2017 Aralık Anneleri

Bende diyorum kaç saat bekledi göğsüm
Ya sağcam ya emzirmem lazım
Sağmak istemiyorum diye söylüyorum eşime
Eşimde kızıyor eskiler de saatli emziriyomuş ondan kesilmemiş sütleri falan diyor
Çok takıyorum ya ondan benim başıma geliyor bu terslikler bence :)

Saatmı tutuyosunuz ben uyanıkken saat bası emıyoda uyudgnda bazen bı saat baEn uc saat uyuyo

Yok canim benn yaptırdım 2. Ay asisiyla birlikte zaten 2 tane rota virusu asisi var biri 2. Ve 4. Ayda yapılıyor diğeri 2.- 3. Ve 4. Aylarda yapoluyo tercih senin hangisini yaptiracaksan zaten ağızda damla şeklinde ve yarim saat kadar kusmamasi lazim
Canımya aynı gün içinde yada 20 hün arayla olması lazımmıs bize ebe böyle bir bilgi vermedi keske bende aynı gün yaptırsaydım :KK43:

Ben ilk kızımda yaptırmamıştım..bunda da istemiyorum..yanlış olmasın ama yan etki yapıyormuş galiba bağırsak düğümlenmesi gibi bişey duymuştum..siz nerede yaşıyorsunuz..salgın varmış ya ben burda duymadım hiç..
Hatayda canım burda cok fazla salgın var hatta yoğun bakıma alınanlar bile oldu su kaybından :KK43:(

Kızlar bebeklerinizi kac dakikada yıkiyrsnz?Bizimki cok kisa suruyr.Her yerini kilitliyor:)Boynunun alti,eller,koltuk altlari dogru duzgun yikanmiyr.Sonradan siliyorum.Ilk defa bugun cok bagirdi.Karni acti o yuzden oldu herhalde

Valla görsen öyle bilmiş öyle inandırıcı konuşuyordu sustm kaldım karşısında eczacıda aynı şeyi dedi onların çıkarı ne ilaç satmak işlerine gelirdi almadan çıktım
Sağlık ocağı nın yakınındaysa eğer eczane zaten anlaşmalılar yok değilse oda bişeyden anlamıyor o zaman çünkü kıyaslama bile yapılamaz

Arkadaslar birsey sormak istiyorum suanda 24 haftalik gebeyim ve 1 haftadir hergun adet agrisi gibi alt karnim agriyor okadar doktora gittim ve bi sebebi yok. Hamileligimin tadini cikaramiyorum heranim korkuyla geciyor siz deneyimli anneler olarak gecirdiginiz hamilelikte boyle sancilar agrilar cektinizmi normalmi acaba sebebi nedir yardimci olsaniz cok sevinirim.

Sütün ne yersen tadı öyle olur dediklerine inanmıyordum..bi ark anlattı arkafaşının çocuğu baya büyük yaşa kadar emzirmiş bi gün karşısına geçmiş emdikten sonra sen bugün ne yediin anne diye sormuş kötü kokuyo demiş..artık ne yediyse anne..
:)) tabiki geçer canım tuzlu tüketmek sütün tadını değiştirir tatlıtye derler biliyorsun ki bebek sarılığını çabuk atsın diye herşey sütten geçer acı yiyemiyorum sütün tadını bozuyor çiğ köfte istiyor canım ama malesef.....

Arkadaslar birsey sormak istiyorum suanda 24 haftalik gebeyim ve 1 haftadir hergun adet agrisi gibi alt karnim agriyor okadar doktora gittim ve bi sebebi yok. Hamileligimin tadini cikaramiyorum heranim korkuyla geciyor siz deneyimli anneler olarak gecirdiginiz hamilelikte boyle sancilar agrilar cektinizmi normalmi acaba sebebi nedir yardimci olsaniz cok sevinirim.
Hepimizde oldu o rahim genişlemeye başladığında haliyle adet sancısı çekiyor insan.. O zamanlarda yormamaya bak kendini ilerleyen zamanlarda da olacak dinlen sadece gerçekten yapacak bişey yok bu duruma canım

Hepimizde oldu o rahim genişlemeye başladığında haliyle adet sancısı çekiyor insan.. O zamanlarda yormamaya bak kendini ilerleyen zamanlarda da olacak dinlen sadece gerçekten yapacak bişey yok bu duruma canım
Yani 1 haftadir hergun agrimasi normalmi. Normalse raziyim tabi cekmeye bebegim iy olsunda yeter.

Hatayda canım burda cok fazla salgın var hatta yoğun bakıma alınanlar bile oldu su kaybından :KK43:(
Canım onlar artık son safhaya getirmişler onu anlamak aslında çok kolay ateş ardından fışkırma şeklinde kusma ve siyahımsı su gibi ishal 2.kızımda yaşadım iyi biliyorum ki ona yapıtırmıştım o oldu çok enteresan ki yaptırmadığım çocuklarım olmadı tuhaf bi durum:)

Amanin bi daha yapmiyayim o zmn bi de ona alısmasin.Carsafta uyutmaya alistrdik zaten.Minnak duymasin:KK33:
Ahahahaa :)))) minnak hastaliktan kırılıyor. Yavrusu gece geç uyuyor. Dün ik saate yakin aglattik bebegi. Uyumak istemiyordu kalkin benle ounayin diyordu sanki.

Canım onlar artık son safhaya getirmişler onu anlamak aslında çok kolay ateş ardından fışkırma şeklinde kusma ve siyahımsı su gibi ishal 2.kızımda yaşadım iyi biliyorum ki ona yapıtırmıştım o oldu çok enteresan ki yaptırmadığım çocuklarım olmadı tuhaf bi durum:)
Yaptırmayacak mısın sen canım?

Yok mesela 6 saat falan oldu bu göğsümü emmeyeli diyorum
Eskilerde saatli mi emziriyormuş diyor

Hı anladım cnm benmde aynn dogerını emene kadr 5 6 saat gecıyo ve sertlesıyo acıyo bı uyandgnda ıksıınıdemı vermek gerek o zaman bırı tam bosalmamıs olr ama

X