• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kaşıkla da denedim
Diliyle ittiyriyor
Yiyemiyor
Üzülüp biberona dönüyorum sonra
Bugün vermemek için direniyorum
Saat 12den beri sadece 1saat uyudu
Hep memedeydi
Nasıl doyacak bu bebiş
Süt birikmedi ki
Uyutuyorum uyutuyorum geri uyanıyor 5dakika içinde
Dünden beri benimki de öyle. Yorgunluk uykusuzluk da etkiliyor. Sık emince de birikmiyor dediğin gibi. Ama dişimi tırnağıma takıp emzirmeye çalışıyorum. Yenidoğan sarılığını atmak için sürekli meme istiyordur diye düşünüyorum. Yoksa başka derdi yok.

Yrmı dk emdı kalkar kalkmaz hepsnı cıkardı neden olurkı bu usttugndenmı yada damladanmıkı ıkı gnde bıkere kusuyo bule cıkıyo hepsı aksmda metsıl gaz damlası vermstm
Gazını çıkarmadan kucağından kaldırmamayı dene. Bir de yatağına yatırmak için kaldırırken karnına bastırma. Alttan tut yatır.

Tüm gün emmişti ama dolu dolu değildi sütüm birikmedi
Belki de ona kızıyor
Çok kötü bir kriz atlattık ne verdiysek almadı
Sonra mamayı içti sakinleyince
İnş böyle bir günü daha geçirmeyiz
Memeyi de ancak şimdi verebildim uykusunda güzel emiyor uyanıkken istemiyor
Galiba biberona alışacak onu mu istiyor bilemedim
Cuma günü kontrolü vardı
O kadar bağırdı ki yarına aldık bakalım inş bişeyi yoktur
Uykuya dalamadikca actr diye mama yapıyrm.Esim de tıkip durma diyr ama ben ac kalir diye uzuluyrm:(

Canım ben 4600 vereceğim herşey dahil içinde ne olur olmaz diye de sezeryan için ekip hemen yan tarafda hazır bekleyecek çukurambar koru hastanesi Fatma BOLKAN drum
Merhaba eski bir mesajınıza denk geldim ama, Fatma hanım hakkında bilgi verir misiniz ve de ücret ne kadara yapıyor?

Cnm kalan sütü sağmk mı Laz'ım benm bebk tek göğsü bile bitirmeden uykuya dalıyor hemn yoruluyor uyuyor sonra tekrar başa Sarıyrz memeden çeker çekmez emzik gibi ağzında bırakıyor emmiyır
Kesinlikle canım aon süt çok kıymetli mutlaka sağ ve onu bebeğine mutlaka ver asıl faydalı olan o

Kızlar sol göğsüm kol altına bitişik olan yer çok ağrıyor ve taş gibi arada karıncalanma his ediyorum süttten midr acaba bebeğim emdiği zamn tek göğsümü bilr bitirmeden uyuyor onun ağrısı olablr mi ?? :KK43:
Süt birikmiş canım sıcak havlu yada sıcak duşa gir sıcak su tıu sonra sağ yoksa düğümlenme olur

Uykuya dalamadikca actr diye mama yapıyrm.Esim de tıkip durma diyr ama ben ac kalir diye uzuluyrm:KK43:
Benimki memeyi tutmayınca üzülüyorum
Yoksa mama da yesin ama mamayı sınırlı tuttum o yüZden
Sağdığım sütü bile verirken biberonla içtiği için içim rahat etmiyor
Kaşığı tekrar denicem galiba
Her seferinde kıyamayıp biberona döndüm ama
dün çok üzüldüm ağzını açıyor memeyi tutmuyor
İnşallah geçici bir şeydir ve atlatmışızdır
Emmemesi yüzünden aç kalmış olabilir dün çünkü 1 kere mama yedi sadece
Kaşıkla yese keşke de günde 3-4 sefer versem bende

Bugün kontrolü var soracam canim ben herşeyi de yemiyorum dikkat ediyorum zati eski istahim yok daha çok tatlı şeyler yiyorum ona rağmen sezeryan gobegimon ikinci günde inmeye başladı

