- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
KıZlar oyun halısı bakıyorum
Biraz erken evet ama şimdiden 12ay kıyafetleri bile hazır
Evde durdukça internnetten ne alacağımı ne bakacağımı şaşırdım
Öneriniz var mı?
Tiny love güzel demişler
Piyanolu mu normal mi daha iyidir acaba?
Oksuruk arada oluyo herzaman değil canimBakgam olrsa öksürük olr demstı doktr
Yookido nun oyun halısı güzel canım bende biraz araştırdım onu almayı düşünüyorumKıZlar oyun halısı bakıyorum
Öneriniz var mı?
Tiny love güzel demişler
Aynwn canim soba klimadan daha saglikliKlımada cok saglıklı deegl bnce canım
Canim taylot soguk algınlığı için doktor onu bile vermedi malum emziriyoruzSıcak seyler ıc cnm bastrmaya cals. Yumusasın name lımonda yapıcam ben.. bıde taylotun zararı olrmukı
Canim gazina mi iyi geldi midesine mi anlamadim.Hic kipirdamadan uyudu.Gazı mı geçirdi canım şekerli su
Verilmez diye biliyorum bende
Iyi gelir dedi.Karni sis dedi.Guzel uyudu hakikaten.Hic kıpırdamdanNe ıcn verdı cnm bn pek emın olamadm su bıle vermeyn dıyo dktrlar
Ben cocuklarimi boyle buyuttum dedi.Ben de caresz kalinca verdim ama ise yaradi.Rahat uyuduCanım görümcemin bebeği de ağlama krizine girmişti. Ne yaptıysak durmadı çocuk. Annem bi çay kaşığı şekerli su verdi. İçtiği gibi sustu ve uyudu. 1 yaşından önce tuz ve şeker zararlı diyorlar ama biz böyle büyüdük.
Valla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar miklima sobadan daha beter canm hep hastalık boyle ıdare edecez care yok .yazın doguranlarda kıs bebekleri daha avantajlı dıyo anlamadım onlarında sıcaktan vucutları hep sivilce dokuyomus ter felan kısaca yenı dogan bebek bakmak zor ozen ıstıyo bakım ıstıyo neysekı vücudum dırenclı cabuk hastalık kapan bı bunyem yok sukur ayakta uyuyorum artık vallahi:)
Kızlar bişey soracam bugün kırkımız doldu ama annem gelemediği için banyomuzu yarın yapacaz yarın sabah gelecek annem. Bişey olur mu
Kızlar bebeğime gündüz sadece süt veriyorum ama gece uyumuyor mama içmeden. Maalesef alışmış her gece 12 de mama içiyor ve uyuyor içmediğinde huzursuz dakika başı uyanıyor. Ama mamayıda çok az veriyorum her gece bir ölçek sadece o bile susturuyor onu ama eşim karşı her defasında kavgayla veriyorum bi zararı Yok değil mi nasıl keseceğimi de bilmiyorum
Tiny love maymun adasi e bebekte en cok satilan olmus. Aynası ve hisirdayan oyuncakları var. Benim aklima yatti. Tekmele ve oyna da var ama o baya pahalıKıZlar oyun halısı bakıyorum
Öneriniz var mı?
Tiny love güzel demişler
canim benimkindede cikti eskilere gore etlenen bebekler sivilcelenirmis yani sutun yariyor anlamindaymis eltimin bebektede cikmisti saglik ocagindaki hemsirede oyle demis korkulacak birsey degilmisValla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar mi
Yediğimiz ictigimizden olurmuş. Doktor soyledi. Çok hızlı iyileşiyor merak etme.Valla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar mi
canim Allah muhafaza şeker komasına girer cocuk salon bir daha verme alerjisi falan varsa.Ben cocuklarimi boyle buyuttum dedi.Ben de caresz kalinca verdim ama ise yaradi.Rahat uyudu
Bi cay kasıgi zarar eder mi ki canim?canim Allah muhafaza şeker komasına girer cocuk salon bir daha verme alerjisi falan varsa.
canim benimkindede cikti eskilere gore etlenen bebekler sivilcelenirmis yani sutun yariyor anlamindaymis eltimin bebektede cikmisti saglik ocagindaki hemsirede oyle demis korkulacak birsey degilmis
Ağzından bal damlıyor canim insallah durum yariyordur kizimacanim benimkindede cikti eskilere gore etlenen bebekler sivilcelenirmis yani sutun yariyor anlamindaymis eltimin bebektede cikmisti saglik ocagindaki hemsirede oyle demis korkulacak birsey degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?