Bende 1 damlası bile ziyan olmasın derdindeyimIlk zaman gogus kalkaninda biriktirip kenara koyuyordm ama emen bebek varken onu kasikla vermek icime sinmeyince bende biriktirmekten vazgectim:) calisan anne degilim o yuzden sut biriktirmedigimden .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 damlası bile ziyan olmasın derdindeyimIlk zaman gogus kalkaninda biriktirip kenara koyuyordm ama emen bebek varken onu kasikla vermek icime sinmeyince bende biriktirmekten vazgectim:) calisan anne degilim o yuzden sut biriktirmedigimden .
Inşallah kuzum insallahInşallah temiz çıkar kızının sonuçları canm kuzucuk ta kurtulur rahat eder artık.
Inşallah canim insallahNsallah cnmm rbbım sıfa. Versın sızede ınsallah rhatlarsınız artık
Naptın kuzucuğum durumlar nasıl var mı bi sıkıntı seninkiyleInşallah canim insallah
Ne bilim canim sonuçta.plastik sürekli ağzında iyi mi kötü mu bilemedimEmzıgı bırakmasn canım nolck bIızmkıde bırakmıyo baEn agzndan dusunce ıyanıyo normal deglmı
Şimdilik iyi bakalım kuzum sanki biraz akillanmis gibi daha doğrusu kizini özlemiş gibiNaptın kuzucuğum durumlar nasıl var mı bi sıkıntı seninkiyle
Öyle zaten canim mama yaparken oyalnsin diye veriyorum bir iki emiuor bisey gelmeyince agliuor attırıyor emzigi açken almıyor gibi bisey zatenBnde ılk zamanlar ıstemıyodum kandırıyo rum gnı dusunuyodum ama smdı kurtarıcı emzık oyalamak ıcı. Verıyorz soncta karnı acken onu vermıyorz yanı karnını doyurup veeıyorz yanı
Öyle zaten canim mama yaparken oyalnsin diye veriyorum bir iki emiuor bisey gelmeyince agliuor attırıyor emzigi açken almıyor gibi bisey zaten
Ne bilim canim sonuçta.plastik sürekli ağzında iyi mi kötü mu bilemedim
Seninkide salya akitiyomu canm bizimki çok salya akitiyo çenesinin altı su gibi iluyo
Ben ağlıyorum sen guluyosunŞuan var ya öyle bir kahkaha attım ki çocuk sıçradı yok kız öyle bişey nerden uydurdu acaba anam bu eskilerde bazı şeyleri uydurmayı çok severler
Şimdilik iyi bakalım kuzum sanki biraz akillanmis gibi daha doğrusu kizini özlemiş gibi
Hep böyle gider inşallah canm .Şimdilik iyi bakalım kuzum sanki biraz akillanmis gibi daha doğrusu kizini özlemiş gibi
Benimki uyuyor da benim uykum yok bu gece :)Ben burdayımm smdı uyanır benmkı
Kolay gelsin :)Benim kiz gündüz ayakta gece yatak da gece uyumasi mi gündüz uyumasi mi iyi bilemedim yeni uyudu hanımefendi:)beni de darma diğin bi mutfak bekler hadi iyi geceler ayakta olan annelere bende isimi bitirip uyurum
İyi bari özlemişşşş aman olmasın kuzum bi daha inşAllahŞimdilik iyi bakalım kuzum sanki biraz akillanmis gibi daha doğrusu kizini özlemiş gibi
Kız ne biti falan akıl var mantık var tövbe yarabbim bide bit den demişBen ağlıyorum sen guluyosun