• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Anladm canm sonradan idrak ettim :-) insallah canm benm
Sende herşeyi güzel düşün güzellikler zorlukla elde edilir eminim çok zor süreçler yaşadın bunu senden başka kimse anlamaz ne eşin ne arkadaşın dostun ailen senin gibi hissedemez eminim buna bol bol dua et Rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşAllahhhh sanada❤

Sende herşeyi güzel düşün güzellikler zorlukla elde edilir eminim çok zor süreçler yaşadın bunu senden başka kimse anlamaz ne eşin ne arkadaşın dostun ailen senin gibi hissedemez eminim buna bol bol dua et Rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşAllahhhh sanada❤
Aminn canim benim aminn . Allah buyuktur

Emmeden önce sık bak. Sonra sıkarsan çıkmaması normal. Ben K Koala_anne nin yarmalı yoğurt çorbasını içtim sık sık. Ve biraz da hoşaf ve bol su derken sütüm geldi. Şimdi akmasın diye havlu koyuyorum.
Bir de süt gelince göğsüne ucu sızlıyor hafif. Emzirmen gerektiğini anlıyorsun.
Birini emzirdim az önce
Birini de sağayım dedim sağarken kalktı tekrar
Onu da içti
Ancak doydu
Sağdığımdan 40-50 arası çıkmıştı
Kendi emdiğinden de o kadar çıkmıştır en az değil mi?
Bizim 21.günümüz
Hala süt var mı, sızı var mı
Çok anlayamıyorum

Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Ben kalkan kullanıyorken birini emzirirken diğeri akıyordu
Şimdi sütyen fln hiçbişey takmıyorum evde
Ucu sıkışıyor kıyafete akmıyor artık

Birini emzirdim az önce
Birini de sağayım dedim sağarken kalktı tekrar
Onu da içti
Ancak doydu
Sağdığımdan 40-50 arası çıkmıştı
Kendi emdiğinden de o kadar çıkmıştır en az değil mi?
Bizim 21.günümüz
Hala süt var mı, sızı var mı
Çok anlayamıyorum
Doktor bana yetersiz beslenmemesi için 40. cc yi görerek günde 4 kere ver gibi bir şey demişti. Ben sağmıyorum ama bu hesaba göre seninki de normal oluyor

Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Benim ebe göğüs pedi kesinlikle kullanmıyorsun dedi. Nemli bıraktığı için bakteri/ mantar üreyebilir diye. Ben de almıştım ama sadece dışarı çıkarken takıyorum.
Evde bebek için aldığım minik havlular vardı. Onları koyuyorum. Bildiğimiz ince minik pamuk havlu yani. Hem daha çok emdiği için nemli kalmıyor.
İkeadan almıştım ben. Mothercarede de vardı. Tanesi 2tl geliyordu. 10 lusu 20 tl.

gulum80 canm yenı gördum gecmıs olsun rabbım sıfa versın inşallah biraz rahat olmaya calıs bebebgının sana ihtiyacı var sen kendını salıp yıpratırsan bebeğinle naaıl ilgileneceksin canm bende ılk bebeğimde bebegım emmedıgı ıcın ac kalmıstı sarılık seviyesi cok yükselmişti 2 gün yatırmaşlardı sonra cıktı tabı kendimi cok yıprattım ama hersey yoluna gırer canm bebegın iyileşir umarım:KK43:

Benim ebe göğüs pedi kesinlikle kullanmıyorsun dedi. Nemli bıraktığı için bakteri/ mantar üreyebilir diye. Ben de almıştım ama sadece dışarı çıkarken takıyorum.
Evde bebek için aldığım minik havlular vardı. Onları koyuyorum. Bildiğimiz ince minik pamuk havlu yani. Hem daha çok emdiği için nemli kalmıyor.
İkeadan almıştım ben. Mothercarede de vardı. Tanesi 2tl geliyordu. 10 lusu 20 tl.

Bebegmn agız mendıllerı var onlardn alıyım o zamsn bnde

KZLar buhun sekerımı ölctm yne yksek cıktı gebekık sekerı deglmıkı benımkı dusermı yksa daha

Back
X