- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Görülür bence benm 1100 lerde görülmüştü cnm dikkat et kendineAcile gittim serum verdiler ve tekrar kan tahlili yaptılar 973 çıkmıştı sabah, geceki de 1245 çıktı.
Progestan verdi doktor
Yarın da kadın doğum doktoruma gitmemi söyledi
Bu bhcg değeri ile kesenin görünmesi mümkün mü yani yarın ultrasonla bakılır mı doktora gitsem.
Çok az dimi değerlerim daha
Benm yok dha bulantı fln inşallahta olmaz sende varmikizlar hamilelik belirtileri baslayan varmi bulanti , kusma , gbi
Benim iki gündür başladıBenm yok dha bulantı fln inşallahta olmaz sende varmi
Hadi yaBenim iki gündür başladıçok ypgun degil ama özellikle aç kaldıgım zamanlar ve sabah ilk yataktan kalktıgımda öğürmekten bir hal oluyorum
Ekşi hiç bişey yiyemiyorum. Yakıyo bu sefer de midemi kaynıyo sürekliHadi yainşallah çoğalmaz ya nasl hafifler acaba limon ye cnm
dger hamileligmde hemen baslardi bu sefer bisey yok dahaBenm yok dha bulantı fln inşallahta olmaz sende varmi
Ikıncı senin he maşallah cnm ilkinde cokmuydu nasl bi tavsiye verirsin olursa:)dger hamileligmde hemen baslardi bu sefer bisey yok daha
Cubuk kraker leblebi bulundur canim yaninda.bastirir bulantini..Ekşi hiç bişey yiyemiyorum. Yakıyo bu sefer de midemi kaynıyo sürekli
Doktora soylednmi cnm ilaç verir belkiEkşi hiç bişey yiyemiyorum. Yakıyo bu sefer de midemi kaynıyo sürekli
Ikıncı senin he maşallah cnm ilkinde cokmuydu nasl bi tavsiye verirsin olursa:)[/QUOT 3 cu
3 cu canim.benim hamileligm kisiye gore degisiyo bu bulantilar ama sari leblebi iyi badem iyi geliyo kraker 12 haftadan sonra kayboluyo geneldeIkıncı senin he maşallah cnm ilkinde cokmuydu nasl bi tavsiye verirsin olursa:)
Oh masallah:) inşallah aşırı olmaz benm normldede çok hassas midem bulanır o yüzden korkyrm cnm3 cu canim.benim hamileligm kisiye gore degisiyo bu bulantilar ama sari leblebi iyi badem iyi geliyo kraker 12 haftadan sonra kayboluyo genelde
Benim bulantim son iki gündür aşırı yoğunlaştığı sabah aksam durduraksiz hemdeyemek görsem bı koku alsam içim bir hoş oluyo. Zencefil limon çayı iyi geliyor diyolar deneyenler varmı?
Merhaba canım geçen bir yerde okudum folik asit içmeyen annelerin çocukları alerjik hasta olma ihtimali büyükmüş bir arkadaşımın kizi süt ürünlerine alerjisi var ve kadın hiç folik asit icmemis ona dedim kesin bu yüzden çocuk böyle pişman oldu hem de çocuğun beyin gelişimi için önemli mutlaka içArkadaslar ben henuz doktoruma gitmedigimden bilmiyorum ama folik asit iciyor musunuz? Ben hamilelik istedigim en baslarda uzun sure ictim ama sonra olmuyor deyip biraktim. Su anda da bir ilac almiyorum. Midem icin bir ilac aliyordum onu da dun ogrenince hemen biraktim. Acaba folik asit almaya devam etsem mi?
Cnm kaçıncı haftanda gordunslm kızlar bugün ters rahim olmama rağmen karından kesemi gördüm çok şükür. Sıra kalp atışında. Rabbim hepimize de sırasıyla bu duyguları yaşatsın inş. Bi de bugün dr dedi folik asiti yarim al. Çok dışardan takviyeye bağlı gebelik tavsiye etmiyorum dedi. eskiden bunlar yoktu dedi kafam karisti
Hayirli olsun canim.allah kucagina almayi nasip insallahhMerhaba 2017 aralığın en güzel anneleri
Bende kısmetse aralık 7-13 arası mucizemi bekliyorum bugün 6+3 olduk perşembe kalp atışımızı dinlemeye gidicez.
Rabbim hepimize sağlıkka kucagımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Nasl gidiyor canım kalp atışlarını duymusmuydun senHayirli olsun canim.allah kucagina almayi nasip insallahh
Iyiiyim canim sen nasilsin.valla ayniyim hic bi degisiklik yok.haLa inanasim yok yani.umarim insallahta boyle gider.haftaya sali var benim kalp atisi icin randevum canim.sen ne alemdesin..Nasl gidiyor canım kalp atışlarını duymusmuydun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?