- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Tüm gün emmişti ama dolu dolu değildi sütüm birikmedi
Belki de ona kızıyor
Çok kötü bir kriz atlattık ne verdiysek almadı
Sonra mamayı içti sakinleyince
İnş böyle bir günü daha geçirmeyiz
Memeyi de ancak şimdi verebildim uykusunda güzel emiyor uyanıkken istemiyor
Galiba biberona alışacak onu mu istiyor bilemedim
Cuma günü kontrolü vardı
O kadar bağırdı ki yarına aldık bakalım inş bişeyi yoktur
Buun bizde de uykuya dalamama sorunu vardı canim sanki gaz sancısı vardı benim yuzumden fıstık yedim o da gaz yaptı yavruma ya bide benim kız uyurken sesler cikariyornormal mi ki
Bebeğimle savaş halindeyiz resmen. Emerken meme ağzından kaysa sinirleniyor bulamayı almıyo. Zorla ağzına veriyorum. Bu kez çabuk yoruluyo çekip bırakıyo. Sürekli ayaklarıyla burnuyla oynuyorum. Sarılıktan olsa gerek memede hemen uyuyo. Ben yapsam uyandıramıyorum
Kizlar ben bez olarak molfiks yenidogan gobek bagi oyuntulu almıştım simdi tekrar bez alacam ama neye göre alacagimi bilmiyorum kiloya göre mi alacam
Canım bi kere biberon la verdim o da vermek sayılmaz 46 gğnlüğüz. Senin anlattığın benim stresli zamsnlarıms denk geldiği için ben ona yordum ağzı açık sağa sola savuruyor ama memeui tutmuyor. Bi de biz de mama veriyoruz ama kaşıkla. Çay kaşığıyla hatta. bu şekilde memeden daha hızlı alamaz ve memeye devsm edebilir inşallah canım bi de böyle dene istersen
Taş gibiyse orda süt birikmiş olabilir canım orayı ovuşturduğun yerde sağmaya çalış açılsın kanal sol göğsü de ihmal eyme canım ben ettim şimdi daha az geliyor
Sut cksa sag rahatlasn gögsn cnm
Evet taş gibi cnm sağ göğsümde sert ama ağrı Yok.. ansızın bi ağrı his ettim ağrı ile uyumuşum.. Bebişi emzrdim sol göğüsten yine rahatlamadı
Canim bizde 5 gün sonra yattik kuveze sarılık ve dehidrasyon ateşi kilo kaybı vardı meme reddi yaşadı 2 saate bir emzirebiiyorsun altını degistirebiliyorsun gece istedigin kadar yanında kalabiluyorsin ben geceleri hep yanindaydim benim eli.sen aldıklarında ortalığı yıkıp hüngür hüngür aglamistim olan benle bebegime oldu sutum azaldı içini ferah tut emzir bol bol sutunu sag hemsirelere var mama vermeyin de dua et bol bol ınan k uvezde daha kucuk bebekler var aglamalari hala kulağımda ınan uzun sürmez taburcu olursunuzİniallah bizi de sadece bir geve tutarları ben sağlıklı bir şekilde döneriz evimize. Çok geçmiş olsun canım. Bana çıkarıp emzirebilirsin dediler iki saatte bir. Sen nasıl yaptın
Bugün kontrolü var soracam canim ben herşeyi de yemiyorum dikkat ediyorum zati eski istahim yok daha çok tatlı şeyler yiyorum ona rağmen sezeryan gobegimon ikinci günde inmeye başladıBenmkıde ınlıyo uykuda cnm normaldr ınsallah.. hersey gaz yapıuo ne yıceksek ben nr bulrsam yıuom
Canim uyumasinin sarilikla alakası yok bizim ki de uyuyor bebislerin geneli anne göğsünde uyuyorbende o yleydim uyamdiramiyordum şimdi yeni yeni düzene giriyoruzBebeğimle savaş halindeyiz resmen. Emerken meme ağzından kaysa sinirleniyor bulamayı almıyo. Zorla ağzına veriyorum. Bu kez çabuk yoruluyo çekip bırakıyo. Sürekli ayaklarıyla burnuyla oynuyorum. Sarılıktan olsa gerek memede hemen uyuyo. Ben yapsam uyandıramıyorum
Kuzum bir doktora gotursen çok mu kusuyor bizim ki de kusuyor her emmeden sonra az bisey amaYrmı dk emdı kalkar kalkmaz hepsnı cıkardı neden olurkı bu usttugndenmı yada damladanmıkı ıkı gnde bıkere kusuyo bule cıkıyo hepsı aksmda metsıl gaz damlası vermstm
olsun Canim önemli olan sağlıklı olmalariEvet benim zamanım vardı aslında ama erken gelmeyi tercih etti
Göbekle ilgilinsorun kalmamıştır muhtemelen,bebişin kilosuna göre devam etKizlar ben bez olarak molfiks yenidogan gobek bagi oyuntulu almıştım simdi tekrar bez alacam ama neye göre alacagimi bilmiyorum kiloya göre mi alacam
Emzik denediniz mi?Saatlerdr küçük beyi uyutmaya çalışıyrm memeden çektiğim an uyanıyor emmesede meme ağzında kalsın istyr bu alışkanlıktan nasıl vazgeçer..
Tamam canim sağolGöbekle ilgilinsorun kalmamıştır muhtemelen,bebişin kilosuna göre devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?