2017 Aralık Anneleri

Bnde ılk zamanlar ıstemıyodum kandırıyo rum gnı dusunuyodum ama smdı kurtarıcı emzık oyalamak ıcı. Verıyorz soncta karnı acken onu vermıyorz yanı karnını doyurup veeıyorz yanı
Öyle zaten canim mama yaparken oyalnsin diye veriyorum bir iki emiuor bisey gelmeyince agliuor attırıyor emzigi açken almıyor gibi bisey zaten

Öyle zaten canim mama yaparken oyalnsin diye veriyorum bir iki emiuor bisey gelmeyince agliuor attırıyor emzigi açken almıyor gibi bisey zaten

Aynen acken ancak bes dk oyalanır emzıkle zaten sut gelmeynce aglar.. bızımkıde emzıksız ıykuya dalmıyo

Şimdilik iyi bakalım kuzum sanki biraz akillanmis gibi daha doğrusu kizini özlemiş gibi

25 yasnda demstn dımı cnm ben 28 yasndayım dusundumde 25 yasndaylen bı senelık ewlıydım ewde tabak canak kırıyodum kavga ederken smdı yapmam mesela o zaman cahıllıkmıs yanı gerk yokms zamanla olgnlastm demekkı :) esbde ınsallah anlar yaptgı hataları

Benim kiz gündüz ayakta gece yatak da :kahve:gece uyumasi mi gündüz uyumasi mi iyi bilemedim yeni uyudu hanımefendi:)beni de darma diğin bi mutfak bekler hadi iyi geceler ayakta olan annelere bende isimi bitirip uyurum :KK25:

X