- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
Ben öyle yaptım. Dün harmony için kan verdim.
nerde yaptırdınız, ne kadar tuttu? daha önce yazdınız belki göremedim kusura bakmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle yaptım. Dün harmony için kan verdim.
Slm kizlar.bnde pazartesi doktra gttim ucuz bebislerden birinin kalbi atmiyordu o kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizlerim var Allahin izniyle.tek kesede ve tek kordondan besleniyorlar biraz riskliymis sanirim ins hersey guzel olur.bakalm hamislik nasi gececk.hiçbişi yiyesim gelmiyo.ikizler birbirine cok yakin doltr yapisikliktan suphelendi bikac doktra daha gttik ole bisi yok dediler ins saglikla gelorler.sanirim bnm minisler birbirine sarılıp yatiyolar
ay ne guzel dıplere fılan gelmemesıyle alakalı bır sorun yok dımı bu marka organık bır markamı acaba ?tatlım bu akşam boyatacağım, naturtint diye bir marka aldım gratis 50 tl idi pazar günü anneler günü dolayısı ile yarı yarıya indirime girmişti, 3 kutu falan aldım bu akşamda gideceğim kuaföre inşallah
hayır kırmızı değil bazen kavun içi gibi bazen de kahverengi yeşilimsiKırmızı kanmı geliyordu canım sende
Enf var sanırım doktora gıttınız dımı canımhayır kırmızı değil bazen kavun içi gibi bazen de kahverengi yeşilimsi
ay ne guzel dıplere fılan gelmemesıyle alakalı bır sorun yok dımı bu marka organık bır markamı acaba ?
Ge-Lab da yaptırdım. Hastane 900 tl daha fazla fiyat verdi buradan. Harmoni testine, Hastanenin verdiği fiyat 2700 idi, burası 1800 fiyat verdi. Cinsiyet anomalisi ile birlikte 2250 ödedim. Maalesef özel sigortalar karşılamıyor Ve çok maliyetli bir test. Ama riske girmek istemediğim için gözüm görmedi.nerde yaptırdınız, ne kadar tuttu? daha önce yazdınız belki göremedim kusura bakmayın.
Ne kadar surede gelecek sonuc canım , bırde 2'lı 3'lu 4'lu testlerı karsılıyormu ozel sıgorta caba benım acıbadem sıgortam var %100 karsılıyor ama bu testlerı karsılamıyrıosa ucret verecekse harmony yaptırmak banada daha makul gelıyor. cınsıyet anomalısı nedır buarada nelere bakılıyor ogrenmıssındır. Insallah hayırlı sonucların gelsınGe-Lab da yaptırdım. Hastane 900 tl daha fazla fiyat verdi buradan. Harmoni testine, Hastanenin verdiği fiyat 2700 idi, burası 1800 fiyat verdi. Cinsiyet anomalisi ile birlikte 2250 ödedim. Maalesef özel sigortalar karşılamıyor Ve çok maliyetli bir test. Ama riske girmek istemediğim için gözüm görmedi.
Benim sigortam onları karşılıyor. 7 iş günü içinde sonucu mailime atacaklar.Ne kadar surede gelecek sonuc canım , bırde 2'lı 3'lu 4'lu testlerı karsılıyormu ozel sıgorta caba benım acıbadem sıgortam var %100 karsılıyor ama bu testlerı karsılamıyrıosa ucret verecekse harmony yaptırmak banada daha makul gelıyor. cınsıyet anomalısı nedır buarada nelere bakılıyor ogrenmıssındır. Insallah hayırlı sonucların gelsın
Muhtemelen benımkıde karsılıyor , pekı bunu yapmanızın ozel bır sebebı varmıydı hanı olursa aılede genetık rahatsızlıgı olan bırılerı olabılıyorBenim sigortam onları karşılıyor. 7 iş günü içinde sonucu mailime atacaklar.
Ay masallahhhhh demek ikiz annesi olacaksın. Tüp bebek falan. Mi. Allah yardimcin olsun .kolay gebelik geçirelimSlm kizlar.bnde pazartesi doktra gttim ucuz bebislerden birinin kalbi atmiyordu o kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizlerim var Allahin izniyle.tek kesede ve tek kordondan besleniyorlar biraz riskliymis sanirim ins hersey guzel olur.bakalm hamislik nasi gececk.hiçbişi yiyesim gelmiyo.ikizler birbirine cok yakin doltr yapisikliktan suphelendi bikac doktra daha gttik ole bisi yok dediler ins saglikla gelorler.sanirim bnm minisler birbirine sarılıp yatiyolar
Hmm normal misNormal yolla oldu canm.resim vermediler ayrintili bi ultrasondu ama doktr ole soledi.ins sorunsuz saglikla hecer hamislikte bebisleri alirim elime
Küçüklükte kaptığınız bir toxo enfeksiyonu var ise pozitif çıkıyor. Ben geçirmediğim için negatif. Olmalı ya da olmamalı şeklinde düşünme. Sizin bu toxoplazma enfeksiyonuna karşı bağışıklığınız yoksa hamilelikte de yakalanmamaya bakacaksınız . İlk hamileliğimde de böyleydi ve sorun çıkmağı hiç. Meyve sebzeleri sirkeli suda bekletin, dışarıda iyi yıkanmama ihtimaline karşı sebze ve salata yemeyin , ve sokak kedilerinden uzak durun zaten yakalanmazsınız...
Yok. Yalnızca yaşım 39. 2 li testte risk yüzdesi yaştan dolayı yüksek çıkacağı için bunu tercih ettik.Muhtemelen benımkıde karsılıyor , pekı bunu yapmanızın ozel bır sebebı varmıydı hanı olursa aılede genetık rahatsızlıgı olan bırılerı olabılıyor
Tekrar ettik tabi ki , yine bağışıklığım Yok çıktı. Bu testler 8-10. Haftada yapılıyor bildiğim kadarıylaTeşkr edrm Canm ikimci gebelikte testi tekrar etmediniz mi peki... benim bi sonraki randevum 2 Haziran o zaman a kadar yapmzsm geç kalmış olurmuyum...
Evet, tam olarak açıklamışsın...benm testim toxo igm Negatif,,
toxo igg pozitif olmalı öle anladım.. pozitif çıkanlar acaba igg mi bi bakar mısınz...
Forumda bakındım kızlar böle yazıyordu....
korkulacak hiçbirşey yok ıgg nin pozitif olması demek bu hastalığı daha önce geçirdiğiniz yada aşı olarak bağışıklık kazanmış olduğunuzdandır..ıgm negatif demek ise şu anda bu hastalığı geçirmiyosunuz demektir..
Tekrar ettik tabi ki , yine bağışıklığım Yok çıktı. Bu testler 8-10. Haftada yapılıyor bildiğim kadarıyla
Canım ben de çikolata kistiyle hamile kaldım biri 3.5 cm diğeri 2.5cm. Şimdi Dr dan çıktım henüz bir küçülme yok ama bunlar eriyecek dedi. Umarım öyle olur. Sen hemen hamile kalabildin mi. Biz 1.5 sene uğraştık aşılama filan da tutmamıştı.canım ben cıkolata kistlerimle hamile kaldım
5cm idi büyüğü diğeri 2 cmdi hamile kaldıgımda
hep ameliyata itiraz ettim
en son 3 cme düşmüştü
hamile olmak bunun tedavisi
senınkde küçülür 1 cm bişi değil zaten
ama miyom küçülmüyor onu da dopumda alıyorlar bebekten sonra