• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.
Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.
Ben aynaya baktigimda kasığımda hafif sislik goruyorum sadce o.
Ama genel manada 4. Aydan sonra belli olmaya baslar.

Son düzenleme:
Benim randevum taaa 14 haziranda.
O zamana 13 haftalik oluyorum insallah ama bebisim de cinsiyeti gosterirse tabi:emir_bebek:

Cok merak ediyorum ben de.
Gerci doktor cinsiyeti söylese bile ben 4. Aya kadar beklerim ondan sonra kiyafet vs almaya baslarim garanti olsun diye :KK69:

Kızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?

aL93V7.jpg
gulii nubu omurgasına paralel. 12.haftada %85 doğruluk verir. büyük ihtimalle kız bu bebik :KK33:

İlk bebeğim kendini çok iyi gösterirdi bu fotolarda çok net çıkmıyor yoksa bende atmak isterdim

image.jpg
image.jpg
.
Baksanıza bu ilk bebeğimdi kalbi durdu.Dikkat ettiğimde uyuyan bi Bebek yüzü gördüm.saklıyorum hep o benimle her zaman :KK43::KK61:

Allah gönlüne göre versin canım, öncelik en başta sağlık ama insanoğlu engel olamıyorda gönlündekine:dondurma:
Erkeği kızı yok tabikide herkesin evladı kendine can ama 4 yaşında bir kız annesi olarak çok güzel bir duygu:süslü:

Evet canım elbette en önemlisi o, hep derim sağlıklı olsun hayırlı olsun diye :) oğlumda olsa kızımda olsa eminim ikisini çok sevecegim, evin tek kızı olarak annemle olan bagimi çok kuvvetli sanırım o yüzden böyle istekliyim:anne:

gulii nubu omurgasına paralel. 12.haftada %85 doğruluk verir. büyük ihtimalle kız bu bebik :KK33:

Hadi hayırlısı insAllah cnm:KK200::KK200::KK68:

Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.
Ben aynaya baktigimda kasığımda hafif sislik goruyorum sadce o.
Ama genel manada 4. Aydan sonra belli olmaya baslar.
Evet genelde 4 aylıkken çıktığını söylüyorlar ama insan yine de evhamlı yapıyor. Zaten hergun görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum doktor randevusu beklemek çok zor :))

benim de ayın 1 inde randevum. dr umla görüstük. ultrasonda burun kemıgının varlıgına ve ense kalınlıgına bakılcak. ikili için kan vermıcem. direk triscreen yada harmony yaptırcaz. inşallah güzel gelir sonucumuz .

ah canım. damdan düşeni damdan düşen anlarmış. ama üzmemeye çalış yeni bebişini.
İlk olunca insan ikincide pek mutlu olamiyo korkularım mutluluğumu bastırıyor inşallah bebeğimi kucağıma alırım hareket ettiği zamanlar bi gelse o zaman hiç bi yere sığmam sen tecrübelisin bazen karnımda kalp atması gibi şeyler oluyor bebeğimin hareketimi

Kızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi :KK61:
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn :KK61:

Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
Masallah allah kucagina almayida nasip etsin amin.ben erkege benzettim hayirlisi olsun artik

Back