- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Benimde aklımda ayın 1 i kalmış senin randevu şaşırdım o yüzden:) Biran önce göreceksin bu vesileyle ne güzel:)Saat kaçta randevun canım?
Yoğundu iş yeri anca girebildim canım saat 2 de randevum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklımda ayın 1 i kalmış senin randevu şaşırdım o yüzden:) Biran önce göreceksin bu vesileyle ne güzel:)Saat kaçta randevun canım?
Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.Kızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.
Maasallah canim10. hafta bitti şimdiden köfte gibi oldum
gulii nubu omurgasına paralel. 12.haftada %85 doğruluk verir. büyük ihtimalle kız bu bebikKızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?
Hoşgeldin Allah karnındaki bebeğine can versin.2017 aralık anneleri merhaba. beni de aranıza alın kızlar. 3,5 yasında bi oğlum var. 2016 da 2 kaybım var. inşallah bu bebekim sağlıkla doğar abisine arkadaş olur
Allah gönlüne göre versin canım, öncelik en başta sağlık ama insanoğlu engel olamıyorda gönlündekine
Erkeği kızı yok tabikide herkesin evladı kendine can ama 4 yaşında bir kız annesi olarak çok güzel bir duygu
gulii nubu omurgasına paralel. 12.haftada %85 doğruluk verir. büyük ihtimalle kız bu bebik
amin inşallah bütün bebekleri Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü kılsın.Hoşgeldin Allah karnındaki bebeğine can versin.
Evet genelde 4 aylıkken çıktığını söylüyorlar ama insan yine de evhamlı yapıyor. Zaten hergun görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum doktor randevusu beklemek çok zor :))Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.
Ben aynaya baktigimda kasığımda hafif sislik goruyorum sadce o.
Ama genel manada 4. Aydan sonra belli olmaya baslar.
İnşallahamin inşallah bütün bebekleri Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü kılsın.
ah canım. damdan düşeni damdan düşen anlarmış. ama üzmemeye çalış yeni bebişini.Eki Görüntüle 2001471 Eki Görüntüle 2001471 .
Baksanıza bu ilk bebeğimdi kalbi durdu.Dikkat ettiğimde uyuyan bi Bebek yüzü gördüm.saklıyorum hep o benimle her zaman
İlk olunca insan ikincide pek mutlu olamiyo korkularım mutluluğumu bastırıyor inşallah bebeğimi kucağıma alırım hareket ettiği zamanlar bi gelse o zaman hiç bi yere sığmam sen tecrübelisin bazen karnımda kalp atması gibi şeyler oluyor bebeğimin hareketimiah canım. damdan düşeni damdan düşen anlarmış. ama üzmemeye çalış yeni bebişini.
Doktorunu ara benceKızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
Masallah allah kucagina almayida nasip etsin amin.ben erkege benzettim hayirlisi olsun artikArkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
Ama çok yakışmış sana:)) Birde dua et sadece göbek diğer yerlerinden almamışsın..Ayrıca taşa basmaa:))))10. hafta bitti şimdiden köfte gibi oldum