- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl bir ağrın var benim de kasıklarım ağrıyor bugün özellikle sol kasığımda daha fazla hissediyorum ağrıyı. Sanki ağır bişey tanımışım da kaslarimı zorlamisim gibi.Bugün arayıp randevu aldım canım cumartesi sabah 10 da ikili teste gidecez inşallah 11+3 oluyor doktorum gel yapalım dedi hemde ağrım var biraz merak.ediyorum nasıl olduğunu
Ben hafta sonu biraz fazla yürüdüm canım sanırım ondan kaynaklı oturup kalkarken özellikle bir baskı oluyor kasiklarima ve gobegimin altına yatarken sağa sola dönerken hangi tarafa donuyorsam o taraf ağrıyor döndükten 1 2 dk sonra geçiyor bende anlayamadım net bir baskının ağrısı içerden bisey ittiriyor sankiCanım nasıl bir ağrın var benim de kasıklarım ağrıyor bugün özellikle sol kasığımda daha fazla hissediyorum ağrıyı. Sanki ağır bişey tanımışım da kaslarimı zorlamisim gibi.
şimdi geçmiyorda doğunca jet gibi geçecek acımasız zamanAynı şeyi geçen kardeşimle konuştuk zaman geçmiyor öğrendiğimden beri sanki zaman iyice yavasladi
Benimde doktorum yaşımdan dolayı harmony test isteyecek sanırım canım..39 yaşındayım ben..Senin direk o tahlili yaptırmak istemenin sebebi nedir?benim de ayın 1 inde randevum. dr umla görüstük. ultrasonda burun kemıgının varlıgına ve ense kalınlıgına bakılcak. ikili için kan vermıcem. direk triscreen yada harmony yaptırcaz. inşallah güzel gelir sonucumuz .
Kırmızıysa hiç zaman kaybetme canım hemen doktoruna git..Ben kahverengide bile birsürü stress yaşıyorum..O yüzden tahmin edebiliyorum korkunu İnşallah herşey yolundadır..Bizi haberdar et lütfen..Kızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
Eki Görüntüle 2001512 Herkes yukleyince ben de eksik kalmayayim dedim 9+5 haftalik resmimiz yarin tekrar gidecegiz
Birincii resim 7 haftalik.
Doktr'u aradım kızlar böle şeyler olması norml dedi alttan progestan kullan dedi ağrım da Yok söledim eyer artarsa gel dedi yoksa randevu günü gel .. şimd ilacı aldım uzanıyrm inşlh azalır kızlar bulantı faln var mı sordu var dedim sabh afedrsnz dişimi fırçalarken çıkardım.. Allah'a emnt olsun meleklerimiz eksik olmayın kızlar allh razı olsun sizden bi iki saat uzanacm ondan sınrası bakarz inşlh leke falan yoktr
Benimde doktorum yaşımdan dolayı harmony test isteyecek sanırım canım..39 yaşındayım ben..Senin direk o tahlili yaptırmak istemenin sebebi nedir?
