2017 Aralık Anneleri

Canim 3.850 gr dogdu ilk ay 1.800 gr aldi okinci ayda ayni bu ay bilmiyorim.evdeki tarti pili az doğrumu degilmi hafta ici kontrolümuz var 3. Ay o.zaman belli olucak.benim.olcumume gore yarım kilo almamis bile savasiyorum ama.bu surec.cok zor oylede huysuzlaniyoki ac olunca sinirli agresif oluyorim haliyle üzülüyorum ins gecicidir ve bizde doya doya emziririz kuzularimizi

On dkda olsa nefes alrsın dıye dedım cnm ben on on bes dk yatırıyorm

Cnm bizimki de öyle ben arada kaynatıyorum bence emziğin içi kireç tutuyo..atmadım ben kullanıyorum..

Canım bıde emzık emınce agZnda köpük oluyo dudaklarn kenarı galan bence oda emzıgı çn ıcıne gırıyo olabılr dıye dusundum.. yarn bıda kaynatıyım bakalm

Canım geçecek bu günler aynısını ben de ilk bebeğimde yaşadım. Üzülme stres yapma eşini de düşün empati kur. Ayrı olmak soğutuyor insanı ama düzelecek ben de çok ayrı kaldım. Evlat ayrı eş ayrı. Bunu düşün lütfen

@koala anne kızımın salyaları başladı tükürük yapıp duruyo ağzıyla çok tatlı oluyo ama bunu dün kaynanam gördü bende birkaç gündür böyle dedim bana basında bitmi var dedi çok şaşırdım bu kadr erken başlamaz salya dedi bit oldumu bebekler tükürüp dururmuş . Oğlum kreşe basladi 2 hafta önce dedim acaba ordan mi bulaştı ama baktım ikisindede yok içime kurt düşürdü bebegin kafasını tekrar tekrar kontrol ediyorum yok zaten çok saçlı da değil içinde kaybolsun doğrumu tükürüp durması bitten olabilirmi

Benimki de emzik versem havada kapacak sanki
Ama hiç emmez diye korkumdan vermiyorum
Hiç birşey olmaz. Bana doktor 1. Ay emzik verme seni almaz dedi. 1. Ay bitibce artik emzik ver buna kusmasina da iyi gelir dedi. Onlar cok zeki süt gelmeyecegini biliyor atiyor agzindan bir sire sonra

Me alala canm bıZdede oluyo bazen tükmük salya falan bızım cocukta yok baska bızımkıne kımden bulascak pekı

Bayadır yazamadım prematüre bebiş ve 4 yasında bir çocuk daha olunca son bir haftadır çok huysuz salyalı sürekli kucak ve beni istiyor normal mi diş mi erkenden bilemedim

Şuan var ya öyle bir kahkaha attım ki çocuk sıçradı yok kız öyle bişey nerden uydurdu acaba anam bu eskilerde bazı şeyleri uydurmayı çok severler

Bu akşam kendimi kaybettim ve bi tabak dolusu nohut yemeği yedim içine kimyonu katıncada çok güzel oldu yarın neler olacak bakalım hep beraber göreceğiz

Benim hamileligimin ilk zamanları biraz stresliydi. Eşim zevk olsun diye beni sinirlendirip kahkahalarla egleniyordu. Aldım konuştum. Bak dedim ven ne kadar rahat olursam bebek o kadar rahat olur. Sonraki 6-7 ay gayet güzel geçti. Yapı olarak zaten sakin bir insanım. Pek fazla hamilelik halsizliği, bulantı v.s yaşamadım. Hep ayaktaydım, hep hareketiydim, hep çalışıyordum. Evrak işlerimi yaparken hep klasik müzik dinlerdim normalde de dinlerim zaten arada. Kısacası dingin geçti hamilelik.
6 da kalkmak o kadar zor ki anlatamam sana. Tekrar uyuyakalmaktan çok korkuyorum. Bebeğimi emziremeden gitmekten çok korkuyorum. Bugün tam 8104 adım atmışım. Bunun bir kısmı da ayakta durarak geçmiştir. Çok yorucu bir gündü ama bebekten uzak kalmak evden uzak kalmak bana bir yandan da iyi geldi. 5 te çıktım eve geldim. Oğlanı aldım komşudan, yeni besledim tok dedi abla ama ben emzirdim. Hemen vantuz gibi yapıştı memeye kurban olduğum :) Sonra aldım pusetle mutfaga, gel oglum dedim senle yemek yapacağiz. Hemen buzlukta taze barbunya vardı onu yaptim havucla şipşak oldu. Sonra bebegin altini bir açtım ki bez taşıma kapasitesine ulaşmış. Acıdım çocuğa, biraz poposu pembelesmis gibiydi. Yemege daldim altını açamadım diye üzüldüm bir. Babamız geldi yemegi hazırladık bir daha emmek istedi bebiş, emdi. Sinra banyo yaptırdım oğlumu, kendim de yıkandım çünkü alerjiden güveriyorum iki gündür tüm vucudumda alerjik reaksiyon var. Banyodan cikartinca daha ben giyinemeden emmek istedi 1 saate yakin sürdü. Saçımı kurutmaya gittim, popoma kadar o saçları kurutmak basli basina bir iş zaten. Kocam içerden sesleniyor "saçını kuruttuktan sonra bana da findık fıstığımı getir, bir de meyve getir" bense daha bebeğin kıyafetlerini makineye atmıştım onu asma derdindeydim. Sonra saçımı bile tam kurutmadan bebek ağladı bir daha emdi, ayağımda salladım uyuttum zar zor. Çamaşırlarımı da astım saat oldu 23.30 ben yatıyorum dedim yataga geldim. Kocam tv karsisinda keyif yapmaya devam ediyor. Tek dinlenebildigim yer yatağım. 24 saat yetmiyor sanki bana. Aglaya ağlaya astım bebegin çamaşırlarını. Anne olmak çok keyifli ama insanlar çok vicdansız. Ben yoruldum hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…