• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

oku oku bitmedi maşallah :)
benim de bugün bulantım çok nedense ama kusma olmuyor bende... buna da şükür.
Bir gün iyi bir gün kötü geçiyor...
Öğlenleri iş yerine yakın bir parkta yarım saat yürüyüş yapıyorum, yemekten sonra çok iyi geliyor...
Akşamları da site içinde yarım saat yürüyüyorum herkese tavsiye ederim, hantallıktan kurtarıyor çünkü benim kilom çok...
Bu arada pelvik kasını çalıştırarak (günde 3x10 kez) egzersiz yapmayı da doğumu kolaylaştırdığı için tavsiye ediyorlar...
Nasıl yapılıyor derseniz çişini yapıp tutar gibi yapmanız gerekiyor bunu tekrarlayarak günde 30 kez yapmak faydalıymış :)

Öğlenleri iş yerine yakın bir parkta yarım saat yürüyüş yapıyorum, yemekten sonra çok iyi geliyor...
Akşamları da site içinde yarım saat yürüyüyorum herkese tavsiye ederim, hantallıktan kurtarıyor çünkü benim kilom çok...
Bu arada pelvik kasını çalıştırarak (günde 3x10 kez) egzersiz yapmayı da doğumu kolaylaştırdığı için tavsiye ediyorlar...
Nasıl yapılıyor derseniz çişini yapıp tutar gibi yapmanız gerekiyor bunu tekrarlayarak günde 30 kez yapmak faydalıymış :)
merhaba ben de ogle arasi isyerine yakin parkta 40 dk. yurumeye calisiyorum hem bulantiyada biraz iyi geldigini fark ettim.bahsettiginiz antrenmani kacinci haftadan itibaren yapmak gerekiyor?

merhabaa. kansizlik icin buseyler yapiyr musun canimm. bana foktor demir ilaci vermisti gecen gun tahlil yaptim ilaci gunde 2 ye cikardii. cekirdekli kuru uzum yiyorum bide. b12 de dusuk ciktii. senin kanszlik icin yaptigin biseyler var mi acabaa.
Canım sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz kendini

Ben genelde de zor kilo aliyorum.eskiden cok zayiftim millet yemiyor musun diye diye delirtiyordu beni :))
Sonra diyetisyene gidip de kilo aldim bu kilolari da hamilelikte veriyorum benim de o zoruma gidiyor canim

Yok canim hiçbir yapmiyorum. Eskiden baya bi ilac kullandim gecmesi icin kansizligim. Gecmicek de sanirim ya normale donse de sonra tekrar düşüyor.
Arastirmistim da genelde dusukse dusuk devam ediyormus.
haklisin canimm.cunku bnde kendimi bildim bileli hep demir eksikligi kansizlikk cekiyorumm. ilacla yukseliyor birakinca hemn dusuyorrr

Canım sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz kendini
2-3gundur biraz daha iyiyim canimm. cokk degil ama biraz daha var halsizlik bide koku hassasiyetim geciyor sanki. hersey herkes pis kokuyordu bana. melek kizim bilee.:( :(((( neyseki artik gectii gibii. en cok buna sevindimm.

2-3gundur biraz daha iyiyim canimm. cokk degil ama biraz daha var halsizlik bide koku hassasiyetim geciyor sanki. hersey herkes pis kokuyordu bana. melek kizim bilee.:KK43: :KK43:((( neyseki artik gectii gibii. en cok buna sevindimm.
Çok sevindim canım benim inşallah bununla atlatırsın melek kızınıda op bol bol :) darisi bizlerin başına olsun inşallah bendeki koku hassasiyeti daha da artarak devam ediyor bakalım ne olacak

Kansizlik bende de var maalesef ve ilerleyen aylarda cok sıkıntı olmustu benim. Hgb 8e kadar dusmustu dr serum icine ilac vermisti 12gun boyunca. Artik damar yolu acacak yerim kalmamisti yine oyle olmaktan korkuyorum.

