• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Emmek ıstememek degl bu cnm ya coglık cıglıga aglamazkı emmek ıstemese alr agzına memeyı oynar yanar oyun yapar ıkı ceker bırakt ac olmadgnda oyle yapıyo ama anlamıyorum. Dun hem ustune uzandım yattgı yerdn on dk emzrdm actı yanı neyse hayrlısı bakalım gecer elbet bnlarda rabbım korusun esrgesn ewlatlarımızı bıezwdr sabır kolaylk versın . Aminnn
Çok uykusu gelmiştir
Ona kıZmıştır
Çok uykusu geldiği için dün bizimki de bas bas bağırdı
Saç kurutma açınca sustu ve uyudu

Insallah kuzum ben.başka bi doktora gidelim diyorum eşim radyasyona maruz kalmasın diyor
Canım kalça ultrasonu iki yana jel sürülüp yapılmıyor mı kasık yukarısına.. Acaba son 3 senede değiştide benim mi haberim yok yani radyasyon yok bildiğim

Peki doktorun tartisiyla aynı çıkıyor mu kuzum çıkan kilo ben daha yeni başladım bana kalsa ben hergün tartarim da eşim takıntı haline getiririm diye pili sakladı :ukala::işsiz:
:halay::KK70:
Doktorun tartısından 300gram fazla çıkıyor canım
Kıyafetlerde tarttığım için
Bi de biraz fazla tartıyo galiba bizdeki
Ona göre az çok fikir sahibi oluyorum ama artışları 100-200 gram şeklinde görebiliyorum
10luk gramları göremiyoruz

K Koala_anne
Benim kızın yatarken ya da emerken boynu ve kafası çok terliyor
Arada bez koyuyorum hemen siliyorım falan ama gece sersemi bazen yapamıyorum
Hasta olcak diye korkuyorum
Bu ter işi genetik mi?
Sizin bebişler de terliyor mu kafadan?
Aynen canım malesef bazı bebekler çok terler ve bu genetik oluyor genellikle bunun için yapacak bir şey yok ne yazık ki ilerde sinizüt olmaması için çok dikkat etmek lazım yatarken avcunun içinde mendil olsun ağız bezleri varya alışkanlık haline getir uyku arası bile silersin istem dışı

Ben halen kundak yapıyorum ki. Gündüzler 3-5 saat kollar açık oynuyor olurda dalarsa karışmıyorum. Gece yatınca kundaktan çıkarmam. Aniden elini kolunu kıpırdatınca irkilmiyor en azından. 3. Aynın doldurana kadar da yapmak isterim ama adanadayız şimdiden sıcak Bebek de hareketleniyor hepten sıcaklıyor.

Kizlar ya evdeki tartilar ne kadar guvenilirdir kizim 9 günde 180 gram almış yarın kontrol ha kilo alımı için sizce kilo alımı az mi doktora gotirsem mi kı aslında hiç de götürmek istemiuoru
Canım bizim dr ayda 500 gr alıyorsa yeterli dedi. Sen de takma kafana

K Koala_anne
Bu ter işi genetik mi?
Terliyor Canım benimki de. Emmek için çok uğraştıklarından terliyorlar. Dikkat etmek lazım. Terleyip kalınca hasta oluyorlar. Benimkinin boğazında da balgam va bu sabah. Dün dışarı çıktık ondan mı anlamadım

Iste bu sekilde ekranım

Eklentiler

• Screenshot_20180216-100706.png
    Screenshot_20180216-100706.png
    152,9 KB · Görüntüleme: 49
K Koala_anne
Bu ter işi genetik mi?
Terliyor Canım benimki de. Emmek için çok uğraştıklarından terliyorlar. Dikkat etmek lazım. Terleyip kalınca hasta oluyorlar. Benimkinin boğazında da balgam va bu sabah. Dün dışarı çıktık ondan mı anlamadım

Insal
Insallah canım. Sen çalışıyor musun peki?[/QUOTE. Ben de çalışıyorum Canım. öğretmenim ama Şubat 15de ücretsiz izne ayrıldım. Bizim de ihtiyaç var ama rapor işi halka girmek olur diye almak istemedim pek. Kızım da da 1 yıl ücretsiz izin almıştım arkasından da 2 numara yetişince nerdeyse hiç bırakmamış oldum. Eylül'de başlayacağım inş çalışmaya. Elimden gelse 2 sene çalışmam bir daha geri gelmeyecek bu güzel günleri.

Back