sat a göre 5+3 te gördük çok şükür.Haftaya kalp atışı için cagirdiCnm kaçıncı haftanda gordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat a göre 5+3 te gördük çok şükür.Haftaya kalp atışı için cagirdiCnm kaçıncı haftanda gordun
Zencefil düşüğü tetikliyor canım içme. Bu konularda doktora danışmadan bisey yapmayın lütfen Allah korusun Yapılan bir çalışmada hamilelerde erken dönemde günde 4 defa 250 mg dozda uygulandığında 27 kişiden 19'unda bulantı ve kusmayı belirgin bir şekilde azalttığı bildirilmiştir. Ancak adet söktürücü (emenagog) etkisi nedeniyle dozun mutlaka hekim tarafından ayarlanması gerekmektedir. Aksi halde düşüğe yol açabilirBenim bulantim son iki gündür aşırı yoğunlaştığı sabah aksam durduraksiz hemde yemek görsem bı koku alsam içim bir hoş oluyo. Zencefil limon çayı iyi geliyor diyolar deneyenler varmı?
Benim 5+5 TE göremedi doktorum. Anlamadım ya 7. Haftada tekrar gidecem. Sıkıntı mı var acaba. Doktorum erken dedisat a göre 5+3 te gördük çok şükür.Haftaya kalp atışı için cagirdi
Bende iyiyim çok şükür inşallah sorunsz geçer dedgin gbi böyle iyi :) benmde perşembe günü çağırdı doktor kalp atışı icinIyiiyim canim sen nasilsin.valla ayniyim hic bi degisiklik yok.haLa inanasim yok yani.umarim insallahta boyle gider.haftaya sali var benim kalp atisi icin randevum canim.sen ne alemdesin..
hiç tedirgin olma canım. Dr un cihaz kalitesi de önemli. benim dr cihazı iyiy mis oyle soyleniyo. Icini ferah tut erken gercekten biz acele ediyoruz heyecandanBenim 5+5 TE göremedi doktorum. Anlamadım ya 7. Haftada tekrar gidecem. Sıkıntı mı var acaba. Doktorum erken dedi
Iyi seni daha erken cagirmis valla.gunler gecmek bilmiyo sanki.su asamayida bi atlaksakta icimiz rahatlasa.sen hala universiyteyemi devam ediyosun.Bende iyiyim çok şükür inşallah sorunsz geçer dedgin gbi böyle iyi :) benmde perşembe günü çağırdı doktor kalp atışı icin
Aynen günler geçmiyor valla hala üniversiteye gidiyrm cnm biraz takip etcez dedi nezaman birakcaklar bilmiyorm gittiğimde sorucamIyi seni daha erken cagirmis valla.gunler gecmek bilmiyo sanki.su asamayida bi atlaksakta icimiz rahatlasa.sen hala universiyteyemi devam ediyosun.
Aa oylemi cnm, araştırdım ama hiç rastlamadım. Paylaştığın için tskler, şüpheli olacana hiç olmasın başa gelen çekilir artık :))Zencefil düşüğü tetikliyor canım içme. Bu konularda doktora danışmadan bisey yapmayın lütfen Allah korusun Yapılan bir çalışmada hamilelerde erken dönemde günde 4 defa 250 mg dozda uygulandığında 27 kişiden 19'unda bulantı ve kusmayı belirgin bir şekilde azalttığı bildirilmiştir. Ancak adet söktürücü (emenagog) etkisi nedeniyle dozun mutlaka hekim tarafından ayarlanması gerekmektedir. Aksi halde düşüğe yol açabilir
Amin cnm cümlemize inşallahHayirli olsun canim.allah kucagina almayi nasip insallahh
Hoşgeldin canıım seninle aramızda 1 gün var sanırım dilerim sağlıcakla mucizelerimizi kucagımıza alıırzMerhaba 2017 aralığın en güzel anneleri
Bende kısmetse aralık 7-13 arası mucizemi bekliyorum bugün 6+3 olduk perşembe kalp atışımızı dinlemeye gidicez.