Çok sevindim canım benim inşallah bununla atlatırsın melek kızınıda op bol bol :) darisi bizlerin başına olsun inşallah bendeki koku hassasiyeti daha da artarak devam ediyor bakalım ne olacak
seve operimm canimmn.. koku cok kotuuydu valla. ins. sende tez zamnda atlatirsinnn.

Kansizlik bende de var maalesef ve ilerleyen aylarda cok sıkıntı olmustu benim. Hgb 8e kadar dusmustu dr serum icine ilac vermisti 12gun boyunca. Artik damar yolu acacak yerim kalmamisti yine oyle olmaktan korkuyorum.
bnde cok korkuyorumm. o yuzden ilaclarimi mutlakaa iciyorumm.
:cry: test yaptim . ikinci cizgiyi gordum inanamiyorum vallahi de gözüküyor su an titriyorum resmen inanamiyorum. Oyle cok bekledim ki bu cizgiyi su an tekrar teste bakmaya korkuyorum cok şükür Allahima:cry:
hayrli olsunnn canimmm. .

merhaba ben de ogle arasi isyerine yakin parkta 40 dk. yurumeye calisiyorum hem bulantiyada biraz iyi geldigini fark ettim.bahsettiginiz antrenmani kacinci haftadan itibaren yapmak gerekiyor?
öyle bir kısıtlama yok ilk günlerden itibaren yapılabilir, zaten öyle eğilmeli kalkmalı bir şey değil oturduğunuz yerden pelvik kasını kasıp geri bırakıyorsunuz... bende yabancı bir program var hergün yapmam için uyarıyor...

Canım ben de seninle aynı korkuları yaşadım hatta doktora bile gittim geçen hafta benim mide bulantım birden geçti bi sorun mu var diye :))) ama ara sıra bulantilar geçip tekrar başlıyormuş. Benim ara ara geçip yine başlıyor her seferinde bildiğim halde yine tedirgin oluyorum ama çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor. Bir kez daha mide bulantım geçti diye doktora gidersem benimle dalga geçecek diye gidemiyorum :))

Bu sabh ii kahvaltı yaptım öle devm etti çok şükür ama bu saatlerde hafif yanmam başladı.. tedirginlik bebişler hareket ettikleri zamn gider inşşh.. annm ablm da sürekli mide bulantısı olmaz diyor ama ben yinede kuruntu yapıyrm.. hayrlısı Olsn miniklerimiz i sağlıkla kucaklıyalım :dua:

:cry: test yaptim . ikinci cizgiyi gordum inanamiyorum vallahi de gözüküyor su an titriyorum resmen inanamiyorum. Oyle cok bekledim ki bu cizgiyi su an tekrar teste bakmaya korkuyorum cok şükür Allahima:cry:

Hayırlı olsun canım benim, resim yüklesen

Hayrlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inşşh :dua:

Kızlar arrequippa nin dediği egzersizi mutlaka yapmanızı tavsiye ederim bem de. İnternetten arastirabilirsiniz kegel egzersizı olarak geçiyor. Kadınlar için çok faydalı bir egzersiz ben 3 ay cinsel terapiste tedavi oldum vajinismus için. O zaman Dr önerisiyle yapmıştım çok işe yaradı. Afedersiniz ilişki esnasında da çok işe yarıyor zorlandığım ya da ağrı olduğu anda yapıyorum rahatlıyorum. Doğumu da kolaylaştıriyor ayrıca ileride yaşlanınca idrar kaçırma durumunu da engelliyormuş. Yapmasi icin özel bir hareket çaba yok günün her anı evde dışarda yürüyüşte yapabilirsiniz

Kızlar nasılsınız? Bugün hiç midem bulanmadı, söylemesi ayıp bir güzel yemek yedim. Endişelen miyim bilemedim.
Sizin melekler nasıl acaba? Hareketlerini hissetmek ve cinsiyet öğrenmek için heyecanlanıyorum.

Siz ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak? Ben kızıma kız kardeş gelecek gibi hissediyorum.

Selam kizlar.sat 28 mart.7+2 sata gore.ama bugun dktor 8 haftalik dedi.tuhaf cunki 7 nisanda beraber olmaya basladik esimle.

Back