- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
Canim daha once de yazmistim benim ilk gebeligimde de 6cm ic kanamam vardi ama gozle gorulur hic kanamam olmadi. Dr dusecek bu bebek sen yine de su ilaclari kullan dedi yolladi cok uzulduk baska dr.a gittik ayni seyleri daha yumusak dille soyledi ayni ilaclari verdi. 1ay rapor aldim ayaklarim havada yattim dr bile inanamadi resmen yok olmus dedi. Kendine dikkat et yorulma calisiyosan rapor al gecer gider Allahin izniyle uzme kendini. 9ay o stresle yasadim ben dr o kadar onemliymis ki. Bi de en unlu dr.a gittik guyaKızlar ben bugün gittim sinirden doktorumu değiştirdim iyikide değiştirmişim kasık bel sancının sebebi iç kanama geçiriyormuşum yani altdan çıkmıyor kanama ama içime akıyormuş 6 cm kistimide gördü 3 e düşmüş 2 li testi sordu yaptırırsam buna önlem alacak bişey varmı dedim Yok dedi almam günaha girmem dedi peki bi anlamı varmı yok ama sormak zorundayım dedi Ya içimi çok rahatlattı 1 2 hafta daha dinlen bişey kalmaz Allah'ın izni ile dedi cinsiyet için istiyorsan bakayım ama %90 kız dicem dedi :) cünkü daha oluşmamıştır dedi ve bebeğimi gördüm kıpır kıpır inşallah tutunur bırakmaz te duam bu düşük korkusu psikolojimi bozdu gercekden ama sunu anladımki doktor gerçekten çok önemliymiş