- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git bence neden erken olsun kikızlar bebişleriniz hayırlı olsun dr ne zaman gitmeliyim daha erken ama gitsemmi
İstifra etmiyorum ama şişkinlik bendede sürekli varMerhaba kızlar benim midemde şişkinlik oluyo çok rahatsız ediyo sonrada istifra ediyorum sizdede oluyo mu
kese görünür mü şimdiGit bence neden erken olsun ki
Cnm ben ankaradayım zekai tahir e gidiyorum benm gittim de adetime görede 5 haftanın içindeydim görüldü benmk
kese görünür mü şimdi
pazartesi gidicem canım doktor o gün gel bi bakalım dedi inşallah görürüm çok merak edıyorum sen gördun müAmin canım sen keseyi ne zaman gördün?
Beni de çarşamba keseye bakalim dedi canin inşallah görürüzpazartesi gidicem canım doktor o gün gel bi bakalım dedi inşallah görürüm çok merak edıyorum sen gördun mü
Amin inş kanı özel hastaneyemi verdiniz eğer devlet hastanesine verdiyseniz internetten bakabilirsinz ben öyle yapıyordumMrb arkadaslar ben de ilk gebeliğimde dış gebelikten kürtaj oldum ve beş ayın ardından yeniden hamileyim aslında evde test yaptım ve cift czgiydi.. Kan da verdim pazrtesi alacagım sonucları ınsallah zaten adet de olmadı gecti göğüslerimn acsından duramıyorm hatta dün sol kasığım seğridi çok net hissettim.eger hamileysem 29 aralık annesi olacagım arkdslarr rabbim isteyen herkese versin insallah
Devlet hastanesine verdim dün..cihazları bozukmus o yüzden dün öğrenemedim. Netten bakmak aklma geldi hatta orda sordum ama gebelik testi sonuclarını kişinin kendisi gelip öğrenecek dedilerAmin inş kanı özel hastaneyemi verdiniz eğer devlet hastanesine verdiyseniz internetten bakabilirsinz ben öyle yapıyordum
büyük ihtimalle hamilesindir inş.kaç gün geçti. benmde göğüslerimden çok belli oluyorduMrb arkadaslar ben de ilk gebeliğimde dış gebelikten kürtaj oldum ve beş ayın ardından yeniden hamileyim aslında evde test yaptım ve cift czgiydi.. Kan da verdim pazrtesi alacagım sonucları ınsallah zaten adet de olmadı gecti göğüslerimn acsından duramıyorm hatta dün sol kasığım seğridi çok net hissettim.eger hamileysem 29 aralık annesi olacagım arkdslarr rabbim isteyen herkese versin insallah
ben 1 hafta geçtükten sonra anca cesaret edebilmiştim.o zamn 2. çizgi silik çıktı. sonra yine yaptım koyulaşmaya başlamıştı.. en neti kan sonucu bekleme çok zorAslnda çok degil iki gün geçti ama kürtajdan sonra hiç şaşmadı ilk kez boyle oldu..testı de ıkı kez yaptım birincisinde biraz silikti ikinci gun yaptgmda daha koyu cktı czgi
Sen zaten bak yinede doktora gidersin bence önmli olan seninde görmen ki ben baktım ertesi gün soncu gittim aldım yine gösterdimDevlet hastanesine verdim dün..cihazları bozukmus o yüzden dün öğrenemedim. Netten bakmak aklma geldi hatta orda sordum ama gebelik testi sonuclarını kişinin kendisi gelip öğrenecek dediler
Kesen kaç mm idi canım?arkadaşlar 11 nisan :280 bthcg
14 nisan:1325
17 nisan:4710
4710 iken kese görüldü. fakat çok küçük hatta dr emin olamadı.
başka bi dr çağırdı o keseyi gördü.. sata göre 6 haftalıktı ama dr 5 haftalık bi kese gibi duruyor dedi.bu pazartesi tekrar kontrol var. çok heyecanlıyım.midem bulanmıyor sadece kasıklarım da batma ve bel ağrısı var. çok rahat geçiriorum şu an için.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..bi whats app grubu kurarsak daha güzel olur isterseniz. isteynler bana özelden numarasını atsın.bende verebilirim. aklımızdaki endişeleri soruları daha rahat sorabilir duygu paylaşımında bulunabiliriz
söylemedi kaç mm olduğunu. pazartesi gidişimde sorcam insallahKesen kaç mm idi canım?