Ne guzel sn cok kılo almamstn zatn ben 13 kılo almstm 67 olmstm smdı 61 falanm galıba cogu duruyo daha

Hic mi uyumuyor sen nasıl dayanıyosun bu tempoya
12 de dalıyor 2buçuk 3gibi uyanıyor cnm..sonrası yarım saatte 10 dk ya bir uyanıyor hep meme istiyor..sonra da ben salak gibi oluyorum..gündüzde uyuyamıyorum 3yaşında kızım var onunda gündüz uykusu yok..annem yanımda yardımcı okuyor sağolsun ama benzin sapsarı oldu gözler bi tuhaf..ilk çocuğum böyle huysuz olsaymış 2.yi düşünmeZdim..

Kizlar cok sukur dun aksam ben de bebegimi sagsalim kucagima aldim.once suni sanci cektim bi kac saat sora bebegin kalp atislari yavasti diye sezaryene aldilar.coknsukur yinede.ama oğluşum sol gogsumu tutmuyor sutmde pek yok gibi.napabilirim kizlar.koalaanne deneyimlerine ihtiyacim var.:((

Merhaba eski bir mesajınıza denk geldim ama, Fatma hanım hakkında bilgi verir misiniz ve de ücret ne kadara yapıyor?
Tabi :) ANKARA çukurambar koru hastanesinin yanında hekim center var orda muayenenesi, hayatımda tanıdığım en muhteşem dr, kadına ve doğumun mucizesine çok inanoyor ve maneviyatı çok yüksek doğumda sana prenses muamelesi yapıyorlar deneyimli ebesiyle seni dünyadaki tek hamile gibi hissettiriyorlar, maddiyatçı bi dr kesinlikle değil ve aldığı paranın bin katını hakediyor, doüum hastaneden hastaneye değişiyor, ben koru da yaptım 4600 ödedim ve hastanedende çok memnun kaldım lohusa şerbetine kadar getiriyorlar lavaboya hemşireler götürüyor ilk pansumana kadar onlar yapıyor, normal muayene ücreti 250 tl Fatma hocanın ayda bi sefer veriyorsun 1 ay içinde istediğin kadar git bi sıkıntın olduğunda ücret almıyor, ve gece gündüz şahsi teline yazabilirsin, normalde özeller 15 sonra tekrar ücret alıyorlar ama Fatma hocada öyle birşey yok, ben ssvd oldum burda bi arkadaşa vorones vorones daha önerdim oda Fatma hoca ya gitti ve çok memnun kaldı, ve seni öyle bir yönlendirip motive ediyor ki doğum muhteşem geçiyor unutulmaz oluyor ben çok mutlu ayrıldım ve halen konuşuyoruz eşimle süper bi doğumdu diye, eşim içinde unutulmazdı ve çok duygusaldı oda yanımdaydı doğumda kısacası büyük bir keyifle doğum yaptım Allah Fatma hocadan ve ekibinden bin kere razı olsun iyiki onu tanıdım ❤burdan ulaşabilirsin Fatma hoca ya inşAllah senin doğumunuda o yaptırır ❤

Eklentiler

• 1514970362656-1136667001.webp
    1514970362656-1136667001.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 61
Tabi :) ANKARA çukurambar koru hastanesinin yanında hekim center var orda muayenenesi, hayatımda tanıdığım en muhteşem dr, kadına ve doğumun mucizesine çok inanoyor ve maneviyatı çok yüksek doğumda sana prenses muamelesi yapıyorlar deneyimli ebesiyle seni dünyadaki tek hamile gibi hissettiriyorlar, maddiyatçı bi dr kesinlikle değil ve aldığı paranın bin katını hakediyor, doüum hastaneden hastaneye değişiyor, ben koru da yaptım 4600 ödedim ve hastanedende çok memnun kaldım lohusa şerbetine kadar getiriyorlar lavaboya hemşireler götürüyor ilk pansumana kadar onlar yapıyor, normal muayene ücreti 250 tl Fatma hocanın ayda bi sefer veriyorsun 1 ay içinde istediğin kadar git bi sıkıntın olduğunda ücret almıyor, ve gece gündüz şahsi teline yazabilirsin, normalde özeller 15 sonra tekrar ücret alıyorlar ama Fatma hocada öyle birşey yok, ben ssvd oldum burda bi arkadaşa vorones vorones daha önerdim oda Fatma hoca ya gitti ve çok memnun kaldı, ve seni öyle bir yönlendirip motive ediyor ki doğum muhteşem geçiyor unutulmaz oluyor ben çok mutlu ayrıldım ve halen konuşuyoruz eşimle süper bi doğumdu diye, eşim içinde unutulmazdı ve çok duygusaldı oda yanımdaydı doğumda kısacası büyük bir keyifle doğum yaptım Allah Fatma hocadan ve ekibinden bin kere razı olsun iyiki onu tanıdım ❤burdan ulaşabilirsin Fatma hoca ya inşAllah senin doğumunuda o yaptırır ❤
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın, çok teşekkür ederim cevap için nasip olursa bi tanışma randevusu ayarlıcaz teşekkürler :KK200:

