2017 Aralık Anneleri

Bz kendmz yapıcaz nasp olrsa:) ustnn boruları var altına bı mınder bıkcta oyuncak takarz

Yookido nun oyun halısı güzel canım bende biraz araştırdım onu almayı düşünüyorum

Kızlar bebeğime gündüz sadece süt veriyorum ama gece uyumuyor mama içmeden. Maalesef alışmış her gece 12 de mama içiyor ve uyuyor içmediğinde huzursuz dakika başı uyanıyor. Ama mamayıda çok az veriyorum her gece bir ölçek sadece o bile susturuyor onu ama eşim karşı her defasında kavgayla veriyorum bi zararı Yok değil mi nasıl keseceğimi de bilmiyorum

Kızlar bişey soracam bugün kırkımız doldu ama annem gelemediği için banyomuzu yarın yapacaz yarın sabah gelecek annem. Bişey olur mu

Ben cocuklarimi boyle buyuttum dedi.Ben de caresz kalinca verdim ama ise yaradi.Rahat uyudu

Valla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar mi

Bu esler ne cok bılıyo ver bakalım 24 saat elıne hıc karsmadan bakanılecekmı sensız bzıımkıde emzıge aynısını yapıyo cocuk acken emzıkle susturuyomusum gbı davranıyo... sadece mamayla buyuyen bınlerce bebek var onlara bısey olmadysa sennkınede olmaz cnm

Tiny love maymun adasi e bebekte en cok satilan olmus. Aynası ve hisirdayan oyuncakları var. Benim aklima yatti. Tekmele ve oyna da var ama o baya pahalı

canim benimkindede cikti eskilere gore etlenen bebekler sivilcelenirmis yani sutun yariyor anlamindaymis eltimin bebektede cikmisti saglik ocagindaki hemsirede oyle demis korkulacak birsey degilmis

Yediğimiz ictigimizden olurmuş. Doktor soyledi. Çok hızlı iyileşiyor merak etme.

canim benimkindede cikti eskilere gore etlenen bebekler sivilcelenirmis yani sutun yariyor anlamindaymis eltimin bebektede cikmisti saglik ocagindaki hemsirede oyle demis korkulacak birsey degilmis

Minik pıtırcık gbı seyler benım oglmdada cıkma buhun farkettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…