Rabbim hepimize sağlıkka kucagımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
slm kızlar bugün ters rahim olmama rağmen karından kesemi gördüm çok şükür. Sıra kalp atışında. Rabbim hepimize de sırasıyla bu duyguları yaşatsın inş. Bi de bugün dr dedi folik asiti yarim al. Çok dışardan takviyeye bağlı gebelik tavsiye etmiyorum dedi. eskiden bunlar yoktu dedi kafam karisti
Benim 5+5 TE göremedi doktorum. Anlamadım ya 7. Haftada tekrar gidecem. Sıkıntı mı var acaba. Doktorum erken dedi
Hayirli olsun canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar bnde hamileyimmmm aralık sonu görünüyor var mı bnm gbi olan bu arada hala inanamıyorum ❤
Canım mm seni görünce çok sevindim aynı anda hamile kalmışız. Bak demiştim sana ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalacaksın diye. Bu arada çikolata kistlerin rahatsızlık veriyor mu benim sanki 4 gun once adet günümde çok hafif kist agrim oldu gibi. Bişey olmaz dimi ya ben doğal yollarla hamile kaldım ama çikolata kisti zarar verir mi diye çok tedirginim. Dr un bişey dedi mi bu durumla alakalı. Bi de benim adet günü değerim 76 çıktı iki gün sonra 179 çıktı düşük mu acaba. Hep aklımda kistler sorun yaratır mı var. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallahBende varmm :) Çok şükür 3 sene sonra 2.tup bebek denememde hamileyim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Amin cnm evet yakınız ya ne güzel Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Senin kistin kaç cm şuan ben doktora sordum hiç bi sorun olmaz dedi benm bazen sol tarafıma ağrı giriyodu kistte solda oldgu için korkmuştum ama bayadır ağrı fln yok cnmCanım mm seni görünce çok sevindim aynı anda hamile kalmışız. Bak demiştim sana ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalacaksın diye. Bu arada çikolata kistlerin rahatsızlık veriyor mu benim sanki 4 gun once adet günümde çok hafif kist agrim oldu gibi. Bişey olmaz dimi ya ben doğal yollarla hamile kaldım ama çikolata kisti zarar verir mi diye çok tedirginim. Dr un bişey dedi mi bu durumla alakalı. Bi de benim adet günü değerim 76 çıktı iki gün sonra 179 çıktı düşük mu acaba. Hep aklımda kistler sorun yaratır mı var. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Canım benim sağlı sollu iki tane biri 3.5 biri 2.5cm filan herhalde bu gittiğimde de ölçütü ama sormadım kaç cm olmuşlar diye. Sadece bunlar hamilelikte gidecek merak etme dedi. Benim de sol tarafıma bazen sancı girer gibi oluyor sanki solda bir bilye varmış gibi. Ama Dr un bişey olmaz dediyse sorun yok demekki. Seninki tüp bebek Dr u ya belki daha iyi bilir sonuçta sorun olsa kist varken tüp bebek yapmazlardı herhalde. Ama işte insan çok istedikten sonra kavuşunca hep diken üstünde oluyor:)Amin cnm evet yakınız ya ne güzel Rabbim sonuna kadar sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Senin kistin kaç cm şuan ben doktora sordum hiç bi sorun olmaz dedi benm bazen sol tarafıma ağrı giriyodu kistte solda oldgu için korkmuştum ama bayadır ağrı fln yok cnm
Aynen cnm zor kavuşunca tedirgin oluyor insan ama çoğu kişinin hamileyken küçülmüş sende takma kafana Allah korusun bisey olmaz.Canım benim sağlı sollu iki tane biri 3.5 biri 2.5cm filan herhalde bu gittiğimde de ölçütü ama sormadım kaç cm olmuşlar diye. Sadece bunlar hamilelikte gidecek merak etme dedi. Benim de sol tarafıma bazen sancı girer gibi oluyor sanki solda bir bilye varmış gibi. Ama Dr un bişey olmaz dediyse sorun yok demekki. Seninki tüp bebek Dr u ya belki daha iyi bilir sonuçta sorun olsa kist varken tüp bebek yapmazlardı herhalde. Ama işte insan çok istedikten sonra kavuşunca hep diken üstünde oluyor:)