5 hafta canmCnm kaç haftalık
Cnm kesen görünmüş ne güzel bebeğin daha pirinç kadar. Canını sıkma görünür naz yapıyordur annesi.5 hafta canm
İnsallah canm yaCnm kesen görünmüş ne güzel bebeğin daha pirinç kadar. Canını sıkma görünür naz yapıyordur annesi.
Besinci haftanin sonunda kese görünüyor 6. Haftanın sonunda da bebek görünür kalp atışıyla beraber kafana takma inşallah sağlıklıdır. Ben bugün duydum kalbini sana da nasip olsun inşallahKızlar benimde karından ultrasyonda kese göründü ama bebek yok haftaya kalp atışıda bebekde görünür dedi endişelandim ya
Kızlar benimde karından ultrasyonda kese göründü ama bebek yok haftaya kalp atışıda bebekde görünür dedi endişelandim ya
İnsallah canımBesinci haftanin sonunda kese görünüyor 6. Haftanın sonunda da bebek görünür kalp atışıyla beraber kafana takma inşallah sağlıklıdır. Ben bugün duydum kalbini sana da nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım iyiki varsınız :) insallah bakalımCanım daha çok küçük kendini üzme genelde 6 hafta ve üzeri duyuluyor kalp atışı canını sıkıp kendini üzme
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım iyiki varsınız :) insallah bakalım
Acile gittim serum verdiler ve tekrar kan tahlili yaptılar 973 çıkmıştı sabah, geceki de 1245 çıktı.
Progestan verdi doktor
Yarın da kadın doğum doktoruma gitmemi söyledi
Bu bhcg değeri ile kesenin görünmesi mümkün mü yani yarın ultrasonla bakılır mı doktora gitsem.
Çok az dimi değerlerim daha
Kızlar benimde 3 gündür çok saçlarım dökülüyor zAten kısa omuz üstümde boyadan yıpranmıştı şimdi çok dökülme başladısizde de varmı böyle bir durum
Merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah klomen ve çatlatma iğnesi ile ve pkoluyum
Regli den iki gün önce 13,05 regli günü 41,36 çıktı sizce çok mu düşük yaklaşık 5 günde geç yumurtlama oldu
Teşekkür ederim böyle okuyunca yazdıklarınızı rahatlıyorumCanim gecmis olsun oncelikle. Kanama, lekelenme seni hic korkutmasin. Bir doktordsn duymustum dogum en basindan en sonuna kadar kan iceren bir donemdir diye. Anne adaylari korkar ama biraz normaldir sadece takip etmek gerekir diyordu. Sen endiselenme, akisina birak. Zamani gelince keseyi de bebisi de gorursun. Degerin sabahtan aksama bile artiyor bak. Rahat ol ki buyusun daha da
Teşekkür ederim böyle okuyunca yazdıklarınızı rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?