• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba deneyimli anne daha önceleri yazmıştım bu topiğe ama sonralarda koptum yazamaz oldum yine de ara ara takip ediyorum bende aralık annesiyim kızımın adını Serra koyduk hem anlamının güzelliği hem modern olması hemde kuranda geçmesi nedeniyle ben çok beğenerek ve isteyerek koydum ancak kimse anlamıyor ve söyleyemiyor özellikle telefonda berra anlayan mı dersin ferra anlayanmı dersin 2 ayda neler duydum:) bende isim anlaşılsın sorun yaşamasın diye çok dikkat etmiştim şuan çok üzülüyorum. Çocuğuma zor bir isim mi verdik diye.. siz yaşadınız mı böyle şeyler. Biraz uzun oldu ama umarım okuyabilirsin:)

Son düzenleme:
Bebeginin sol kalçasinda gelisim geriliği olan arkadas kimdi hatirlayamadim simdi bugün ultrasona girdik tekrar normal çıktı değerleri. Cift bez falan takmamistim.sanirim devlet hastanesinde doktor yanlis ölçüm yapmış.
Bizim de kalçada problem çıkmıştı her iki tarafta da. İkinci ultrasonda sol taraf düzelmişti sağ taraf maalesef. 5 Mart’ta 3. Defa Ultrason çekilecek inşallah düzelmiş olur. Şimdilik çift bez kullanıyorum.

Merhaba canım:)yaşamazmıyım hiç sera seyra bizede fera diyen oldu :)hiç üzülme önemli olan anlamının güzelliği mesela son kızımın adını hiç diyemiyorlar neeeyyy diyorlar söyleyince bende bırakın dağınık kalsın diyorum sende boşver :))
Tüh sizde mi yaşadınız ben daha önce böyle bir araştırmaya girmemiştim 2 kişide duymuştum çok beğendim anlamınıda duyduğumda bayıldım ama çocuğum zorlanacak diye taktım kafama artık yapıcak bişey de yok tabi de :) ben çok seçici davrandım türkçe karakter olmasın anlaşılır olsun vs diye ama tam buldum. 1 kerede anlayanı tutup alnından öpesim geliyo:) Adlarıyla yaşasınlar inşallah

Sabahtan beri yarım saat ancak uyudu devamlı bsşındayım saat 9 da uyanmıştık napacağımı şaşırdım kollarım ağrıyo kucakta tutmaktan nolur bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun. Doktor bişey i yol diyo yatıtıyprum 5 dakika sonra uyanıyo bazen kafayı yicek gibi oluyorum.
cnm fön makinesi denedinmi benim oglumda oyleydi kolik bebekti doktor fob makinesi tavsiye etmisti sabah aksam onunla uyuyordu kapatinca uyaniyordu tam 8 ay boyle uyudum sadece rahat edersin dene istersen

Tüh sizde mi yaşadınız ben daha önce böyle bir araştırmaya girmemiştim 2 kişide duymuştum çok beğendim anlamınıda duyduğumda bayıldım ama çocuğum zorlanacak diye taktım kafama artık yapıcak bişey de yok tabi de :) ben çok seçici davrandım türkçe karakter olmasın anlaşılır olsun vs diye ama tam buldum. 1 kerede anlayanı tutup alnından öpesim geliyo:) Adlarıyla yaşasınlar inşallah
:)) anlamı gerçekten çok güzel ve anlamını taşıyor benim kızım neşe getirdi halende güldüğü zaman mutluluk saçar....evet brnde çok araştırarak koydum çünkü kişiler isimlerinin anlamı ile karakter kazanırlar gerçektende öyle....çok dikkat etmek lazım,amaaan boşver bence çok şık bir isim :) amiiin inşAllah cümlemizin evladı canım❤

cnm fön makinesi denedinmi benim oglumda oyleydi kolik bebekti doktor fob makinesi tavsiye etmisti sabah aksam onunla uyuyordu kapatinca uyaniyordu tam 8 ay boyle uyudum sadece rahat edersin dene istersen
Biraz önce buzi orhanı denedim uyumadı bi de fön makinesi ni deniyim başım tutmuyo artık

Biraz önce buzi orhanı denedim uyumadı bi de fön makinesi ni deniyim başım tutmuyo artık
Bende cok cektim butun cocuklarim kolik oldu neyazikki zor bilirim ama inan geciyor oglum 8 yasina girdi bile kizimda 3 yasinda simdi yataklarinda misil misil uyuyorlar sira bu hanfendide sabir sadece zor ama Allah kolaylik versin hepimize

