- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yani doğdu canım şükür arkadaşımızın oğlu darısı sana inşAllahhhh ❤Allah bagislasin canim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doğdu canım şükür arkadaşımızın oğlu darısı sana inşAllahhhh ❤Allah bagislasin canim:)
Anladm canm sonradan idrak ettimYani doğdu canım şükür arkadaşımızın oğlu darısı sana inşAllahhhh ❤
Sende herşeyi güzel düşün güzellikler zorlukla elde edilir eminim çok zor süreçler yaşadın bunu senden başka kimse anlamaz ne eşin ne arkadaşın dostun ailen senin gibi hissedemez eminim buna bol bol dua et Rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşAllahhhh sanada❤Anladm canm sonradan idrak ettiminsallah canm benm
:) normal annem korkma arada ruyadada hizlaniyo korkutucu ama normalmişKızlar sızındr bebegınız hızlı nefes alıp verıyormu brmal dımı bu
Pazartesi dogum yaptim dundenberi kayisi haslayipbyedim bugun az az cikmaya baslaidmSezeryan yapanlar kaç gün sonra büyük tuvalete çıktılar. Lavman yaptırmamıştım doğum sonrası şişkinlik hissetmiyorum diye. 3 gün oldu hala çıkmadım. Sizde durumlar nasıl?
K Koala_anne sen ne dersin bu duruma?
Ben de bugün kayısı hoşafı yaptırdım canım. İnşallah şifa olurPazartesi dogum yaptim dundenberi kayisi haslayipbyedim bugun az az cikmaya baslaidm
Bizim de var dilindebozim dilinde vardi canim bende pamukcuk sandim hatta ilcedeki dr ilac dahi verdi.ama mama kalintisiyms.dedgn gibi ic yanıklarda olurms pamukcuk.
Aminn canim benim aminn . Allah buyukturSende herşeyi güzel düşün güzellikler zorlukla elde edilir eminim çok zor süreçler yaşadın bunu senden başka kimse anlamaz ne eşin ne arkadaşın dostun ailen senin gibi hissedemez eminim buna bol bol dua et Rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşAllahhhh sanada❤
Birini emzirdim az önceEmmeden önce sık bak. Sonra sıkarsan çıkmaması normal. Ben K Koala_anne nin yarmalı yoğurt çorbasını içtim sık sık. Ve biraz da hoşaf ve bol su derken sütüm geldi. Şimdi akmasın diye havlu koyuyorum.
Bir de süt gelince göğsüne ucu sızlıyor hafif. Emzirmen gerektiğini anlıyorsun.
1hafta sonra korse takabilirsin demişti doktorumSezeryan sonrası karın sarılmalı mı kızlar. Ya da korse önerdiler mi size hastanede
Ben kalkan kullanıyorken birini emzirirken diğeri akıyorduKızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Doktor bana yetersiz beslenmemesi için 40. cc yi görerek günde 4 kere ver gibi bir şey demişti. Ben sağmıyorum ama bu hesaba göre seninki de normal oluyorBirini emzirdim az önce
Birini de sağayım dedim sağarken kalktı tekrar
Onu da içti
Ancak doydu
Sağdığımdan 40-50 arası çıkmıştı
Kendi emdiğinden de o kadar çıkmıştır en az değil mi?
Bizim 21.günümüz
Hala süt var mı, sızı var mı
Çok anlayamıyorum
Benim ebe göğüs pedi kesinlikle kullanmıyorsun dedi. Nemli bıraktığı için bakteri/ mantar üreyebilir diye. Ben de almıştım ama sadece dışarı çıkarken takıyorum.Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Benim ebe göğüs pedi kesinlikle kullanmıyorsun dedi. Nemli bıraktığı için bakteri/ mantar üreyebilir diye. Ben de almıştım ama sadece dışarı çıkarken takıyorum.
Evde bebek için aldığım minik havlular vardı. Onları koyuyorum. Bildiğimiz ince minik pamuk havlu yani. Hem daha çok emdiği için nemli kalmıyor.
İkeadan almıştım ben. Mothercarede de vardı. Tanesi 2tl geliyordu. 10 lusu 20 tl.
Ben kalkan kullanıyorken birini emzirirken diğeri akıyordu
Şimdi sütyen fln hiçbişey takmıyorum evde
Ucu sıkışıyor kıyafete akmıyor artık
Allah bagislasin canim:)
Amin cnmAmın darısıda sana olsn ınsallah saglkla hayırla