2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Görülür bence benm 1100 lerde görülmüştü cnm dikkat et kendine

Benim bulantim son iki gündür aşırı yoğunlaştığı sabah aksam durduraksiz hemde yemek görsem bı koku alsam içim bir hoş oluyo. Zencefil limon çayı iyi geliyor diyolar deneyenler varmı?

Benim bulantim son iki gündür aşırı yoğunlaştığı sabah aksam durduraksiz hemde yemek görsem bı koku alsam içim bir hoş oluyo. Zencefil limon çayı iyi geliyor diyolar deneyenler varmı?
ah cnm ya zencefil limon iyi diyorlardı evet dene istersen daynamicak kadr olursan doktora git ilaç verir cnm

Merhaba 2017 aralığın en güzel anneleri
Bende kısmetse aralık 7-13 arası mucizemi bekliyorum bugün 6+3 olduk perşembe kalp atışımızı dinlemeye gidicez.
Rabbim hepimize sağlıkka kucagımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba canım geçen bir yerde okudum folik asit içmeyen annelerin çocukları alerjik hasta olma ihtimali büyükmüş bir arkadaşımın kizi süt ürünlerine alerjisi var ve kadın hiç folik asit icmemis ona dedim kesin bu yüzden çocuk böyle pişman oldu hem de çocuğun beyin gelişimi için önemli mutlaka iç

slm kızlar bugün ters rahim olmama rağmen karından kesemi gördüm çok şükür. Sıra kalp atışında. Rabbim hepimize de sırasıyla bu duyguları yaşatsın inş. Bi de bugün dr dedi folik asiti yarim al. Çok dışardan takviyeye bağlı gebelik tavsiye etmiyorum dedi. eskiden bunlar yoktu dedi kafam karisti

Cnm kaçıncı haftanda gordun

Hayirli olsun canim.allah kucagina almayi nasip insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…