• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar benimde karından ultrasyonda kese göründü ama bebek yok haftaya kalp atışıda bebekde görünür dedi endişelandim ya :KK43:
Besinci haftanin sonunda kese görünüyor 6. Haftanın sonunda da bebek görünür kalp atışıyla beraber kafana takma inşallah sağlıklıdır. Ben bugün duydum kalbini sana da nasip olsun inşallah:-)

Hepimiz icin boyle bir surec galiba, once pozitifleri beklemek, sonra kese gormek, sonra bebegi gormek kalp atisini duymak, sonra cinsiyet... ama boyle kaygilari durduralim bu guzel anlari yasayalim hep birlikte. Tadini cikaralim. Mucizelerimiz bize geldi konduysa saglikla da surer insallah. Yurekleri ferah tuttsun annecikleri

Kızlar benimde 3 gündür çok saçlarım dökülüyor zAten kısa omuz üstümde boyadan yıpranmıştı şimdi çok dökülme başladı :KK17: sizde de varmı böyle bir durum

Acile gittim serum verdiler ve tekrar kan tahlili yaptılar 973 çıkmıştı sabah, geceki de 1245 çıktı.
Progestan verdi doktor
Yarın da kadın doğum doktoruma gitmemi söyledi
Bu bhcg değeri ile kesenin görünmesi mümkün mü yani yarın ultrasonla bakılır mı doktora gitsem.
Çok az dimi değerlerim daha

Merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah klomen ve çatlatma iğnesi ile ve pkoluyum
Regli den iki gün önce 13,05 regli günü 41,36 çıktı sizce çok mu düşük yaklaşık 5 günde geç yumurtlama oldu

Acile gittim serum verdiler ve tekrar kan tahlili yaptılar 973 çıkmıştı sabah, geceki de 1245 çıktı.
Progestan verdi doktor
Yarın da kadın doğum doktoruma gitmemi söyledi
Bu bhcg değeri ile kesenin görünmesi mümkün mü yani yarın ultrasonla bakılır mı doktora gitsem.
Çok az dimi değerlerim daha

Canim gecmis olsun oncelikle. Kanama, lekelenme seni hic korkutmasin. Bir doktordsn duymustum dogum en basindan en sonuna kadar kan iceren bir donemdir diye. Anne adaylari korkar ama biraz normaldir sadece takip etmek gerekir diyordu. Sen endiselenme, akisina birak. Zamani gelince keseyi de bebisi de gorursun. Degerin sabahtan aksama bile artiyor bak. Rahat ol ki buyusun daha da

Merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah klomen ve çatlatma iğnesi ile ve pkoluyum
Regli den iki gün önce 13,05 regli günü 41,36 çıktı sizce çok mu düşük yaklaşık 5 günde geç yumurtlama oldu

Merhaba, hayirli ugurlu olsun insallah. Degerin ne zaman ne kadar olmasi gerektigi konusunu cok bilmiyorum ama gunden gune artiyor mu daha cok ona bakiliyor sanirim. Cunku gec dollenmede de gec basliyor deger artmaya sanirim.

Canim gecmis olsun oncelikle. Kanama, lekelenme seni hic korkutmasin. Bir doktordsn duymustum dogum en basindan en sonuna kadar kan iceren bir donemdir diye. Anne adaylari korkar ama biraz normaldir sadece takip etmek gerekir diyordu. Sen endiselenme, akisina birak. Zamani gelince keseyi de bebisi de gorursun. Degerin sabahtan aksama bile artiyor bak. Rahat ol ki buyusun daha da
Teşekkür ederim böyle okuyunca yazdıklarınızı rahatlıyorum

Arkadaslar ben henuz doktoruma gitmedigimden bilmiyorum ama folik asit iciyor musunuz? Ben hamilelik istedigim en baslarda uzun sure ictim ama sonra olmuyor deyip biraktim. Su anda da bir ilac almiyorum. Midem icin bir ilac aliyordum onu da dun ogrenince hemen biraktim. Acaba folik asit almaya devam etsem mi?

Teşekkür ederim böyle okuyunca yazdıklarınızı rahatlıyorum

Ne demek canim bir sey degil. Ama sunu dusunuyorum her cocugun gelisimi birbirinden farkli oluyor. Dogal olarak her bebisin de gelisimi, zamani farkli olabilir. Sadece saglikli olsunlar biz bekleyelim gormeyi, duymayi gerekirse. Bolca dinlen, doktoruna ne sormak istedigini de not al kendine istersen.

Back