Kizlar ben size dogum hikayemi anlatmadim fırsat bulmuşken anlatım biraz geç oldu ama :)23 aralık sabahı sürekli lavaboya gidiyordum akıntı geliyordu herhalde enefeksiyon dedim neyse kahvaltı yapmak için tam oturduk bardaktan boaslircasina su geldi yani kanli akıntı da durmuyor su hemen hasta bezı bağladım dus alamya bile fırsatım olmadı ac karnına hastaneye gittik tabinara da sancılar devam kasiktan bela vuran sancıları unutmak ne mümkün hastaneye geldik dogumhaneye aldılar 3 cm acilma %70 silinmeyle 8.30 da aldılar beni içeri hemen suni sancı verdiler sancilarima ek olarak saat 10 gibi acilma 5 cm oldu tabi kanama devam hemen epidural verdiler tamam sancıyı hissetmiyordum ama ikinma isteği berbatti elimde olmafan ikiniyordum surekli tuse yapıldı hatta hızlandırmak için doktor eliyle rahim ağzına defermasyon yaptı ve o acıyı hissettim neyse saat 1 de acilmam 9 cmdi ve cataldaydim bebegin kafası görünüyor ddi ama BI terslik vardı hemen usgden vakti doktor bebeğim yuuznu dönmüş hemen epidural sezeryana alındım korku hat safada bebegim için kendim için tabi eşimi sabahtan beri hiç görmüyorum neyse sezeryan da bebeği cekistirip çıkardıklarını hissettim doktorum tvden izleyebilirsin ddi bende o cesaret nerde neyse bebegimin sesini 13.35 de duydum göğsüme koydular kokusunu icime çekerken agladigimi hatırlıyorum sonrası yok kendim istemdisi bayilmisim ve gözümü açtığımda oda da hemsireler bebegimi emzirme gerektiğini söylediler dünyalar benim oldu biraz uzun oldu ama anlatayım dedim
Ay çok merak ediyordum iyiki anlattın biz kopmaya başladığımızda sen kucaklamışsın yavrunu ayy canım benim yaa❤

Buun bizde de uykuya dalamama sorunu vardı canim sanki gaz sancısı vardı benim yuzumden fıstık yedim o da gaz yaptı yavruma ya bide benim kız uyurken sesler cikariyornormal mi ki
Bize fındık da dokunuyor gaz oluyor.. Böyle giderse besinsizlikten bi hal olacağız..

Kizlar cok sukur dun aksam ben de bebegimi sagsalim kucagima aldim.once suni sanci cektim bi kac saat sora bebegin kalp atislari yavasti diye sezaryene aldilar.coknsukur yinede.ama oğluşum sol gogsumu tutmuyor sutmde pek yok gibi.napabilirim kizlar.koalaanne deneyimlerine ihtiyacim var.:KK43:(

Canm gozunaydn allah bagslasın:) gosg ucu al sılıkon bnde bıkaç onnla verdm snra cıktı ıcu smdı alıuo cok sukur sut ıcnde sıcak dus sıcak havlu bol su yarmalı yğgrt çorbası dusta ov elnle ınlk gnlerde azdı bnmde smdı cogaldı ck sukr emdkce gelıyo

Back
X