Tabi :) ANKARA çukurambar koru hastanesinin yanında hekim center var orda muayenenesi, hayatımda tanıdığım en muhteşem dr, kadına ve doğumun mucizesine çok inanoyor ve maneviyatı çok yüksek doğumda sana prenses muamelesi yapıyorlar deneyimli ebesiyle seni dünyadaki tek hamile gibi hissettiriyorlar, maddiyatçı bi dr kesinlikle değil ve aldığı paranın bin katını hakediyor, doüum hastaneden hastaneye değişiyor, ben koru da yaptım 4600 ödedim ve hastanedende çok memnun kaldım lohusa şerbetine kadar getiriyorlar lavaboya hemşireler götürüyor ilk pansumana kadar onlar yapıyor, normal muayene ücreti 250 tl Fatma hocanın ayda bi sefer veriyorsun 1 ay içinde istediğin kadar git bi sıkıntın olduğunda ücret almıyor, ve gece gündüz şahsi teline yazabilirsin, normalde özeller 15 sonra tekrar ücret alıyorlar ama Fatma hocada öyle birşey yok, ben ssvd oldum burda bi arkadaşa
vorones
daha önerdim oda Fatma hoca ya gitti ve çok memnun kaldı, ve seni öyle bir yönlendirip motive ediyor ki doğum muhteşem geçiyor unutulmaz oluyor ben çok mutlu ayrıldım ve halen konuşuyoruz eşimle süper bi doğumdu diye, eşim içinde unutulmazdı ve çok duygusaldı oda yanımdaydı doğumda kısacası büyük bir keyifle doğum yaptım Allah Fatma hocadan ve ekibinden bin kere razı olsun iyiki onu tanıdım ❤burdan ulaşabilirsin Fatma hoca ya inşAllah senin doğumunuda o yaptırır ❤