Aslında yedigime ictigime çok dikkat ederim canim bebise gaz yapıyor diye hatta yağlı hiçbirşey yemiyorumYediğimiz ictigimizden olurmuş. Doktor soyledi. Çok hızlı iyileşiyor merak etme.
Canım benim oğlumda da var bende süt yaradığı için olduğunu duydum ama oğlumun boynunda da var annem çok sıcaklandırıyorsun çocuğu ondan oluyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi. Seninkinin başka yerinde var mıAslında yedigime ictigime çok dikkat ederim canim bebise gaz yapıyor diye hatta yağlı hiçbirşey yemiyorum
Canım benim oğlumda da var bende süt yaradığı için olduğunu duydum ama oğlumun boynunda da var annem çok sıcaklandırıyorsun çocuğu ondan oluyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi. Seninkinin başka yerinde var mı
- Arkadaşlar oğlum 31 günlük oldu bugün. Şimdiye kadar günde üç dört kakere kakasını yapıyordu dünden beri hala kakasını yapmadı. Gaz çıkarıyor ama ıkınıp duruyor kakasını yapamadı bir türlü
kabız olmuş olabilir mi
- Arkadaşlar oğlum 31 günlük oldu bugün. Şimdiye kadar günde üç dört kakere kakasını yapıyordu dünden beri hala kakasını yapmadı. Gaz çıkarıyor ama ıkınıp duruyor kakasını yapamadı bir türlü
kabız olmuş olabilir mi
benim kızda da cıkmış canm acaba fazlA sıcak oluyo ondan mı kömür yakıyoruz hamam gıbı oluyo oda ben sıcaga bağlıyorum .Valla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar mi
Yedigine dikkat etmediginden değil. Onun vücudu yabancı olduğu icin. Benimki 47 günlük artık pek cikmiyor. Bünyesi alışacak.Aslında yedigime ictigime çok dikkat ederim canim bebise gaz yapıyor diye hatta yağlı hiçbirşey yemiyorum
Hepimuzde aynı durum var. Benimki de günde 7-8 kere yapardı 2 gün yapmadı
kabız olmuş olabilir mi
Kiyamam kurban oldugum.masaj faln yap insallah iyi olur bol bol kakasini yapar.bizim kabizlk var iki gunde bir yapiyo anca
Kizkar selam.devit3 damla gaz faln yapiyor mu.benim oğluşum kac gundur hala geriniyor ıkınıyor.gaz damlasini kestim vermiyorum kac gundur.
Hiçbir fikrim yok canım. Ama işe yaradığını bizzat gördüm. Bizim de karnımız ağrıdığında annem şerbet yapardı. Hemen sancı kesilirdi.Ama zararı olrsane yapıyoda sustruyo gazımı rahtlatıyokı
Ewet yapıyor cnmKizkar selam.devit3 damla gaz faln yapiyor mu.benim oğluşum kac gundur hala geriniyor ıkınıyor.gaz damlasini kestim vermiyorum kac gundur.
40i cikma bebek icin söylenen bir sey degil annenin kırkı çikar bebegin degil.sen abdest al.bebegi yarin yika.40 çikmasi gelenek olmus sadece ben nornal banyo yaptirdim.abdest aldim dua okudum bebegime yok tas yok pirnç çok saçma seylerKızlar bişey soracam bugün kırkımız doldu ama annem gelemediği için banyomuzu yarın yapacaz yarın sabah gelecek annem. Bişey olur mu
Valla vermedigimde daha iyi oluyor.Bız kıllanıyoruz d3 blmıuormkı yapıyomu
Bende test ettim dogru diyon yapiyor galiba.vermiycem artik doktorada sorayim bende.Ewet yapıyor cnm
Ben 3 gündür kullanmıyorum maşşallah oğlum çok rahat geceleride gunduzleride gaz sancısı yok
Sağlık ocağına gittiğimizde soyliycem kullanmadığını
Boynunda tek tek var ama yüzünde çok canim bir ara ben kalın giydirmistim karnında isilik gibi kırmızı kırmızı çıktı sonra geçti yüzündeki sivilce gibi insallah sutum yariyordurCanım benim oğlumda da var bende süt yaradığı için olduğunu duydum ama oğlumun boynunda da var annem çok sıcaklandırıyorsun çocuğu ondan oluyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi. Seninkinin başka yerinde var mı
Inşallah canimYedigine dikkat etmediginden değil. Onun vücudu yabancı olduğu icin. Benimki 47 günlük artık pek cikmiyor. Bünyesi alışacak.
bizim mamadanmis degstrdm mamayi cok şükür duzeldi canimKiyamam kurban oldugum.masaj faln yap insallah iyi olur bol bol kakasini yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?