• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende almadim ama bugun de alsam mi diye dusundum sonrada bu kiz durmaz 5 dk bakar yine aglar dedim almicam sanirim bu aralar oyuncak alışverişine çıkmayı düşünüyorum bakalım neler var şu eğitici kopekcikten alcan ilkin listenin ilk sırasında o var:)
E bebekte stokta yokmuş
Güzel mi yorumları
Ben de alayım hemen :)

Korkutuyo oğlum benı. Özellıklı aksmları sag goğsume yatrdgmda kendını gerı ıtıyo tepeye bı noktaya dalıp ısrarla oraya bakmk ıstıyo karnıda ac ama memeyı almıyo ıkı saat ugrastk aksm esmle neler denemedk . Dık kaldrıp geznce susuyo. Aglamktan yorldu babasnn kucsgnda uyudu kaldı bu arada azcık srngayla vermstık onnla uyudu yarm saat snra uyandı tam bı saat kesntsz emdı masallh gogsum bombos oldu... nedn oluyokı bu gazmdr nedr bılemedm havlu falnda koydk sırtına belıne ama yk bıkac gndr aksamları buleyız kafam nasıl agrıyo :( varmı onerısı olan

Ben uykusunda emziriyorum
Şu işi bir çözemedim zaten
Hep öğün birini emdiği içim öğün atlarsam diğer göğsüm şişiyor
Sağmak istemiyorum
Biberonu hayatımızdan çıkardım
Şırıngayla da zor oluyor
Gerçi o işi babasıyla hallediyorlar
Çok bekleyince üretim azalır diyorlar
Ben 4 saat bekletsem bile iki memeyi emmez
Mecbur sağmak zorunda kalırım
O yüzden uyandırmdan emdiği kadar emzirmeye çalışıyorum
Ben sagma isini bıraktjm.Bi gogus 7-8 saat duruyr.Kotu mu yapiyrm?Ilerde sagdgm sutler ise yarar da yetmezse cok pisman olurum:(

Sütü kafandan cikarmaya calis canm ustune dusunursen stres yaparsin streste sut üretimini azaltır o yüzden düşünemeye çalış sadece beslenmene dikkat et kendini ac bırakma yeter. Valla kilolarımdan bu yaz kurtulurum diye düşünüyorum mekik spor oruç derken fazla bile veririm bizim herif kiloyu sevmiyor sürekli eleştirip duruyo gıcık oluyorum.
Oyle yapmaya çalışıyorum kuzum verirsin.kilolari dert etme yeterli.bebisler iyi olsun bizim ki kilo alıyorum diye seviniyor ya ben evlenmeden once 44 45 kilolardaydim sonra 48 oldum şimdi 50 kilo olmuşum ama dert etme kilo verilir bence daha dogum yapali ne kadar oldu

Günde 20gram normal
İçine sinmiyorsa götür aynı yerde bir daha tartılsın
Tartıların aynı yerde alınması daha güvenilir oluyor
Bendeli tartı sadece 5,3 falan diye gösteriyor
50lik gramları göstermiyor
Sen yeni tartı mı aldın canım
Evet canim yeni aldırdım yarı dün ya babasıyla tartiliyor ayrı benle ayrı sonuç çıkıyor canim az kaldı bebekleri tarttiklari tartidan alacam

Çok enteresan
Mesaj yazdığın yerin ekram görüntüsünü atsana
Merak ettim
Bu kadınlar kulübüne ait emojilerse herkeste yok mudur :KK57::KK6:
Çok şapşikler yalnız emojiler haberin olsun :rolleyes:

Eklentiler

• Screenshot_20180216-075023.png
    Screenshot_20180216-075023.png
    176 KB · Görüntüleme: 46
Ben sagma isini bıraktjm.Bi gogus 7-8 saat duruyr.Kotu mu yapiyrm?Ilerde sagdgm sutler ise yarar da yetmezse cok pisman olurum:KK43:
7-8saat benim için çok
Bikaç kere bende uyuyakalmışım benimde kalmıştı
Sütüm ancak yetiyor bana göre
Uzun kalması da üretimi etkilemez mi

