• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Gunaydin herkese ben yüzustu yatinca cok rahat ediyom. Artik vazgecmem lazim bu aliskanliktan galiba:bicak:

Kızlar benim minakim cinsiyeti sizce hangisine benziyor?

aL93V7.jpg

Kızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.
Cnm 13+3 üm Bnmde göbeğim yok daha 4.aydan sonra cıkar diye düşünüyorum akşam Bnmde şişiyor sabah iniyor

Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına

Eklentiler

• IMG_0504.JPG
    IMG_0504.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 61
İlk olunca insan ister istemez öyle oluyor benim için tek sıkıntı günler geçmiyor milletinkini bi hamile olduğunu bide doğurduğunu duyup aaa ne çabuk dogurmus derdim ama bende bi türlü öyle olmuyor zaman geçmiyor :KK14:
Aynı şeyi geçen kardeşimle konuştuk zaman geçmiyor öğrendiğimden beri sanki zaman iyice yavasladi

Ayy ayaklarından kapatmış hic görünmüyor ki masallah

Ben kıza benzettim canm :KK66:

Tskler kizlar:KK200::KK200: banada kız gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı :))) bı sonraki randevu 1 temmuza verdi doktorum ozamana kadar catlarim :D ben iki hafta sonra 4D ultrasona randevu almak istiyorum hem daha net hemde cinsiyetini öğrenmek icin:anne:

Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına

Gözünüz aydın annesi, Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin insAllah. Bebişin kıza benziyor sanki nub'u paralel duruyor

Maşallah ya ne güzel bebişler görünüyor artık:nazar:
Bu sanırımki erkek:emir_bebek:daha açılı alt :KK45:

Ayyy pipi gormeyin ama yaaa:KK64:o havadaki ayagiydi ama eli ayagi kipirdayip duruyordu havada yakalamis dr. Bi tahmininiz var mi dedim daha cok erken dedi dr. Ama oglumda 9haftalikken soylemisti o pipiyi gormemek mumkun degildi zaten:olamaz: :KK70: allah hayirlisini sagliklisini versin insallah ama oglum olunca insan kiz hayal ediyo ister istemez
Insallah gonlunuze gorr olsun kız olsun :) benim de ilki oglan kiz cok istiyorum hayirla saglikla gelsinler tabi ilk istegimiz de kiz olursa da iyi olur yahui :)
Günaydın, hastalara geçmiş olsun. Dr a gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Benim iştahsızlık tam gaz devam ediyor söa biraz biraz su içmeye başladım. Su Bile içemiyordum. Dr a da 15. Haftada gideceğim. Sanırım haftaya cuma oluyor. Umarım şu mide problemleri geçer. Yaz tatilini ayarlamaya başladım. Bol bol taril planı yapıyorum. Ekime kadar gezeceğim.
ben gezme konusunu dusunemiyorum bu yaz ama ben de biliyorumki dogum sonrasi cikamicaz bir de haftaya ev tasicam il disina bulantilar biterse insallah biz de biyerlere gidebiliriz

Hahah bakıp bakıp gülüyorum ya :KK48: kız galiba arkasını dönmeler kendini göstermemeler bide yavaş yavaş süzülmeler:süslü: kaç dk dönmeseni bekledik:KK48:
ya gercekten cok seker cikmis ama tam bbi minyatur bebis iste masallah :)

Ay hadi inşallah :KK200::KK200: ilk gebeligim ama hep bı kızım olmasını hayal etmistim:anne::anne: ismi bile hazır :))))

Allah gönlüne göre versin canım, öncelik en başta sağlık ama insanoğlu engel olamıyorda gönlündekine:dondurma:
Erkeği kızı yok tabikide herkesin evladı kendine can ama 4 yaşında bir kız annesi olarak çok güzel bir duygu:süslü:

Back