:)) anlamı gerçekten çok güzel ve anlamını taşıyor benim kızım neşe getirdi halende güldüğü zaman mutluluk saçar....evet brnde çok araştırarak koydum çünkü kişiler isimlerinin anlamı ile karakter kazanırlar gerçektende öyle....çok dikkat etmek lazım,amaaan boşver bence çok şık bir isim :) amiiin inşAllah cümlemizin evladı canım❤
Öyle mi ne kadar güzel benm kızımda daha şimdiden öyle evimizin prensesi neşesi bebeğim.. bende anlamlarına göre karaktere sahip olduklarına inanıyorum çok da örnek gördüm.. bize düşen görevi yaptık inşallah hayırlı evlat olur cümlesininki de bizimkilerde

Bende cok cektim butun cocuklarim kolik oldu neyazikki zor bilirim ama inan geciyor oglum 8 yasina girdi bile kizimda 3 yasinda simdi yataklarinda misil misil uyuyorlar sira bu hanfendide sabir sadece zor ama Allah kolaylik versin hepimize
Amin zaman geçince hepsini unuturuz ama. Uyumadı hala sallıyom olmuyo emziriyorum olmuyo Allah sabır versin.

Bebeginin sol kalçasinda gelisim geriliği olan arkadas kimdi hatirlayamadim simdi bugün ultrasona girdik tekrar normal çıktı değerleri. Cift bez falan takmamistim.sanirim devlet hastanesinde doktor yanlis ölçüm yapmış.
Benim sag kalcada gelişim geriliği vardı canim

Kzlar sızden duydugum kadaryla bebegı uykudan uyandrmayn artık emmesı ıcın demstı dktrlar deglmı.. 4 saat uyudu bebegın uyandrmadm bnde smdı uyandı ve cok acıkms bezını degstrene kadr yumruguhu yıyecektı zor aldm elinden:olamaz:

Uzuldm bu seferde cok ac kalmş dıye dgrumu yaptm acaba uyandrmamklao_O
Evet dogru yaptın. Uyudu dinlendi.

Buna şükrediyorum kuzum hamileyken sırf bunun için kpss ye girmedim olurda kazanırsam çocuğuma kim bakacak diye e vlendigimde esime dedim ben cocugm olursa çalışmam diye tam 5 senelik üniversite yıllarımın emeğini çöpe attim esimde calistirma yanlisi degil senin yerine kendimi koyuyorum da gerçekten çok.zor canim özellikle herkese güvenip çocuk emanet edilmiyor ben kaynanama bile birakamazdim ki babası evdeyken 1 saatliğine disari cikiyorum ki aklım evde kizimda kalıyor ınan aynı şehirlerde olsak hiç karşılık beklemeden bebegine bakardım hiç de zorsunmazdim
Çok tatlısın güzel yürekli anne.

Gözün aydın canım niye bu kadar dikkatsizler anlamıyorum! G Gulum80 kardeşimize dediler ve bi kaç arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam inşAllahhhh onların sonuçlarıda temiz çıkar....
Inşallah temiz çıkar canim aslında başka bir doktora başka bir hastaneye mi görürsem diyorum kizim bunaliyor cift bezin içinde

Bebeginin kolik olması ne.kadar zormus yine 16 ile 1 mesaisondeyiz artık bir ara dayanamadim o aglasinda ben.deliririyorum babasına versin gittim yatak.odasında aglaya aglaya uyuya kalmışım 1 saat kadar artık ne yapacagimi şaşırdım bu aglama nöbetlerine dayanamıyorum yazık bogazina ya

Öyle mi ne kadar güzel benm kızımda daha şimdiden öyle evimizin prensesi neşesi bebeğim.. bende anlamlarına göre karaktere sahip olduklarına inanıyorum çok da örnek gördüm.. bize düşen görevi yaptık inşallah hayırlı evlat olur cümlesininki de bizimkilerde
Amiiiin canım inşAllah....Rabbim mutluluk versin size hep❤

Yavrucum bende öyle bir alan yok olsa ben zaten görürdüm. Görsel zekama güveniyorum yani.
Çok enteresan
Mesaj yazdığın yerin ekram görüntüsünü atsana
Merak ettim
Bu kadınlar kulübüne ait emojilerse herkeste yok mudur :KK57::KK6:
Çok şapşikler yalnız emojiler haberin olsun :rolleyes:

Back