedi ;(
Amin cnm yatyrm Allahm sen bebeğimi bana bağışla ;(Canım kendini strese sokma sakın yatıp dinlen ayaklarını yukarı dik bol bol dua et allah bebeğini sana bagislasin
Kızlar morelim çok bozuk saat 5 te karnım ağrısı2 tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen iğne vurdular doktr düşük olabilir yapcak bisey yok dedi ;(
Hiç bişey yapmadım cnm uzaniyodum hatta adet ağrısı gbi agrım oldu tuvalete gittiğimde kan geldiGeçmiş olsun cnm. Durduk yere mı kanama oldu? Ağır felan kaldırdinmi? Veya ilişkiden sonrami geldi yada başka bişe?
Canım düşük olup olmadığını nasıl anlayacaksın senin kese gorunme mis miydi ultrasonla baktırsaydin canım belki de yerleşme kanaması falandır. Devam ediyor mu kanamanHiç bişey yapmadım cnm uzaniyodum hatta adet ağrısı gbi agrım oldu tuvalete gittiğimde kan geldi
Taze kanmi cnm? Yoksa pembe kahvemsi renkmi? İlk haftalarda görülebilir diyolar hemen aklına kotu getirme. Kanaman cogalmadikca sorun yok insAllahHiç bişey yapmadım cnm uzaniyodum hatta adet ağrısı gbi agrım oldu tuvalete gittiğimde kan geldi
canim kendini uzme dinlen yat ins hicbsey olmaz allahin izniyleKızlar morelim çok bozuk saat 5 te karnım ağrısı2 tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen iğne vurdular doktr düşük olabilir yapcak bisey yok dedi ;(
Taze kan cnm :-(Taze kanmi cnm? Yoksa pembe kahvemsi renkmi? İlk haftalarda görülebilir diyolar hemen aklına kotu getirme. Kanaman cogalmadikca sorun yok insAllah
Yatıyorum ama morelim çok bozk yarn sabh gidicem doktracanim kendini uzme dinlen yat ins hicbsey olmaz allahin izniyle
Yatyrm ama bu gece nasl uyucam bilmyrmcanim kendini uzme dinlen yat ins hicbsey olmaz allahin izniyle
Ben de 10 gün önce aynı seninki gibi yoğun kanama yaşadım kahverengi falan değildi çok telaşlandım. Hemen doktora gittim 6 haftalıktı tam bebeği vajinal ultrasonla gördüler doktor iğne ve vajinal jel verdi. 10 gün dinlenmemi bol su içmemi söyledi. Aynen öyle yaptım ben de ertesi gün de kanamam oldu ama önceki gün kadar yoğun değildi. Bugün 10 gün tamamlanınca tekrar gittim bebeğim çok sağlıklı her şey yolunda dedi doktor :) moralini yüksek tut canım aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen de atlatırsın. Ha yine de düşme olursa bana doktorum bebekte genetik bozukluk olduğu içindir büyük ihtimalle o nedenle çok kafanıza takmayın gebeliğin ilerleyen zamanlarındaki kayıplar bizi çok daha fazla üzer demişti sen de öyle düşün canım dua et bebeğin sağlıklı olsun.Yatıyorum ama morelim çok bozk yarn sabh gidicem doktra
Haklsın cnm ama çok zor kavuştum ztn böyle olunca bide iyi olamiyorumBen de 10 gün önce aynı seninki gibi yoğun kanama yaşadım kahverengi falan değildi çok telaşlandım. Hemen doktora gittim 6 haftalıktı tam bebeği vajinal ultrasonla gördüler doktor iğne ve vajinal jel verdi. 10 gün dinlenmemi bol su içmemi söyledi. Aynen öyle yaptım ben de ertesi gün de kanamam oldu ama önceki gün kadar yoğun değildi. Bugün 10 gün tamamlanınca tekrar gittim bebeğim çok sağlıklı her şey yolunda dedi doktor :) moralini yüksek tut canım aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen de atlatırsın. Ha yine de düşme olursa bana doktorum bebekte genetik bozukluk olduğu içindir büyük ihtimalle o nedenle çok kafanıza takmayın gebeliğin ilerleyen zamanlarındaki kayıplar bizi çok daha fazla üzer demişti sen de öyle düşün canım dua et bebeğin sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?