Kızlar çıktım çok şükür herşey süper dedi doktorum ilk kontrolde ekranda kalp sesini görmüştüm şimdi duydum Allahım herkese yaşatsın nefesim kesildi sandım 9+5 deyiz ve 3 cm olmuş sıpam :)
daha güzel günlerını de goresın bebişininKızlar çıktım çok şükür herşey süper dedi doktorum ilk kontrolde ekranda kalp sesini görmüştüm şimdi duydum Allahım herkese yaşatsın nefesim kesildi sandım 9+5 deyiz ve 3 cm olmuş sıpam :)
Bu doktorların gamsızlığı beni çileden çıkarıyor..Bu kahverengi lekelenme değilki kırmızı!!! Olabilir diye bişey kabul etmiyorum ben canım..Lütfen hazır annende yanındayken en yakın hastanenin aciline git..Ben 1 kez kendi doktoruma gidiyosam 2-3 kez başka hastane veya acile gidiyorum..Bu endişeyle kendine ve bebeğine eziyet edeceğine gidip görmelisin bebeğini..Senim moralini bozmak istemiyorum ama ben ilk bebeğimi sadece 1 damla kırmızı kan gelmesiyle kaybettiğimi öğrenmiştim..Ne ağrı nede başka bişey olmamıştı..Hatta hastane devam etmiyorsa gelmenize gerek yok demişti ama ben dayanamayıp gittiğimde kalbi durmuş demişlerdi..Allahım sana ve hiçbirimize böyle bir dıygu yaşatmasın ama sen şimdi üzerine düşeni yap ve acile git canım..Haber bekliyoruz senden..Doktr'u aradım kızlar böle şeyler olması norml dedi alttan progestan kullan dedi ağrım da Yok söledim eyer artarsa gel dedi yoksa randevu günü gel .. şimd ilacı aldım uzanıyrm inşlh azalır kızlar bulantı faln var mı sordu var dedim sabh afedrsnz dişimi fırçalarken çıkardım.. Allah'a emnt olsun meleklerimiz eksik olmayın kızlar allh razı olsun sizden bi iki saat uzanacm ondan sınrası bakarz inşlh leke falan yoktr
Çoookk sevindim canım benim..Sonun kadar hep güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim..Şimdi bu mutluluğun tadını çıkar bol bol Seni ve sıpanı öpüyorum:)Kızlar çıktım çok şükür herşey süper dedi doktorum ilk kontrolde ekranda kalp sesini görmüştüm şimdi duydum Allahım herkese yaşatsın nefesim kesildi sandım 9+5 deyiz ve 3 cm olmuş sıpam :)
canimm ya doktor bana 13. haftada gel ikili tarama icin dedi. devlet hast. gidiyorum ben. acaba 13. den once mi gitsemm. sence ne yapmaliyimm. bi fikir ver canmm.Bugün arayıp randevu aldım canım cumartesi sabah 10 da ikili teste gidecez inşallah 11+3 oluyor doktorum gel yapalım dedi hemde ağrım var biraz merak.ediyorum nasıl olduğunu
Valla ben hicbir seye benzetemiyorum arkadaslarinki cok net sanki.Yüzüyormuş gibi duruyor annesi
Bende yaptırsammı yaptırmasam kaderemş bıraksam arasında gelip gidiyorum ama eğer yaptırmassam evhamlarımla hamileliği kendime zehir edeceğimide biliyorum..En iyisi paraya kıyıp yaptırmak sanırım..1.si oğlumda 2 li normal gelmişti 4 lü riskli çıkmıstı yıne harmony yaptırmıstık. sonuc cıkana kadar 2.5 hfta dunyada cehennemı yasamıstım. sadece olasılık ıle kendımı üzmek istemıyorum.
2.si gecen yıl sebepsiz(muhteelen dollenme sırasında genetık olarak sorunlu dollenme olusundan) 2 düşüğüm var.
bende 33 yasındayım. kendım teklıf ettım dr uma . o da sağ olsun onayladı benı. kendı anlasmalı oldugu yerden fıyat ıstıcek. ben zaten baska laboratuarlardan fıyat almıstım. hangısı uygun gelırse artık orda yaptırcam. ucuz bı test de degıl nıtekım.
Canım bana direk 12. Haftada gel dedi doktor e 11+3 zaten 12.haftanın ici oluyor Aradim sordum gel yapalım dedi benim diğer hafta hastaneye gitme şansım olmadığı için Aradim sordum. Bence sende 12+0 olunca git yaparlar sonuçta 11+0 dan.itibaren yapılıyor insanın ici içini yiyor Allah korusun öğrenmek istiyorum bir an önce ne var ne yoksa birde zaten 1 haftada bekleme süresi var dayanamam bencanimm ya doktor bana 13. haftada gel ikili tarama icin dedi. devlet hast. gidiyorum ben. acaba 13. den once mi gitsemm. sence ne yapmaliyimm. bi fikir ver canmm.
Cok sevindim canim maasallah.Kızlar çıktım çok şükür herşey süper dedi doktorum ilk kontrolde ekranda kalp sesini görmüştüm şimdi duydum Allahım herkese yaşatsın nefesim kesildi sandım 9+5 deyiz ve 3 cm olmuş sıpam :)