Ben sagma isini bıraktjm.Bi gogus 7-8 saat duruyr.Kotu mu yapiyrm?Ilerde sagdgm sutler ise yarar da yetmezse cok pisman olurum:KK43:
Benim bir göğsüm 4saat bekliyor
2saatte bir tek meme emdiği için
Ona takmış durumdayım
Acaba ondan mı üretim artmıyor?
Daha sık mı boşalması lazım?
Eğer öyleyse sağma işine dönmem lazım ki çok zor geliyor
Aslında üşenmesek de sağsak
Mutlaka bir yerde işimize yarar
3ay süresi var sonuçta
Gece sürekli bir o meme, bir diğeri döndük durduk
En sonunda süt çıkardım buzluktam
Zaten 3 poşet vardı biri gitti :)

Evet canim yeni aldırdım yarı dün ya babasıyla tartiliyor ayrı benle ayrı sonuç çıkıyor canim az kaldı bebekleri tarttiklari tartidan alacam
Sorma ben de evde sürekli tartıdayım
Aslında haftalık bile değil artık aylık bakmak lazım kiloya da
Meraktan duramıyorum
Bir hobi oldu artık bana o

Bizim de ayrı sonuçlar çıkıyor
Alt açmayı koyuyorum bazen tartıya
bebişi de üstüne
Öyle daha iyi anlıyorum
Bazen debeleniyor tabi, bazen de ayakları kaldırmıyor
Tam tartmıyor
:mad:

Korkutuyo oğlum benı. Özellıklı aksmları sag goğsume yatrdgmda kendını gerı ıtıyo tepeye bı noktaya dalıp ısrarla oraya bakmk ıstıyo karnıda ac ama memeyı almıyo ıkı saat ugrastk aksm esmle neler denemedk . Dık kaldrıp geznce susuyo. Aglamktan yorldu babasnn kucsgnda uyudu kaldı bu arada azcık srngayla vermstık onnla uyudu yarm saat snra uyandı tam bı saat kesntsz emdı masallh gogsum bombos oldu... nedn oluyokı bu gazmdr nedr bılemedm havlu falnda koydk sırtına belıne ama yk bıkac gndr aksamları buleyız kafam nasıl agrıyo :KK43: varmı onerısı olan
Artık dikkatlerini başka şeyler çekmeye başlıyor
Ondan oluyor bence
Belki de çok aç olmayınca tutmak istemiyordur
Belli olmuyor onlara
Belki de dediğin gibi gazdan
Artık kendi kararları var
Benimki de emmek istenmeyince kilitliyor ağzını asla açmıyor

Artık dikkatlerini başka şeyler çekmeye başlıyor
Ondan oluyor bence
Belki de çok aç olmayınca tutmak istemiyordur
Belli olmuyor onlara
Belki de dediğin gibi gazdan
Artık kendi kararları var
Benimki de emmek istenmeyince kilitliyor ağzını asla açmıyor

Emmek ıstememek degl bu cnm ya coglık cıglıga aglamazkı emmek ıstemese alr agzına memeyı oynar yanar oyun yapar ıkı ceker bırakt ac olmadgnda oyle yapıyo ama anlamıyorum. Dun hem ustune uzandım yattgı yerdn on dk emzrdm actı yanı neyse hayrlısı bakalım gecer elbet bnlarda rabbım korusun esrgesn ewlatlarımızı bıezwdr sabır kolaylk versın . Aminnn

K Koala_anne
Benim kızın yatarken ya da emerken boynu ve kafası çok terliyor
Arada bez koyuyorum hemen siliyorım falan ama gece sersemi bazen yapamıyorum
Hasta olcak diye korkuyorum
Bu ter işi genetik mi?
Sizin bebişler de terliyor mu kafadan?

Bızımkıde yerlıyo uzun sure emnce yada ew ck sıcaksa yapck baey yk elden gelenı yapıyorz sıkıyorz falan

Sorma ben de evde sürekli tartıdayım
Aslında haftalık bile değil artık aylık bakmak lazım kiloya da
Meraktan duramıyorum
Bir hobi oldu artık bana o
Peki doktorun tartisiyla aynı çıkıyor mu kuzum çıkan kilo ben daha yeni başladım bana kalsa ben hergün tartarim da eşim takıntı haline getiririm diye pili sakladı :ukala::işsiz:

Back